Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2017. 21:51

Frendica mi na ultri...😂😂😂 kaze da ce bit veselo...jadni ljudi tamo..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 21:56

evo svi koga ja poznam iz kvarta "bježimo" iz svojih domova. na vikendice i slično....ok inače bi dio ljudi išao vikendom ali ovak smo uzeli petak slobodno (tj muž uzeo, ja na bovolavnju jelte) samo radi ovog - jer ne možeš ti spavat nema šanse.
    A da ne govorim da i po danu ti dojadi slušat ovo, nije to neka ugodna lako slušljiva muzika, nego dum-dum-dum samo čuješ
    Ono moraš bit na kakvim opijatima da te ne iritira....i tako 3 dana.
    Sretna sam samo šta imamo di otić. A šta da ne?? Uff

žena-majka-carica:)

Marijana12345
    13. Srpanj 2017. 22:02

Dena1009

Ma ja nisam uspijela stavit sticker ni 101. put, malo sam si izgleda bedasta 😜

E curke, ja bas sortiram robicu, pa me zanima od kolko mj se koriste slinčeki?

Marijanaa nije od ponedjeljka kod nas lidl akcija?? I ja pikiram 😏

DENA meni na aplikaciji pise 20.7. Gledala sam u Kiku slinceke ali tamo su na vezanje, radje cekam u Lidlu jer oni imaju na druker ili cicak. Koriste se kad beba pocne jest na flasicu jer onda curi na sve strane ak imas malog halapljivca ko moja seka 😂😂

• sretna
    13. Srpanj 2017. 22:03

Treca sreca preeeekrasna si trudnica!! Kod tebe ko i kod mene,samo trbuh raste. Bar sam tako zakljucila sa tvojih slika.

Ja sam sada 4.5 kg u plusu i samo sam trbuh dobila, ovo ostalo je sve isto, cak.me kolegoca pitala dal sam smrsavila jer joj se cini da su mi noge mrsavije 😂

13. Srpanj 2017. 22:07

treca_sreca

evo svi koga ja poznam iz kvarta "bježimo" iz svojih domova. na vikendice i slično….ok inače bi dio ljudi išao vikendom ali ovak smo uzeli petak slobodno (tj muž uzeo, ja na bovolavnju jelte) samo radi ovog - jer ne možeš ti spavat nema šanse.
    A da ne govorim da i po danu ti dojadi slušat ovo, nije to neka ugodna lako slušljiva muzika, nego dum-dum-dum samo čuješ
    Ono moraš bit na kakvim opijatima da te ne iritira….i tako 3 dana.
    Sretna sam samo šta imamo di otić. A šta da ne?? Uff

A mogu si mislit...to ko onima sto su blizu Zrca...nisam nikad bila ni na Ultri ni na Zrcu..ne privlaci me..nije moj dir. Nekako mi to bezveze. I sve sto vidis na TV-u kad emitiraju o tome su pijana i nadrogirana ekipa...neznam dal ima tko trijezan.. 
    A oni koji nemaju di su tek nadrapali...cepice za usi nabavit😌

13. Srpanj 2017. 22:08

Sretna, kad si ti zadnju sliku stavila? Stavi da vidimo tvoj trbuscic... Vise ne mogu popratit tko je i kad stavio...vidim taj tren i brzo zaboravim...ko zlatna ribica😅

• sretna
    13. Srpanj 2017. 22:21

Sanjchi, u utorak sam stavila sliku. Evo ovu

13. Srpanj 2017. 22:29

Sad sam se sjetila kad sam ju vidjela...hehe...a vidis. Dva dana vise si trudna od mene, a koliko su nam trbuscici razliciti😄 dobro, i razlicite smo mi grade ali razlika je bas velika..a tvoja bebica je teza od moje.ako se ne varam preko 800 grama?

• sretna
    13. Srpanj 2017. 22:31

Snajchi, da,beba ima 880 g 😮 nadam se da.nece biti velika jer tko ce to van izgurat 😅

• Natasha555
    13. Srpanj 2017. 22:32

Mamice, divne slike trbuha!
    Moj pupak uvučen i kolostrum skuzim nakon tuširanja,  nije jako.
    Ja danas spremala stvari za more i jurila po gradu. Sad još skinuli sve stare ormare da se kreči kuća pa smo to vozili kod njegovih u vrećama i kutijama. Kad stavimo podove i nove ormare sve ću to morat oprati i vratiti natrag 
    Danas svratila u nas dućan u gradu s opremom za bebe i skuzila da imaju stvari s tetra pelene kaj ste narucivale  ima tetri, jastuka, jastuka za bočno i posteljene.  Pa ću uzeti jastuk jedan i ja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.