Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    13. Srpanj 2017. 14:54

Kad vec spominjete psa na ovo sam naletila na fejsu jučer. Ne znam jel istina. 

Kopirano iz jedne grupe!

ZA SVE ONE KOJI SE PITAJU DA LI BI TREBALO OŠIŠATI ZLATNOG RETRIVERA!!!

Ovo je termogram djelomično obrijanog psa i pokazuje temperaturu tijela na dijelu gdje je dlaka i dijela koji je obrijan.

Na dijelu gdje je netaknuta dlaka, temperatura iznosi 24 stupnja, a na obrijanom dijelu je 30,8 stupnjeva. Ovaj termogram jasno pokazuje funkciju pseće dlake/krzna. 

U ovom slučaju je razlika preko 6 stupnjeva, a to nije malo. Šišanjem nećete pomoći da se pas rashladi, čak šta više - smo ću mu još teže biti podnijeti visoke temperature. 

Ako želite psu pomoći da se rashladi, skvasite mu stom

I_me

sanjchi255

Hahahabah…a ti imas decka? Ova nasa je preko 7 godina stara, mislim da ima 8, da je imala 2 kad sam ja dosla k dragome

Deckic, sad ce 2 god. Dusa od psa. Mali je, dugo tijelo, kratke noge, mjesanac. Netko mi ga ostavio na terasi. I meni bilo zao i eto sad imam 4 mace i psa. Al ga ne bi mojenjala za nista. Nit ga cujes nit ga vidis. Sa svoma se slaze ☺

Kiki156

Prijavljujem da i meni curi kolostrum. Vec sam primjetila par zuckastih tockica po robi al mislila sam da je nesto drugo, ali evo sad je bez sumnje to. I neki dan sam vidjela malo i na sisi. 😂

I_me
    13. Srpanj 2017. 14:58

mc_mouse

Kad vec spominjete psa na ovo sam naletila na fejsu jučer. Ne znam jel istina.

Kopirano iz jedne grupe!

ZA SVE ONE KOJI SE PITAJU DA LI BI TREBALO OŠIŠATI ZLATNOG RETRIVERA!!!

Ovo je termogram djelomično obrijanog psa i pokazuje temperaturu tijela na dijelu gdje je dlaka i dijela koji je obrijan.

Na dijelu gdje je netaknuta dlaka, temperatura iznosi 24 stupnja, a na obrijanom dijelu je 30,8 stupnjeva. Ovaj termogram jasno pokazuje funkciju pseće dlake/krzna.

U ovom slučaju je razlika preko 6 stupnjeva, a to nije malo. Šišanjem nećete pomoći da se pas rashladi, čak šta više - smo ću mu još teže biti podnijeti visoke temperature.

Ako želite psu pomoći da se rashladi, skvasite mu stom
    ak i šape. Za razliku od nas, psi se ne znoje kroz žlijezde (osim na šapama). Umjesto toga, rashlađuju se brzim protokom hladnijeg zraka preko površine jezika. Površinske krvne žile se šire dajući mu svijetlo-ružičastu boju. Voda isparava s jezika, pomažući psu da tako rashladi i druge dijelove tijela. Što je jezik više isplažen, psu je toplije.

Odlična ideja po vrućini jest postaviti dječji bazen pun vode u kojem se pas kada želi može rashladiti.

To sam cula neki dan! 
    Al sta kad moj bjezi od vode ko vrag od tamjana. 🤔
    Nije on neki dugodlak. Ovo je prvi put da smo ga osisali. A i ja sam malo sebicna. Osisali smo ga zbog mene. Zbog usisavanja. Da sebi olaksam. 

I_me
    13. Srpanj 2017. 15:13

Kiki156

Prijavljujem da i meni curi kolostrum. Vec sam primjetila par zuckastih tockica po robi al mislila sam da je nesto drugo, ali evo sad je bez sumnje to. I neki dan sam vidjela malo i na sisi. 😂

Meni nije poceo. Mozda ni nece, nemam pojma. Gledam cijelo vrijeme da me ne bi iznenadilo, al nista.

kleaiva
    13. Srpanj 2017. 15:15

treca_sreca

Kleaiva s cime mariniras vratinu? Nisam to jos radila a zvucu zgodno..

Namažem je maslinovim uljem, paprikom, paprom, soli, češnjakom i ružmarinom i tako iz pećnice nikad nije tvrda i suha već je onako ko maslac :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

13. Srpanj 2017. 15:22

I me netko je znao da ces se pobrinut za njega😁
    A neznam sad za to...nasa se voli kupat, ali stvarno mi se cini da joj to olaksa. Ne skinemo joj do nule..na jedinicu je osisa..vec drugu godinu zaredom...u 5 mj je osisamo i do zime dlaka naraste

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

13. Srpanj 2017. 15:38

Cure...evo neka nova stranica
    https://m.facebook.com/opremazabebe.pam/

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    13. Srpanj 2017. 15:55

Moj brzinski rucak 😄

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 16:04

Sretna njam njam....to je moj tip rucka!
    Kleaiva budem probala, bas cu sad na viksi nabrat svjezeg ruzmarina.
    Jos danas u ovon zatvoru a onda sutra gustaaaaanje
    Ne znam jedino hocu se javljat, jer tamo nema svugdi signala nego mjestimice...da ne mislite kud sam nestala  

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.