Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    13. Srpanj 2017. 14:35

sanjchi255

😭😭😭😭 mob mi poludio…plusicima sam oznacila sto cu od tetrica

Ja cu si narucit ovaj jastuk sa zvijezdicama. ☺

mc_mouse
    13. Srpanj 2017. 14:37

sanjchi stvari su super =)

I_me
    13. Srpanj 2017. 14:38

Ja bi sve te tetrice koliko su mi slatke 😍😍😍

13. Srpanj 2017. 14:39

I_me

Joj sto je pakao vaniiiii… sad sam dosla kuci iz grada sa novim psom. Unaci pas ce iduci mj 2god, a sad osisan izgleda ko stene od 4,5mj. Presmijesan je.. 😂😂😂 ( valjda se sad nece toliko linjat jer ce me dlake izludit vise.)
    Kasnije cu ga slikat, sad se duri na mene. Pobjegao je u spavacu pod krevet. 😅😂

I mi smo svog border kolija vodili na sisanje...presmijesna je kad je osisana...😂😂😂

Ovo je neosisana...zove se Beba..ona je kod sveki
    Ovo je neosisana...zove se Beba..ona je kod sveki

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

13. Srpanj 2017. 14:40

I me, i ja bi...hahaha...al bilo bi mi previse😅

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:43

hahahajahhahahahahhaahaa
    Jadni psi... Sigurno su ljuti, ali ne shvacaju da ce lakse disati
    Sanjchi, shvatili su moje zelis 
    Ma sveeeeeee tetrice su slatke 

I_me
    13. Srpanj 2017. 14:44

sanjchi255

I_me

Joj sto je pakao vaniiiii… sad sam dosla kuci iz grada sa novim psom. Unaci pas ce iduci mj 2god, a sad osisan izgleda ko stene od 4,5mj. Presmijesan je.. 😂😂😂 ( valjda se sad nece toliko linjat jer ce me dlake izludit vise.)
    Kasnije cu ga slikat, sad se duri na mene. Pobjegao je u spavacu pod krevet. 😅😂

I mi smo svog border kolija vodili na sisanje…presmijesna je kad je osisana…😂😂😂

Znaci ovaj moj je isti ko tvoja!!!! Ja za njega kazem da je mini border 😂😂😂😂. 
    Kad se udostoji izac iz sobe slikam da da ti pokazem 

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:49

I me, tek kad ga ljutnja popusti 

13. Srpanj 2017. 14:49

Hahahabah...a ti imas decka? Ova nasa je preko 7 godina stara, mislim da ima 8, da je imala 2 kad sam ja dosla k dragome

13. Srpanj 2017. 14:50

Barbs, nasa uziva u sisanju..ne ljuti se..bude joj lakse cim joj skine tu silnu dlaketinu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.