A ne mogu u predradaonu jer nema mjesta, osim ako bas ne bude nikoga onda moze uci. A moze se dogoditi i da je box zauzet a ti moras rodit - e onda radas SAMA u predradaoni uz publiku od (mislim) 6 zena koje cekaju svoj red. 😳 To su mi malo negativne strane Sv. Duha al ajde nadam se da ce bar box biti slobodan...
iako sam cula uglavnom pozitivno o toj bolnici...nadam se da cu imati dobro iskustvo! 🙏🏻
Ivana suuuuper za sobicu, blago tebi! ☺️ I nikad ne bi rekla da imas 100 kg, stvarno se ne vidi!

Btw Kiki nisu me uopce trazili potvrdu a imala sam ju sa sobom. Mozda zato jer se otvorila u roku pol sata i nije bilo vremena za pregledavat papire...
Marijana mislim da vise nikoga ne traze, cak sam nesto cula da tecaj nije obavezan i da bez obzira na njega mozes imati pratnju. Cula sam vise slucajeva gdje nosu trazili papir.
Znaci tvoja seka ima lose iskustvo sa Sv. Duhom?
Gdje ces ti roditi?

Pakiranje od dvije majice je 59,90kn…znaci po majici 30kn…a odlične su..😍
Gledala sam svugdje di su takve skuplje a daleko lošiji materijal..ovo je 95%pamuk i 5%elastin…
ja sam si kupila bijelo plavu haljinicu u kauflandu za 30 kn. odlicna je! isto 95% pamuk i 5% elastin. uzela sam s velicinu jer mi se cinio kalup veci. i dobro da jesam. sad se susi i jedva cekam da ju prosetam

Nakon ovog svega sto citam mislim da cu i ja muza vodit sa sobom na porod 😊
Sto se tice majica,meni su super te tunike iz lidla (trudnicke majice nisam kupovala jer imam siroke bokove i guzu pa mi tunike puno bolje stoje)
Imam pitanje..tj molim komentar (pogotovo vas s mora) na ovo: "Vožnja motornim čamcima i gliserima nije preporučljiva u drugoj polovici trudnoće"
pa ja bas i ne bi..osim ak je bas ful mirno more!
meni cak i bude malo muka kad idem autom na jednu plazu i ima cca 2km bijelog kvrgavog puta pa mi malo bude muka

I me, budem obratila pažnju!
Ivanaivica, baš si lijepa!
Vagala sam se jutros. Na +8,5kg od početka Kažu da je najidealnije dobiti od 9 do 12/13kg u cijeloj trudnoći
Čestitam curkama kojima to bude uspjelo!

IvanaIvica, gdje si ti kupila te majice??
imas u kauflandu. jos je danas akcija..

Barbs hvala ti😘
Kupila sam ih u Kauflandu...u Sesvetama..ima ih još hrpu...neka trudnica ih je samnom gledala samo šta je ona mini pa si je S veličinu uzela hihi😊😊
Hvala, I me... Onaj dan sam gledala samo jastuk... ali sada kad si mislim, nema smisla da trčim do grada kupiti te topiće
Imam puno trudničkih majici, ali još stanem u one ne trudničke

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji