Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    12. Srpanj 2017. 10:56

A ne mogu u predradaonu jer nema mjesta, osim ako bas ne bude nikoga onda moze uci. A moze se dogoditi i da je box zauzet a ti moras rodit - e onda radas SAMA u predradaoni uz publiku od (mislim) 6 zena koje cekaju svoj red. 😳 To su mi malo negativne strane Sv. Duha al ajde nadam se da ce bar box biti slobodan... 
    iako sam cula uglavnom pozitivno o toj bolnici...nadam se da cu imati dobro iskustvo! 🙏🏻
    Ivana suuuuper za sobicu, blago tebi! ☺️ I nikad ne bi rekla da imas 100 kg, stvarno se ne vidi! 

Marijana12345
    12. Srpanj 2017. 10:56

Btw Kiki nisu me uopce trazili potvrdu a imala sam ju sa sobom. Mozda zato jer se otvorila u roku pol sata i nije bilo vremena za pregledavat papire...

Kiki156
    12. Srpanj 2017. 10:59

Marijana mislim da vise nikoga ne traze, cak sam nesto cula da tecaj nije obavezan i da bez obzira na njega mozes imati pratnju. Cula sam vise slucajeva gdje nosu trazili papir. 
    Znaci tvoja seka ima lose iskustvo sa Sv. Duhom? 
    Gdje ces ti roditi?

I_me
    12. Srpanj 2017. 11:00

IvanaIvica

Pakiranje od dvije majice je 59,90kn…znaci po majici 30kn…a odlične su..😍
    Gledala sam svugdje di su takve skuplje a daleko lošiji materijal..ovo je 95%pamuk i 5%elastin…

ja sam si kupila bijelo plavu haljinicu u kauflandu za 30 kn. odlicna je! isto 95% pamuk i 5% elastin. uzela sam s velicinu jer mi se cinio kalup veci. i dobro da jesam. sad se susi i jedva cekam da ju prosetam 

I_me
    12. Srpanj 2017. 11:05

Mrvica

Nakon ovog svega sto citam mislim da cu i ja muza vodit sa sobom na porod 😊
    Sto se tice majica,meni su super te tunike iz lidla (trudnicke majice nisam kupovala jer imam siroke bokove i guzu pa mi tunike puno bolje stoje)

Imam pitanje..tj molim komentar (pogotovo vas s mora) na ovo: "Vožnja motornim čamcima i gliserima nije preporučljiva u drugoj polovici trudnoće"

pa ja bas i ne bi..osim ak je bas ful mirno more! 
    meni cak i bude malo muka kad idem autom na jednu plazu i ima cca 2km bijelog kvrgavog puta pa mi malo bude muka

barbs
    12. Srpanj 2017. 11:08

I me, budem obratila pažnju! 
    Ivanaivica, baš si lijepa! 
    Vagala sam se jutros. Na +8,5kg od početka  Kažu da je najidealnije dobiti od 9 do 12/13kg u cijeloj trudnoći  Čestitam curkama kojima to bude uspjelo! 

barbs
    12. Srpanj 2017. 11:09

IvanaIvica, gdje si ti kupila te majice?? 

I_me
    12. Srpanj 2017. 11:11

barbs

IvanaIvica, gdje si ti kupila te majice??

imas u kauflandu. jos je danas akcija..

IvanaIvica
    12. Srpanj 2017. 11:12

Barbs hvala ti😘 
    Kupila sam ih u Kauflandu...u Sesvetama..ima ih još hrpu...neka trudnica ih je samnom gledala samo šta je ona mini pa si je S veličinu uzela hihi😊😊

barbs
    12. Srpanj 2017. 11:12

Hvala, I me...  Onaj dan sam gledala samo jastuk... ali sada kad si mislim, nema smisla da trčim do grada kupiti te topiće  Imam puno trudničkih majici, ali još stanem u one ne trudničke 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI