Frendica mi na ultri...😂😂😂 kaze da ce bit veselo...jadni ljudi tamo..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
evo svi koga ja poznam iz kvarta "bježimo" iz svojih domova. na vikendice i slično....ok inače bi dio ljudi išao vikendom ali ovak smo uzeli petak slobodno (tj muž uzeo, ja na bovolavnju jelte) samo radi ovog - jer ne možeš ti spavat nema šanse.
A da ne govorim da i po danu ti dojadi slušat ovo, nije to neka ugodna lako slušljiva muzika, nego dum-dum-dum samo čuješ
Ono moraš bit na kakvim opijatima da te ne iritira....i tako 3 dana.
Sretna sam samo šta imamo di otić. A šta da ne?? Uff
žena-majka-carica:)
Ma ja nisam uspijela stavit sticker ni 101. put, malo sam si izgleda bedasta 😜
E curke, ja bas sortiram robicu, pa me zanima od kolko mj se koriste slinčeki?
Marijanaa nije od ponedjeljka kod nas lidl akcija?? I ja pikiram 😏
DENA meni na aplikaciji pise 20.7. Gledala sam u Kiku slinceke ali tamo su na vezanje, radje cekam u Lidlu jer oni imaju na druker ili cicak. Koriste se kad beba pocne jest na flasicu jer onda curi na sve strane ak imas malog halapljivca ko moja seka 😂😂
Treca sreca preeeekrasna si trudnica!! Kod tebe ko i kod mene,samo trbuh raste. Bar sam tako zakljucila sa tvojih slika.
Ja sam sada 4.5 kg u plusu i samo sam trbuh dobila, ovo ostalo je sve isto, cak.me kolegoca pitala dal sam smrsavila jer joj se cini da su mi noge mrsavije 😂
evo svi koga ja poznam iz kvarta "bježimo" iz svojih domova. na vikendice i slično….ok inače bi dio ljudi išao vikendom ali ovak smo uzeli petak slobodno (tj muž uzeo, ja na bovolavnju jelte) samo radi ovog - jer ne možeš ti spavat nema šanse.
A da ne govorim da i po danu ti dojadi slušat ovo, nije to neka ugodna lako slušljiva muzika, nego dum-dum-dum samo čuješ
Ono moraš bit na kakvim opijatima da te ne iritira….i tako 3 dana.
Sretna sam samo šta imamo di otić. A šta da ne?? Uff
A mogu si mislit...to ko onima sto su blizu Zrca...nisam nikad bila ni na Ultri ni na Zrcu..ne privlaci me..nije moj dir. Nekako mi to bezveze. I sve sto vidis na TV-u kad emitiraju o tome su pijana i nadrogirana ekipa...neznam dal ima tko trijezan..
A oni koji nemaju di su tek nadrapali...cepice za usi nabavit😌
Sretna, kad si ti zadnju sliku stavila? Stavi da vidimo tvoj trbuscic... Vise ne mogu popratit tko je i kad stavio...vidim taj tren i brzo zaboravim...ko zlatna ribica😅
Sad sam se sjetila kad sam ju vidjela...hehe...a vidis. Dva dana vise si trudna od mene, a koliko su nam trbuscici razliciti😄 dobro, i razlicite smo mi grade ali razlika je bas velika..a tvoja bebica je teza od moje.ako se ne varam preko 800 grama?
Snajchi, da,beba ima 880 g 😮 nadam se da.nece biti velika jer tko ce to van izgurat 😅
Mamice, divne slike trbuha!
Moj pupak uvučen i kolostrum skuzim nakon tuširanja, nije jako.
Ja danas spremala stvari za more i jurila po gradu. Sad još skinuli sve stare ormare da se kreči kuća pa smo to vozili kod njegovih u vrećama i kutijama. Kad stavimo podove i nove ormare sve ću to morat oprati i vratiti natrag
Danas svratila u nas dućan u gradu s opremom za bebe i skuzila da imaju stvari s tetra pelene kaj ste narucivale ima tetri, jastuka, jastuka za bočno i posteljene. Pa ću uzeti jastuk jedan i ja
Sortiraj odgovore
Najstariji