Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    13. Srpanj 2017. 16:47

Tea2803

Hej cure
    Evo da vam javim da su mi nalazi losi i da se moram javiti sutra u bolnicu 😢😢😢
    Imam visoke proteine u mokraci,jako nizak hemoglobin,žuć na granici,secer vec znate .. Tako da moram eto u bolnicu
    Lose sam volje sto nije dobro ali nemogu si pomoc
    Ljubim vas ♡

Tea, bas mi je zao :( 

Ali bar znas da ce u bolnici paziti na tebe i bebicu..jel znas koliko ces morati biti u bolnici, dal do kraja ili?

treca_sreca
    13. Srpanj 2017. 16:52

Tea nije lipo ali bolje da su otkrili sve te probleme kad vec postoje, i da ides pod njihov nadzor i brigu pa da sve bude okej na kraju! I olakotna okolnost ti je sta malca ima tko cuvat....nazalost neke mame nemaju ni to pa kako tek onda....bit ce sve dobro!

žena-majka-carica:)

• Mrvica
    13. Srpanj 2017. 16:55

Tea 😔  razumljivo je da si lose volje...ali znaj da je prolazno to, bit ce dobro. Pripremi se za bolnicu i samo hrabro 😚 

13. Srpanj 2017. 16:56

Joooj Tea...ali u bolnici ce pazit na tebe, pa ce se i stanje popravit..jedino sto ce ti tesko past odvojenost od malenoga..ali za bebu N ces to izdrzati😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 16:56

Sretna neznam nista mozda me i sa terapijama doma posalju uz redovite pretrage
    Nadam se da bude tako
    Treca sreca tu si u pravu Bogu hvala imam kome ostaviti 
    ♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 16:57

Mrvica Sanjchi 😚😘😙 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Dena1009
    13. Srpanj 2017. 16:57

Vidim danas smo svi na riži i povrcu🙄 Ja nisam stigla slikat jer je mm skoro ispraznio tavu prije nego sam stigla sjesti za stol 🤣 

Kod mene isti slucaj, povrce bez mesa moze, obrnuto nikako. Mm voli obadvoje, al nekad mi se cini ko da meso mora biti tek tolko da zna da je tu, a onda pojede mali komadic, a ostalo tamani povrce i umak, al zato kad nema mesa obavezno spomene da bi mogli sutra nesto sa mesom.😣

Kad smo kod svekrva, moja ima samo dva pitanja "Kako si?" "Kako je beba?", odgovorim da smo dobro i to bude to. Ne pita ni za pripreme ni za nista slicno. Vise me cak svekar pitao, al on ima skoro 80g, pa je potpuno razumljivo, njegov komentar bio "2-3 odjelca i to je dosta, ne treba pretjerivati". Ajme, da vidi kolko nam je vise krcato sa stvarima, onesvijestio bi se. 😅

I da, spomenuo mi muz, onako utsput, da ce nam doci u posjet u 9mj. Bila sam iznenađena, al nisam puno pitala. Iako u zadnje vrijeme bi najrađe da smo sami kad bebica dođe al ne mogu branit familiji da dođu vidit bebu, ni svojoj, ni njegovoj. A nazalost je situacija da smo daleko pa ce svi gosti morati spavat kod nas, nadam se da cemo uspjeti ih poslozit bar jedne po jedne. 

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    13. Srpanj 2017. 16:59

treca_sreca

Tea nije lipo ali bolje da su otkrili sve te probleme kad vec postoje, i da ides pod njihov nadzor i brigu pa da sve bude okej na kraju! I olakotna okolnost ti je sta malca ima tko cuvat….nazalost neke mame nemaju ni to pa kako tek onda….bit ce sve dobro!

Potpisujem!! 
    Drzi nam se Tea ❤

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    13. Srpanj 2017. 17:02

Tea mislimo svi na tebe, bit ce sve dobro! Bitno je da su otkrili na vrijeme i da ides u sigurne ruke, drzi se ❤️
    Dena veselo ce vam biti, pogtovo sa spavanjem rodbine 😅

Suncokretica
    13. Srpanj 2017. 17:03

Jao što je danas lijepo svježe, pala temp. ispod 30 i odmah se da disati, a ja funkcioniram 100 puta bolje! Danas sam imala energije za sve i baš se super osjećam. Pod onim vrućinama sam sama sebi teška. Nadam se da će barem par dana potrajati ovo vrijeme...
    barbs, super ti je soba i trbuh!! 
    I meni je pupak tako dosta dubok unutra pa vjerojatno neće niti izaći van kao nekim trudnicama...
    dzenny, super je robica! A ti sigurna da je dečko, a šta ak na kraju ispadne cura hehe 
    Kiki, to ti je vjerojatno od vrućine i hodanja, tako i meni zna biti (a čini mi se da i nosim niže jer ju samo dole osjećam) pa se odmorim i onda bude ok. Nemoj se previše forsirati po ovim vrućinama, najbolje bi ih bilo izbjegavati 
    sanjchi, super ti je izbor! Tako sam i ja sve tetre šarene, puno uzoraka da bude svaka drugačija 
    Koji jastuk ćeš uzeti od ta 2?
    sretna, izgleda prefino! I ja obožavam povrće, obavezno ga mora biti u jelu ili kao salata. Srećom dragi ne prigovara za ništa što skuham, jede sve, samo da je uz to meso 
    Tea, žao mi je da je tako, ali bar ćeš biti pod nadzorom, za dobro svog djeteta! Drži nam se i javljaj se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI