Sanchy8, to mi svi govore, da se ne brinem o kilaži. Sad ću opet krenuti ujutro jesti voćne shakeove jer sam se u zadnjih nekoliko dana odvikla od toga. :) Opa, treća trudnoća :) Moja najstarija sestra ima troje djece :)
Da,treca,vec me prpa. Tebi je prva?kako se seka snalazi sa troje?
Kako se osjećaš sada?ja sam imala jedan stres jučer pa me probada otad dolje :(
D
Bok cure, evo jos jedne jesenske! ☺️ Sad sam u 8 tjednu, a u subotu sam bila na ultrazvuku i srceko kuca!! ❤ Jedino su mi otkrili hematom, pa sad moram mirovati i dobila sam utorgestane. Ima li netko slicna iskustva?
Čestitammmm
Moja rodica imala je hematit kraj ploda i bilo je sve u redu. Samo slušaj ginekologa i ne napreži se
D
Bok cure, evo jos jedne jesenske! ☺️ Sad sam u 8 tjednu, a u subotu sam bila na ultrazvuku i srceko kuca!! ❤ Jedino su mi otkrili hematom, pa sad moram mirovati i dobila sam utorgestane. Ima li netko slicna iskustva?
Čestitammmm
Moja rodica imala je hematit kraj ploda i bilo je sve u redu. Samo slušaj ginekologa i ne napreži se
*hematom
D
Pozdrav! Najbitnije je da je s bebom sve ok tj. da srčeko kuca. Ja sam isto imala hematom ili više njih, ne znam ni sama, ali sve je dobro prošlo. Isto bila na Utrogestanima i mirovanju do negdje 14.tt. Samo slušaj šta ti gin kaže i sve će biti ok.
Hvala puno cure! Pinkica93, da i meni se cini da je ovo drugi jer sam na prvom uzv bila vec u 4 ili 5 tj i tad je bio mali hematom ali na drugom mjestu, sada je ispod bebe, ali malo veci od onog prvog. Gin kaze da ne zna zasto nastaju. Inace nemam krvarenja, osim par smedih tockica u tom 4,5 tj zbog cega sam i otisla doktoru. Jesi ti krvarila ili su samo nestali? Kad su ti otkirli hematom? Inace sam ok ovako, ujutro znam imat mucnine i nekad povracat, jedem puno vise i bole me grudi.
Kiki, otkriveno mi je na početku 5. tj. Imala sam baš pravo krvarenje i bila na hitnoj. Prvo sam bila na Duphanstonu 2x1 nekih tjedan dana pa od tad Utrogestan 3x2 sve do 14. tjedna. U međuvremenu često oni smeđi iscjedci, ali su prestali do cca 10.tt Baš sad gledam u trudničkoj da mi na uzv u 12. tt nije više bilo hematoma. Nakon toga više ni crveno ni smeđe do dana današnjeg. Kuc, kuc da ne ureknem.
Mučnine su mi stalno bile prisutne, ali niti jednom do sada nisam povraćala. Povećanje težine, malo bolova i puno veće grudi su mi jedini simptomi. Znam da je koma kad moraš mirovati, ali kad će bit trudnoća veća i biti svjesnija toga da u tebi raste jedno malo biće, bit će ti puno lakše sve to podnositi
Drage curke i ja spadam pod ljetne bebe,al da se prijavim i ovdje.. Termin je 15.9, treća trudnoća,31 god, drugi pregled u srijedu i jako se veselim. I ja sam umorna i ujutro i navečer. Radim još točno 16 radnih dana i odoh na komplikacije. To je moj plan..a sad,vidjet če mo šta dokt kaže. U početku jedno smeđje krvarenje nakon spolnog odnosa, dobila duphastone i od onda ništa. Danas smo 10+4.
Joooj izluduju me ove poruke! Natipkam sve i nece poslat, pa mi samo odjednom obrise cijelu poruku! 😒 Uglavnom, drago mi je sto je kod tebe sve dobro proslo! ☺️ A za lezanje...to je najmanje sto mozemo napravit na nase bebice. Kad su se tebi bas jako povecale grudi? Meni nisu kako pricaju narasle za broj, dva...jos sam u istom grudnjaku samo su punije, cvrsce i bolne na dodir ili kad ustanem. Jesi vec saznala spol?? 😃
Nina0607, kako je prošao pregled? ;)
Kiki156, i ja sam još uvijek u istom grudnjaku, ali isto tako i bole i punije su i čvršće :D
Koliko tjedana ste trudni? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji