I ja se maloprije probudila...nisam se bas nesto naspavala😏 Budila sam se svakih sat vremena, nije bilo kise pa sam luftala oko 2 opet i onda sam upalila ventilator i za sat vremena se sve rashladilo pa sam nekako zaspala do 5 kad muzu zvoni mob za posao. Svako jutro me probudi njegov alarm i onda mi to poremeti daljnje spavanje😔
Sto se tice uzv-a Sanjchi sretno, moj nije nikad bio samnom a evo 3. trudnoca, nije bio ni na jednom porodu, cak za porod sina su svi pozaspali, mama mi radila na svadbi, pa sam rekla muzu da mi je to bilo toliko jadno ako bude trece dijete da ide na porod pa makar padao u nesvjest tamo😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sad idem peglati jer je bas frisko naspram svih ovih dana a u pon putujem s klincima i sekom i necakom na moreeeee
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ahahahahhaa Klea...makar padao u nesvjest😁 moj nece bit na porodu..kod nas to nekako nije obicaj..a i mozda bolje da nije da ne vidi svasta😌
Moreeee...mi idemo iduci tjedan...u cetvrtak valjda..e meni je najgore to pakiranjr i putovanje...najradije bi se sa stvarima teleportirala na odrediste😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Moj je bio jednom na UZV-u, to kad smo prvi put isli na 4D...prije 5 tjedana..a sad bi mu bilo jos ljepse, beba je veca i ljepse ce se vidjet..joj jedva cekam😁 ❤
Moj dragi nije imao izbora sto se tice PORODA! hahahahaha
Rekla sam mu: IDES!! NIJE ME BRIGA!!!!
Hahaha...ovo je dobro..ides...i tocka...😁 a muz negdje 😭😭😭😱😱
Ni kod mene nije dovedeno u pitanje, moj muz to jedva ceka, a i da bude siguran da necu uzeti epiduralnu... totalno je protiv nje i svih mogucih nuspojava, jako se brine kako se kasnije to moze odraziti na moje zdravlje, veli: sve sam proucio. Ufff, aj dobro zgurat cu to nekako...
Nego, probudila sam se se jutros sva u znoju, sanjala sam da sam prokrvarila i to bas pravu mengu, ono, da sam pobacila i da cu morat na kiretazu. To je zbog onog slucaja sta sam jucer pisala.... jao sve me glava boli od tog stresa u snu
A joooj Marijana...kako psiha reagira..ali to je bio samo san..ruzan san...☺
Ja dragog podsjetim na to kako se dijete nije samo pravilo Hahahahahahaha
A i ovdje su sestre jaaaaako zloceste prema trudnicama, pogotovo dok radjaju, a toootalno su drugacije kad je netko s tobom...
Jaaaao, Marijana, vjerujem ti da nije bilo lako.. Najgore je sanjati nesto ruzno vezani za trudnocu .. ali i sto se tice voljenih osoba...
Ja sam nedavno sanjala da mu je dragi bio u kolicima, pa sam se sva uspanicila..
I ja svog podsjetim s vremena na vrijeme da je za to bilo potrebno dvoje, ali on je sad u svom svijetu ( prekjucer se desio kvar na traktoru-trosak od 2000 € 😱), papiri za neki kredit sto ganja itd...pa onda ne stigne ni mislit na ista drugo. Kad to rijesi, valjda ce se vise posvetit ovoj temi...morat ce😂
Da, i ja znam ruzno sanjat o obitelji i obda sam poslije 3 dana sva u panici😔
Sortiraj odgovore
Najstariji