Barbs, L i ja idemo u subotu i ostajemo ilido 15 ili 20.08.
Mm nam se pridruzuje 22.07. i ostaje 2 tj, 1 tj si cuva kad se beba rodi + jos ce uzet par dana pa ce nadam se biti 2 tj s nama doma kao i sa prvim malcem
Još sitnooo!!!
I moj čuva godišnji kad se beba rodi... Em od firme dobije 3 dana g.o. em će si i on uzeti...
sveki je inače ok, ali fix ideje me izrazito plaše... još jedva čekam da mi kaže kako mi je mlijeko slabo ili da nemam mlijeka..... E to da, daš prst ode ruka
Barbs, bas sam se nasmijala na tvoj komentar...obje ruke😂😂
Mene moja sveki jucer pitala kako cu postavljat plocice na pod u kuhinji, dal ravno da idu ili onako u koso (msm da se zmt
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jaaaao, opet SVEKI tema
Ja sam svojoj sveki bila rekla da ću na jesen kuhati dole u apartmanu. Ona je meni rekla da neću moći jer će mi biti teško. Rekla sam: neće mi biti lako, ali moram se naviknuti.
P.S. Frendica u njemačkoj ima bebača od skoro godinu dana i trudna je s drugim. Muž je do nedavno na terenu radio tako da su se vidjeli petkom, subotom i nedjeljom.... (sada je našao novi posao, pa je lakše) i večinom sama sve radi (mada muž zna kuhati za vikend kad ne radi i staviti u zamrzivač, pa ona odleđuje) i NARAVNO da je rekla da NIJE LAKO, ali se navikneš...
Barbs, bas sam se nasmijala na tvoj komentar…obje ruke😂😂
Mene moja sveki jucer pitala kako cu postavljat plocice na pod u kuhinji, dal ravno da idu ili onako u koso (msm da se zmt
Otiso mi komentar..haha...ugl. ja sam rekla da cu ravno da mi je to ljepse, a kaze ona meni, pa meni je ljepse u koso (romb jel?) ovo ravno je bezveze...a ja onak😈 pa moja kuhinja..i ic ce ravno😔
Kako vam se cini kombinacija?
Uzet cu dva jastuka, rekla mi je sveki da dok jedan perem i susim, u drugom bude beba. Ja cu platit ovaj sa zvjezdicama a ovaj drugi ce sveki platit...
I mislim da cu jos 5 bijelih tetrica uzet..al imam ih doma jos od sogi, msm da i od seke bude mozda koja...
Ok...dolje je pisal
Joj sto je pakao vaniiiii... sad sam dosla kuci iz grada sa novim psom. Unaci pas ce iduci mj 2god, a sad osisan izgleda ko stene od 4,5mj. Presmijesan je.. 😂😂😂 ( valjda se sad nece toliko linjat jer ce me dlake izludit vise.)
Kasnije cu ga slikat, sad se duri na mene. Pobjegao je u spavacu pod krevet. 😅😂
😭😭😭😭 mob mi poludio...plusicima sam oznacila sto cu od tetrica
Sortiraj odgovore
Najstariji