Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    12. Srpanj 2017. 09:52

Jutro cure!
    Kod nas je opet u 7 ipo +30. Ko ovo priživi normalan svaka mu cast. Iako moran priznat da sam danas bolje nego prethodna 2 dana, Valjda se tijelo privikava na ove visoke temp. Al za spavat je koma I dalje. Mislim da ćemo na selo za vikend jer me ovo izluđuje. Gori se bar pošteno naspavamo.
    Što se tiče šivanja nakon poroda. Eto ja sam jedna od sretnica kojima je to bilo gore nego porod. nisu me rezali nego sam popucala, I iznutra I izvana. Mislim da su mi čak I dali neku inekciju, nisam to ni osjetila, ali nakon 15ak šavova sam ludila od bolova. Inače imam dosta visok prag boli, al ovo je bilo stvarno užas. Šivao me specijalizant I nakon tih 15ak šavova me popustila anestezija pa sam stalno uzmicala na stolu (instiktivno) I onda mi je stalno ponavlja spusti se niže, nemoj bižat. A ja sam se trudila ne micat I stiskala one ručke na krevetu, al protiv instikta se teško borit. Užas. Ne znam koliko sam šavova imala (doctor mi nije tio reć), preko 20 po meni. Do 15 sam brojala, a kako me počelo jako bolit vise nisam mogla bit skoncentrirana pa ne znam. Ali potrajalo je još dosta dugo.
    Na prvom porodu je s menom bila prijateljica, inače po struci doktorica. I drago mi je da sam bar nju imala jer muž nije stigao izvadit potvrdu, čekao je zadnji tren, a beba uranila tjedan dana. Dosta dugo sve to traje pa je dobro da je neko sa vama jer malo prikrati vrime. Sad će muž ići s menom, iako mi se čini da mu se sad toliko I ne da, ali ne želim ić sama I uopće mu ne dajem pravo izbora želi li ili ne. Ko šta je rekla barbs nek se slobodno onesvisti tamo, al ide I gotovo.
    Kod nas to također nije baš uobičajeno, ali ne briga me. Kod mene ništa nije uobičajeno pa zašto bi to bilo. Želim olakšat sebi. Za druge me ne briga.

• Mamuka
    12. Srpanj 2017. 09:52

A ponašanje sestara u rađaoni... po meni je bilo skroz korektno. Stvarno ne mogu reć ni jednu ružnu rič o njima. Ne razumin zašto se neke cure deru iz petnih žila, jer od tog nema pomoći. Osim što sebi štetiš jer se umaraš bzvz, smetaš I svima drugima. Dok sam bila u rađaonici u trudovima došla je jedna koja je urlala od ulaska do trena kad su me odvezli u sobu nakon poroda. Slušala sam je dobrih 7 sati tamo kako urliče. Sestre I doktori su joj pokušali na lip način objasnit da to ne čini zbog sebe, a ona je bila jako nepristojna I na kraju ih je počela vrijeđat jer joj nisu dali ništa za bolove ni epi (objašnjavali su joj zašto ne mogu) a nisu je tili poslat ni na CR jer nije bilo potrebe. Da sam mogla hodat mislim da bi išla do nje I tražila da žačepi.

Ako se ponašate normalno I slušate ih I one će biti OK prema vama. Znate da boli I da tako mora bit. A od izvođenja performansa u rađaoni nikom nije bolje. Ni sestrama ni vama. Kad pođe izgon, naravno da ćete morat vrištat ( bar ja jesam jer jednostavno nekako moraš, a do izgona nisam pisnula) I sestrama to ne smeta I neće vam apsolutno prigovorit, čak I ohrabruju. Ali konstantno vrištanje.... I još tako da svaka vrišti koja tamo uđe.... Pa te sestre bi bile lude nakon 2 sata.

Marijana12345
    12. Srpanj 2017. 10:01

Daaaa to urlikanje mi je koma, vjerujem da su sestre lude od toga, ali moja sestra je samo onak malo stenjala, nije vristala ni za vrijeme izgona sta me zaprepastilo kak to moze izdurat a lice joj je bilo izobliceno od boli, zato mi nije jasno kako se sestre na*rkano ponasaju i prema onima koje se deru i prrma onima koje su tihe. 

barbs
    12. Srpanj 2017. 10:02

Ok, izbrisala sam slučajno cijeli komentar  Plače mi se 

12. Srpanj 2017. 10:03

Ivana, znaci teta je rekla da poklanja sobicu ili? Pa to je super...ja sam gledala neku njihovu s medvjedicem, preslatka mi...a ovo ako dobijes free pa to je milina😄😄 dobra teta❤
    Ah..moja maceha kaze da kad je drugu radala da nije glasa pustila, pa su joj oci sutradan bile crvene, sve popucale one kapilarice il kak se vec zove to u ocima. Moras pustit glas al meni isto nema smisla da se tamo deres da te cijela bolnica cuje ..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    12. Srpanj 2017. 10:03

Mamuka, slazem se ovo za vristanje. Tako se samo gubi snaga. Ja sam se orevijala u bolivima do epiduralne, a izgon me jako bolio i ako sam htjela vristat, nisam, stisnula sam zube, disala i stenjala 😄

Sto se sestra tice,ja sam stvarno bila ok i inace nisam bez razloga bezibrazana prema nikome, ali ta sestra koja je meni bila je bila uzas. Bez imalo empatije, suosjecajnosti, nista. Ono ko robot bez emocija i ta neka mala sta je bila na stazu/praksi sta li vec isto sva neka bahata. Bas su me "potrefile", al je zato.doktor bio predobar

barbs
    12. Srpanj 2017. 10:06

Ja vjerujem, Mamuka, da neke žene znaju pretjerati. Rekli su nam prijatelji  Pa sestre polude  Ali znaju one biti i bezobrazne, pogotovo kad/ako nema nikoga pored tebe. Neće se udostojiti biti bezobrazne prema tebi ako je netko tamo...
    MUŽ IDE SA MNOM NA POROD I TOČKA!!! 
    Nema tu, hoću-neću-možda! NITKO GA NIJE NI PITAO! ahahahahahahahaha
    Ok, ne valja forsirati, ali stvarno se ne želim osjećati samo... Rekla sam mu da ako se ne bude osjećao dobro da izađe, ali strah me da će sestre vikati na mene i biti bezobrazne  Ja sam već ionako sva u strahu radi svega... Inače sam se i prije trudnoće bojala poroda jer, ne znam zašto, moja sestrična, moja sestra, moje frendice... imale su tu želju da mi detaljno sve živo objasne... Osim jedne... Ona je rodila na CR twinsiće i nju su uspavali, pa je rekla: ne mogu ti ništa reći, ali rez boli 

IvanaIvica
    12. Srpanj 2017. 10:07

Znaci nema goreg nego kad žena popuca sama od sebe...i to iznutra i izvana...bolje da onda prerežu...meni će vjerovatno tijekom poroda biti nevažno dali će me rezat ili ne..samo da mi beba bude dobro..a ovo šivanje sve su preživjele pa ću valjda i ja...samo kako ću kasnije ići na wc sa tim šavovima 😞

12. Srpanj 2017. 10:07

Ova mi je sobica preslatka! ❤

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    12. Srpanj 2017. 10:09

NASI TERMINI
    Aurora1611–06.09.
    Dorja91–08.09.  
    babylove28–09.09. KB Osijek  
    Pupy-09.09.
    Dena1009–10.09.
    I_me–20.09. KB Pula   Ema
    treca_sreca–21.09. KB Split   Mila
    M@lena–23.09. KB Sv.Duh Lucija
    Tea2803–24.09. KB Petrova   Noel
    Buba_Mara- 25.09. Šimun
    barbs–27.09. KB Pula Diego
    Violeta1–27.09.
    dzenny-1.10.
    Senoritkova–02.10. Rita
    Loira-02.10.
    Aleksandra2 - 06.10. KB Split  
    MomOf2017 - 08.10.
    kiki–09.10. KB Sv.Duh   Vito
    Galu-10.10.
    Marijana–11.10.
    IvanaIvica-20.10. KBC Sestre Milosrdnice Iva
    Natasha255–21.10.   Magdalena
    sretna–22.10.
    Ineska -23.10. KB Split Mateo
    Sanjchi255–24.10. KB Sisak Lucija
    Ana2711–29.10. KB Petrova Mila
    suncokretica–01.11. KB Petrova Lea
    Belle84–01.11. KB Sv.Duh   Luka
    Lorelai–07.11.  
    Mamuka-09.11.   KBC Split
    Giovi–15.11. KB Rijeka
    luce–16.11. KB Split
    mc_mouse–18.11. Toni
    Yel–18.11. KB Merkur
    Maca1510–22.11.   KBSplit
    Mrvica-22.11.
    Kleaiva-26.11. KB Merkur
    Brandnew–03.12.
    Dolores123–07.12.
    Angel03–10.12.
    NASI PREGLEDI
    belle-12.07.
    Tea2803–12.07.
    Dorja-12.07.
    Sanjchi-12.07. 4D
    i_me-14.07.
    Pupy-14.07.
    Mc_Mouse -15.07. 4D
    Mamuka-16.08.
    Dolores123–17.07.
    Giovi–18.07. 4D
    Sanjchi-18.07.
    Aleksandra-18.07.
    Babylove28–19.07.
    Angel03–19.07.
    Maca-19.07.
    Barbs-20.07. 
    Suncokretica-21.07.
    Luce–24.07.
    Yel-25.07.
    Violeta-26.07.
    Kiki-31.07.
    Mrvica-31.07.
    MomOf2017-03.08.
    Natasha-07.08.
    dzenny-08.08.
    m@lena-
    IvanaIvica-
    Treca_sreca – 
    Giovi-
    Brandnew-
    Buba mara-
    Kleaiva-
    Ineska-
    Sretna-

OPROSTITE AKO SAM NEKOGA FULALA ŠTO SE PREGLEDA TIČE! Ponekad ni ja ne mogu sve pohvatati, unatoč tome što sam ažurna... haha ... Nema me na pola dana na forumu i već 10 str više 
    CURE KOJE DANAS IMAJU PREGLED!!! SRETNO! JAVITE NAM SE S NOVOSTIMA! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.