Ako ne idu muzevi s vama, svakako povedite nekoga na porod. Ja sam bila sa svojom sekom ali su me pustili tek kad je bila 10cm otvorena. Dotad je bila u predradjaoni i radjaoni i rekla da nisu sestre bas bile najljubaznije. I kad sam ja usla su se ponasale ko da je glupaca koja bezveze stenje, al sam onda ja nesto rekla (ne sjecam se vise sta) pa su se malo pribrale. Ipak je malo drugaciji odnos kad vide da je netko trezven tamo, sta moze jadna trudnica u bolovima, nit ista vidi niti zna... ok, ne mogu reci, babica koja ju je porodia bila je stvarno draga, ali sestra prije koja je pazila na ctg i tak ju obilazila, i neka mlada nedo*e*ana doktorica specijalizantica uzas bozji
Marijana, slazem se s tobom!!
Mada kod nas u Puli ako igrom slucaja muz ne moze doci, ne smije nitko drugi (nema potvrdu)..
Sto se tice toga da te nisu pustile odmah u predradjaonu ovisi o tome koji doktor/babica je u smjeni (tako su nama patronazne sestre na tecaju rekle)...
Ali da znaju biti bezobrazne, oooooo daaaaaa... Tooogalno druga prica kad je netko s tobom...
Neznam ni da bi kod nas netko drugi osim muza smio uc unutra ...ali ajde, moj tata poznaje doktore tu, vec je dva put seka radala i dva puta kcer od macehe pa nisu imale losa iskustva, pogotovo ako bude doktor koji je poradao moju sestru tako da me toga nije strah😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Moze uci netko drugi ali to moras unaprijed znati da ta osoba ode na tecaj i dobije potvrdu. Mi smo znali unaprijed da cu ja ici s njom. Pitajte u bolnici u kojoj cete rodit
Marijana, slazem se s tobom!!
Mada kod nas u Puli ako igrom slucaja muz ne moze doci, ne smije nitko drugi (nema potvrdu)..
Sto se tice toga da te nisu pustile odmah u predradjaonu ovisi o tome koji doktor/babica je u smjeni (tako su nama patronazne sestre na tecaju rekle)…
Ali da znaju biti bezobrazne, oooooo daaaaaa… Tooogalno druga prica kad je netko s tobom…
nama su rekle patronazne da je pratnja i u predradjaoni.
ja cu napravit frku neku ak ga ne puste u predradjaonu!!!!
Sanjchi, sretno danas! 😊
Ja svog nisam tjerala na porod sam je izrazio zelju da ide. Oni ne vide nista sto se dolje dogada jer su kod vase glave gore.
Epiduralna je meni zakon! Vec sam pisala, nikakvih nuspojava nisam imala niti nemam, evo vec je skoro 3 i pol godine proslo od poroda. Nadam se da cu je o ovaj put dobiti.
I me, i nama su rekli, ali kao, da to doooosta ovisi o doktorima koji su u smjeni... Ali ja ću KAOS napraviti
Marijana, a to naravno, osoba koja bi umjesto npr muža išla s tobom mora odraditi tečaj
Je teta mi ima adax..ima 3 dućana u Zagrebu...u Dubrovniku i Zadru..i još 3 al ne znam točno di...njihove lavić sobice su mi predivne..cula se s njom rekla je da će me za uši navući..da si samo dođem izabrat koju sobicu hoću 😊😍
Ja svog nisam tjerala na porod sam je izrazio zelju da ide. Oni ne vide nista sto se dolje dogada jer su kod vase glave gore.
To bi tako trebalo biti, da. Medjutim na Sv.duhu je moja seka bila u tako nekom skucenom prostoru, uzglavlje stola joj je bilo gurnuto do zida, s njene desne strane su me potjerali jer su njihovi ormarici s potrepstinama i vagom i sta ti ja znam bili desno od stola, s njene lijeve strane do glave stajao je CTG i nije bilo sanse da se provucem iza njega, tako da sam joj ja stajala u razini trbuha s lijeve strane. Ok, mogla sam i ne gledat, ali kad ti je sam porod i izgon na izvolte, pa tko ne bi pogledao?
Sortiraj odgovore
Najstariji