Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    13. Srpanj 2017. 16:40

Uh, ja sam mesojed samo takav, neka vas slika s povrcem ne zavarava 😂 ali jako volim i povrce, pogotovo na zaru

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 16:43

Hej cure
    Evo da vam javim da su mi nalazi losi i da se moram javiti sutra u bolnicu 😢😢😢
    Imam visoke proteine u mokraci,jako nizak hemoglobin,žuć na granici,secer vec znate .. Tako da moram eto u bolnicu 
    Lose sam volje sto nije dobro ali nemogu si pomoc 
    Ljubim vas ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sretna
    13. Srpanj 2017. 16:47

Tea2803

Hej cure
    Evo da vam javim da su mi nalazi losi i da se moram javiti sutra u bolnicu 😢😢😢
    Imam visoke proteine u mokraci,jako nizak hemoglobin,žuć na granici,secer vec znate .. Tako da moram eto u bolnicu
    Lose sam volje sto nije dobro ali nemogu si pomoc
    Ljubim vas ♡

Tea, bas mi je zao :( 

Ali bar znas da ce u bolnici paziti na tebe i bebicu..jel znas koliko ces morati biti u bolnici, dal do kraja ili?

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 16:52

Tea nije lipo ali bolje da su otkrili sve te probleme kad vec postoje, i da ides pod njihov nadzor i brigu pa da sve bude okej na kraju! I olakotna okolnost ti je sta malca ima tko cuvat....nazalost neke mame nemaju ni to pa kako tek onda....bit ce sve dobro!

žena-majka-carica:)

• Mrvica
    13. Srpanj 2017. 16:55

Tea 😔  razumljivo je da si lose volje...ali znaj da je prolazno to, bit ce dobro. Pripremi se za bolnicu i samo hrabro 😚 

13. Srpanj 2017. 16:56

Joooj Tea...ali u bolnici ce pazit na tebe, pa ce se i stanje popravit..jedino sto ce ti tesko past odvojenost od malenoga..ali za bebu N ces to izdrzati😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 16:56

Sretna neznam nista mozda me i sa terapijama doma posalju uz redovite pretrage
    Nadam se da bude tako
    Treca sreca tu si u pravu Bogu hvala imam kome ostaviti 
    ♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 16:57

Mrvica Sanjchi 😚😘😙 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Dena1009
    13. Srpanj 2017. 16:57

Vidim danas smo svi na riži i povrcu🙄 Ja nisam stigla slikat jer je mm skoro ispraznio tavu prije nego sam stigla sjesti za stol 🤣 

Kod mene isti slucaj, povrce bez mesa moze, obrnuto nikako. Mm voli obadvoje, al nekad mi se cini ko da meso mora biti tek tolko da zna da je tu, a onda pojede mali komadic, a ostalo tamani povrce i umak, al zato kad nema mesa obavezno spomene da bi mogli sutra nesto sa mesom.😣

Kad smo kod svekrva, moja ima samo dva pitanja "Kako si?" "Kako je beba?", odgovorim da smo dobro i to bude to. Ne pita ni za pripreme ni za nista slicno. Vise me cak svekar pitao, al on ima skoro 80g, pa je potpuno razumljivo, njegov komentar bio "2-3 odjelca i to je dosta, ne treba pretjerivati". Ajme, da vidi kolko nam je vise krcato sa stvarima, onesvijestio bi se. 😅

I da, spomenuo mi muz, onako utsput, da ce nam doci u posjet u 9mj. Bila sam iznenađena, al nisam puno pitala. Iako u zadnje vrijeme bi najrađe da smo sami kad bebica dođe al ne mogu branit familiji da dođu vidit bebu, ni svojoj, ni njegovoj. A nazalost je situacija da smo daleko pa ce svi gosti morati spavat kod nas, nadam se da cemo uspjeti ih poslozit bar jedne po jedne. 

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    13. Srpanj 2017. 16:59

treca_sreca

Tea nije lipo ali bolje da su otkrili sve te probleme kad vec postoje, i da ides pod njihov nadzor i brigu pa da sve bude okej na kraju! I olakotna okolnost ti je sta malca ima tko cuvat….nazalost neke mame nemaju ni to pa kako tek onda….bit ce sve dobro!

Potpisujem!! 
    Drzi nam se Tea ❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.