Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Srpanj 2017. 14:16

sretna

Barbs, L i ja idemo u subotu i ostajemo ilido 15 ili 20.08.

Mm nam se pridruzuje 22.07. i ostaje 2 tj, 1 tj si cuva kad se beba rodi + jos ce uzet par dana pa ce nadam se biti 2 tj s nama doma kao i sa prvim malcem

Još sitnooo!!! 
    I moj čuva godišnji kad se beba rodi... Em od firme dobije 3 dana g.o. em će si i on uzeti... 

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:17

Neki dan mi je dragi rekao da će početi dizati paniku s 1.9. 

mc_mouse
    13. Srpanj 2017. 14:19

sveki je inače ok, ali fix ideje me izrazito plaše... još jedva čekam da mi kaže kako mi je mlijeko slabo ili da nemam mlijeka..... E to da, daš prst ode ruka

13. Srpanj 2017. 14:23

Barbs, bas sam se nasmijala na tvoj komentar...obje ruke😂😂 
    Mene moja sveki jucer pitala kako cu postavljat plocice na pod u kuhinji, dal ravno da idu ili onako u koso (msm da se zmt

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:25

Jaaaao, opet SVEKI tema 
    Ja sam svojoj sveki bila rekla da ću na jesen kuhati dole u apartmanu. Ona je meni rekla da neću moći jer će mi biti teško. Rekla sam: neće mi biti lako, ali moram se naviknuti. 
    P.S. Frendica u njemačkoj ima bebača od skoro godinu dana i trudna je s drugim. Muž je do nedavno na terenu radio tako da su se vidjeli petkom, subotom i nedjeljom.... (sada je našao novi posao, pa je lakše) i večinom sama sve radi (mada muž zna kuhati za vikend kad ne radi i staviti u zamrzivač, pa ona odleđuje) i NARAVNO da je rekla da NIJE LAKO, ali se navikneš... 

13. Srpanj 2017. 14:31

sanjchi255

Barbs, bas sam se nasmijala na tvoj komentar…obje ruke😂😂
    Mene moja sveki jucer pitala kako cu postavljat plocice na pod u kuhinji, dal ravno da idu ili onako u koso (msm da se zmt

Otiso mi komentar..haha...ugl. ja sam rekla da cu ravno da mi je to ljepse, a kaze ona meni, pa meni je ljepse u koso (romb jel?) ovo ravno je bezveze...a ja onak😈 pa moja kuhinja..i ic ce ravno😔
    Kako vam se cini kombinacija? 

Tetra pelene
    Tetra pelene
    Tetra maramice (krpice)
    Tetra maramice (krpice)

Uzet cu dva jastuka, rekla mi je sveki da dok jedan perem i susim, u drugom bude beba. Ja cu platit ovaj sa zvjezdicama a ovaj drugi ce sveki platit...
    I mislim da cu jos 5 bijelih tetrica uzet..al imam ih doma jos od sogi, msm da i od seke bude mozda koja...

13. Srpanj 2017. 14:33

Ok...dolje je pisal

I_me
    13. Srpanj 2017. 14:34

Joj sto je pakao vaniiiii... sad sam dosla kuci iz grada sa novim psom. Unaci pas ce iduci mj 2god, a sad osisan izgleda ko stene od 4,5mj. Presmijesan je.. 😂😂😂 ( valjda se sad nece toliko linjat jer ce me dlake izludit vise.) 
    Kasnije cu ga slikat, sad se duri na mene. Pobjegao je u spavacu pod krevet. 😅😂

13. Srpanj 2017. 14:34

😭😭😭😭 mob mi poludio...plusicima sam oznacila sto cu od tetrica

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:35

Sanjchi, preslatko! 

moj suncokret u vrtu <3
    moj suncokret u vrtu <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.