Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Srpanj 2017. 10:37

Treca sreca, ti si imala "sreće" kao još jedna kolegica iz srednje... Mislim, ona nije to toliko brzo kao i ti obavila, ali došla je u bolnicu oko 14  i rodila oko 19 A inače kažu da prvorotkinje rađaju min 12 sati  

I_me
    12. Srpanj 2017. 10:38

barbs

P.S. I ME, ZADNJA I PREDZADNJA VRATA na lijevo na kraju hodnika

molim te, kad budes isla na pregled obrati paznju koja soba i sta pise na vratima,pa mi napisi tu,..da se ne gubim tamo kad budem isla 

• sretna
    12. Srpanj 2017. 10:40

Ja sam isto brzo rodila, u 13:10 sam bila u boxu, oko 15 su mi dali epiduralnu,u 18:12 se L rodio 😊

IvanaIvica
    12. Srpanj 2017. 10:42

Sanjchi da dobra je teta..da ta sa medvjedićima mi je preslatka..a meni je za oko sa lavićima zapala...😍😍
    Treća sreća...imam neki predosjećaj da će biti velika bebica i bolje da me oni prerežu nego da sama cik-cak i svakak spucam..lakši je oporavak ako oni prerežu..a i za ovo bespotrebno rezanje se slažem...moje prijateljice koje su rodile bebicu oko 3kg nisu popucale,niti su ih rezali,a ja znam da taj slučaj kod mene biti neće..imam sve predispozicije za veću bebu od 4kg...

I_me
    12. Srpanj 2017. 10:43

barbs

Treca sreca, ti si imala "sreće" kao još jedna kolegica iz srednje… Mislim, ona nije to toliko brzo kao i ti obavila, ali došla je u bolnicu oko 14 i rodila oko 19A inače kažu da prvorotkinje rađaju min 12 sati

moja sestra je sa prvim prenjela tj dana, ispatili su se oboje..
    za drugo dijete je dosla u bolnicu na pregled,kaze dokt imate trudove a ona ga blijedo gleda..kaze nemam,znam sta su trudovi..i ostavili ju preko noci u bolnici za svaki slucaj..tek u 8 ujutro  je osjetila 2,3 truda..u pola 9 je sogor zvao da kaze da ide u radjaonu, u 9 je nazvao da kaze da je rodila..

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 10:43

meni je u prvoj eto puknuo vodenjak oko 20h, odvezli se tamo i za jedva 4h beba je bila na meni...
    U drugoj još expresnije - trudovi (zanemarivi, ne bi ih ni skontala na prvu) oko 20h, dok sam skužila da to kreću trudovi a ne samo bh kontrakcije, oko 21h smo bili u rodilištu, a mali u 21:30 već bio okupan na meni....
    Zato se za treće bojim da ne bude u autu...i muž se isto šali, da nije problem da je već iskusan...ali meni nije smiješno.

žena-majka-carica:)

IvanaIvica
    12. Srpanj 2017. 10:44
    I da...ove majice iz kauflanda su odlične 🔝🔝❤️
    I da...ove majice iz kauflanda su odlične 🔝🔝❤️
    Giovi
    12. Srpanj 2017. 10:45

Mamice,samo da vas na brzinu pozdravim...prije 5 dana sam isla u more sa mobitelom i ostala bez njega a na laptop nemam naviku ici tako da dok ne nabavim novi sam rijetko ovdje..vec sad imam 70 str zaostatka... nadam se da ste sve dobro i da napredujete zajedno sa vasim bebicama pa se tipkamo,nadam se vec kroz par dana..
    P.s.18.7 mu je regularni pregled i nakon njega sr idem naruciti na 4d.
    Pusaaaaa svimaaaaaa!

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 10:48

i s noktićima si se uskladila super...a koliko je koštala majica?
    ja sam jutros dvije netrudničke u LIDLa uzela po 29 isto široke bretele, ali malo dulje kao tunike. Materijal pamuk+elastin pa se lipo rastegne po stomaku iako nije trudnička....obožavam tak jeftino kupit robu, di ne plaćam ime/brand nego samo materijal doslovno...

žena-majka-carica:)

IvanaIvica
    12. Srpanj 2017. 10:48

Moja prijateljica(prvorotka) pukao vodenjak u 17h...dovezena u bolnicu u 18h...dva,tri puta stisnula i beba u 18:30 bila na njoj..i s tim da nije popucala...porod prvorotke od 21god za poželjet ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.