Sretna...mmmmmm....fino izgleda😄
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna, fiiiinoooo
Mi imamo retrivericu... Ali kratkodlaku Danas je jos i menzis dobila... Aaaaaaajmeeee
I imamo mjesanku retrivera .. ona je starica od 11 g
Kolostrum nije ni meni krenuo....
Ja sam radila juhu od gljiva i rizoto s tikvicama i mesom.. Svekar nije odusevljen... Nije bas neki ljubitelj rize... Rekao je: da je s kalamarima jos ajde...
Nek se javi upravi vodovoda ahahahhaja
Ja se hladim ispod klime .. prokuhala sam bebu i sebe na sporetu, pa se hladim... I nisam bas gladna cekam muza da dodje s posla pa cemo skupa.
Jede mi se mrkva... Budem ju ocito morala ici kupiti
Treca sreca i ja volim takva.jela, mm ne voli previse povrca,pojede on povrce u rizotu i slicno, al danas sam ga bas napucala povrcem, sta cu mu ja 😄
Ja se isto upravo bacila pod klimu...cili dan kuvaj peri nisan stala....njih dvoje se NAPOKON prestali svadjat i eno slazu legice u sobi. 5 minuta mira....gustam dok traje!
žena-majka-carica:)
http://www.globalno.org/prica-iz-tramvaja-postala-hit-na-facebooku-ne-znam-iz-kojeg-ste-sela-vi-gospodjo-ali-u-mom/
AKO JA NISAM RIKLA AHAHAHAHHAHAHHAHAHAH
Sretna, ja sam nekog bila ko tvoj muz... Povrce sam cak i izbjegavala... Ali sada... Aaaajmeeeeeee... Otkad zivim sa muzem i otkad svi zahtjevaju da skoro svaki dan ima mesa za rucak, povrava mi se od njega..
Hahahaha Barbs...di samo nades takve clanke😂😂😂😂😂
Ja volim povrce, i dragi isto pa nemamo problema s time😊
P.S. Barbs, sad zatvori kuju u boks...da ne bi bilo malih stenaca...taman u vrijeme kad bi i beba trebala doc😝
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Odmorila punih 10min...sad treba usisat, dolaze svekiji veceras da se ne osramotim
Meso - meni je ok malo svaki dan (pojedem upola mesa nego je na pjatu od sretna i min. 2-3 puta vise povrca) ali brate ako moram birat meso ili povrce, odrekla bih se mesa....i ne bi mi falilo. A bez povrca jedan dan ak sam slucajno - luuudim.
Muz obrnuto, njemu je mjera za rucak jedno 4x vise mesa nego je sretna poslikala i max onoliko povrca pojede...i to jer mu ja naguram na tanjur. Inace bi on samo meso najradije...bljakk.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji