Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Srpanj 2017. 12:57

Treca sreca, vjeruj mi da postoje osobe puno gore od mog muža i sveki... NAŠ KUM!!!

barbs
    13. Srpanj 2017. 12:58

grrr, poslala se poruka prije nego sam dovršila…
    Njegov brat i šogorica su izgubili prošle godine bebu kad je bila trudna 6 i pol mjesec. Opet je trudna. Krajem mjeseca mora roditi. On nas ni ne pita ništa o trudnoći da nas ne urekne... I kad sam rekla kako mi nitko ne dozvoljava da kupujem stvari za bebu je rekao da se slaže s time i da bi on kupio sve kad se beba rodi  Jadna njegova cura 

Kiki156
    13. Srpanj 2017. 13:10

Treca sreca sjetila sam te se, vjeruj mi! 😂
    Mi nismo ne kupovali zbog nekog praznovjerja nego smo jednostavno mislili kako ima vremena i posto nemamo jos komodicu i te sve stvari nismo htjeli gomilati robicu kad je nemamo gdje staviti. Pa kao polako cemo. I sve bi bilo ok da se ja nisam pocela ovako umarati... nadam se da je samo vrucina i da cu moci kupiti sve sto treba. Hjooooj 😅

13. Srpanj 2017. 13:14

barbs

kad sam rekla kako mi nitko ne dozvoljava da kupujem stvari za bebu je rekao da se slaže s time i da bi on kupio sve kad se beba rodiJadna njegova cura

😾😾😾 taj je kao moj dragi....kako ljudi glupo razmisljaju😔 
    P.S. busica je medena😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

13. Srpanj 2017. 13:15

Ja iduci tjedankad sjedne naknada kupujem sa stranice tamo, a onda u 8. mj cu opet nesto od sitnijih stvari...jedva cekam🙌🙌🙌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    13. Srpanj 2017. 13:19

Barbs soba je preslatka...jednostavna a funkcionalna...to obožavam,
    dzenny robica i kindic su zakooooon :)
    kaj se tiče kupovine za bebe....i ja mislim da je bolje sve ranije kupiti i pripremiti i zadnjih mjesec dana uživati :)
    Ja sad nemam što posebno kupovati jer većinu imam...al s obzirom da mi je termin krajem 11. mj. kupovati ću tek nakon mora jer mi se sad po ovim vrućinama ne da ni pokruh....ajde danas je malo lakše pa smo klinci i ja šetali i na igralištu bili...srećom oblačno je i puše vjetrić :)

Što se tiče ručka...naaaajdraži su mi oni koje strpaš u pećnicu i za sat vremena su gotovi....na pripremu ode 15 min...pa jedan takav danas kod mene...marinirana vratina s krumpirom, lukom i tikvicama iz pećnice. gotovo i za 45 minuta :) uz to paradajz i raspali :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

panica
    13. Srpanj 2017. 13:21

Ja sam 26+4, termin mi je 15.10.

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 13:32

Barbs a gle njega jadnog i razumijem....kad se jedan put tako opeces.
    Ali ja evo u svakoj T sam krenula vec s 2mj kupovati i nagomilavati i do 2mj pred kraj uvik sam sve imala vise nego spremno. A probirljiva sam ludo i sve komad po komad pomno biram (jer mozes u dan-dva-tri zbombat shopping ako neces birat...nit pazit cijenu)...recimo sta su mi ponudili robicu rodice (i donijele) pred 2mj kolicinski nekih 15-20 kutija dm kutija pelena izabrala sam si od svega ukupno 20-30 komada, neznatno....ne volim ja bilo sta. Dok mogu birat..i dok imam vremena. A kad ti ponestane vremena moras uzet bilo sta, plus cijenu isto ne mozes hvatat povoljnu...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 13:34

Kleaiva s cime mariniras vratinu? Nisam to jos radila a zvucu zgodno..

žena-majka-carica:)

barbs
    13. Srpanj 2017. 13:46

Hvala, curke! 
    Znam, Treca sreca, nekoga tko je doživio neki šok svakako razumijem, ali ja sam svojima rekla: šta trebate uvijek negativno razmišljati?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.