Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2017. 16:06

Sretna...mmmmmm....fino izgleda😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    13. Srpanj 2017. 16:11

Sretna, fiiiinoooo 
    Mi imamo retrivericu... Ali kratkodlaku  Danas je jos i menzis dobila... Aaaaaaajmeeee  I imamo mjesanku retrivera .. ona je starica od 11 g
    Kolostrum nije ni meni krenuo....

barbs
    13. Srpanj 2017. 16:13

Ja sam radila juhu od gljiva i rizoto s tikvicama i mesom..  Svekar nije odusevljen... Nije bas neki ljubitelj rize... Rekao je: da je s kalamarima jos ajde...
    Nek se javi upravi vodovoda ahahahhaja
    Ja se hladim ispod klime .. prokuhala sam bebu i sebe na sporetu, pa se hladim... I nisam bas gladna    cekam muza da dodje s posla pa cemo skupa.
    Jede mi se mrkva... Budem ju ocito morala ici kupiti 

• sretna
    13. Srpanj 2017. 16:15

Treca sreca i ja volim takva.jela, mm ne voli previse povrca,pojede on povrce u rizotu i slicno, al danas sam ga bas napucala povrcem, sta cu mu ja 😄

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 16:16

Ja se isto upravo bacila pod klimu...cili dan kuvaj peri nisan stala....njih dvoje se NAPOKON prestali svadjat i eno slazu legice u sobi. 5 minuta mira....gustam dok traje!

žena-majka-carica:)

barbs
    13. Srpanj 2017. 16:17

http://www.globalno.org/prica-iz-tramvaja-postala-hit-na-facebooku-ne-znam-iz-kojeg-ste-sela-vi-gospodjo-ali-u-mom/
    AKO JA NISAM RIKLA AHAHAHAHHAHAHHAHAHAH
    Sretna, ja sam nekog bila ko tvoj muz... Povrce sam cak i izbjegavala... Ali sada... Aaaajmeeeeeee... Otkad zivim sa muzem i otkad svi zahtjevaju da skoro svaki dan ima mesa za rucak, povrava mi se od njega..

barbs
    13. Srpanj 2017. 16:18

*nekoc a ne nekog 

barbs
    13. Srpanj 2017. 16:18

Treca sreca, iskoristi to!! 

13. Srpanj 2017. 16:35

Hahahaha Barbs...di samo nades takve clanke😂😂😂😂😂 
    Ja volim povrce, i dragi isto pa nemamo problema s time😊
    P.S. Barbs, sad zatvori kuju u boks...da ne bi bilo malih stenaca...taman u vrijeme kad bi i beba trebala doc😝

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 16:37

Odmorila punih 10min...sad treba usisat, dolaze svekiji veceras da se ne osramotim 
    Meso - meni je ok malo svaki dan (pojedem upola mesa nego je na pjatu od sretna i min. 2-3 puta vise povrca) ali brate ako moram birat meso ili povrce, odrekla bih se mesa....i ne bi mi falilo. A bez povrca jedan dan ak sam slucajno - luuudim.
    Muz obrnuto, njemu je mjera za rucak jedno 4x vise mesa nego je sretna poslikala i max onoliko povrca pojede...i to jer mu ja naguram na tanjur. Inace bi on samo meso najradije...bljakk.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.