Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Srpanj 2017. 13:50

AAAAAJMEEEE
    Baba se sjetila upaliti klimuuuuuu prije njenog uobičajenog paljenja... Znači, toplo je kroz cijelo jutro i ona to kuka kako je toplo, ali prije 14 h ne pali klimu... Onda je skužila da je u stanu 29 stupnjeva, a na terasi 32 i da bi bilo vrijeme da se upali...
    NAPOKON...
    Što je najgore, onda kuka kako je vruuuučeeee i kako se znooooojiiiiiii 

• sretna
    13. Srpanj 2017. 13:54

Ja jos nisam nista, ali niiista kupila za ovog malog. Kad dodem s mora prvo moram vidjet sto imam od starijeg za ove pocetke i onda jos kupit nesto od vece, toplije robice jer je sada u ducanima i dalje sve jako tanko. A ionako se moram zaletit do zg u shopping jer kod nas je izbor ocajan

mc_mouse
    13. Srpanj 2017. 13:54

Barbs jao ti stari ljudi, bez uvrede, ali to kao da poglupi s vremenom... moji starci su se počeli ponašati kao mala djeca, a o sveki da ne pričam.... kuka kako je vruće, cijedi se, a klimu valjda nebi upalila Bože oprosti ni da umire.... katastrofa!

barbs
    13. Srpanj 2017. 13:58

Sretna, kad idete na more?
    Mc Mouse, što da ti kažem... Moji u stanu nemaju klimu, ali u kući na selu imaju tako da ju upale ako zatreba... Još shvaćam kad netko nema klimu (s izlikom da: troši puno struje i nije zdrava), ali kad netko ima klimu i ne pali ju, tj. pali ju, ali u neko određeno vrijeme... uuufff... BACI CIGLU I BUDI PRECIZAN! Najlakše je njorgati da je tooooplooo i da je toooooploooo i onda ne paliti klimu. Još njegova nona je sva uplašena kad se krene znojiti po glavi jer je pred 2 mjeseca imala srčani i znojila joj se samo glava... a ne shvaća da se i meni najviše glava znoji i da je SVIMA TOPLO. 

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:00

Oh, da, da ne zaboravimo da za ručak zna i ugasiti klimu jer joj puše... umjesto da promijeni mjesto  I svi umiremo... 

mc_mouse
    13. Srpanj 2017. 14:03

Mene sve strah moje sveki kad mi baca savjete, a mog supruga je prije 40 godina zadnji put vidjela i brinula se o njemu dok je beba. Već je rekla kako smo kupili puno robe, a kad je uzela veličinu 72 ja mislim, rekla je da će to našoj bebi biti veliko... mislim... pomogao mi Bog u 11tom mjesecu, još kad se počnem nastrojeno ponašati i zaštitnički, budem se poklala sa svima

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:09

Mc Mouse, strašna ti je ta sveki... 
    Ja praktički sa svojom živim  I vjeruj mi, isto tako me strah moje reakcije kad se beba rodi... Znači, ta nama ide djeliti savjete o boji komode koju će nam njegovi kupiti... Znači, NAŠE je dijete, a ne njeno  I radi nje mislim da moj dragi nije ni htio krenuti ranije kupovati jer mu je ona utuvila u glavu da se stvari za bebu kupuju 2 mjeseca prije poroda... Znači, ŠTO ONA ZNA KAD SE JA MOGU PORODITI?!
    Kao što sam rekla, strah me moje reakcije kad se krene petljati... Mislim da ću postati lavica 

mc_mouse
    13. Srpanj 2017. 14:11

hahah barbs znači isto.... još kad je htjela da se naše dijete zove po njenom pokojnom ocu "Ivan".... ja zamračila, mislim si šta si mog muža nije nazvala po ocu Ja fras dobila.... neki dan se cijela isčudila kako to da nismo kupili jastuk za izlazak bebe iz bolnice, šta će mu autosjedalica....

• sretna
    13. Srpanj 2017. 14:15

Barbs, L i ja idemo u subotu i ostajemo ilido 15 ili 20.08.

Mm nam se pridruzuje 22.07. i ostaje 2 tj, 1 tj si cuva kad se beba rodi + jos ce uzet par dana pa ce nadam se biti 2 tj s nama doma kao i sa prvim malcem

barbs
    13. Srpanj 2017. 14:15

Mc Mouse, imaju one fix ideje... Zato mi ne želimo reći ime  Ali ja sam rekla svojim bliskima bez da on zna  Ali ok, nisam rekla točno kako će se zvati... rekla sam samo ideje koje imamo 
    Ma ja znam da ću na sveki moći računati kad god, ali iskreno me i strah da ako joj neke stvari dozvolim da će biti kako i za naše vjenčanje... Dala sam joj prst, ona meni obje ruke uzela... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.