Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Srpanj 2017. 11:39

treca_sreca

Yel, u tebe samo sekirancija…baš mi je žao…..vidi za taj čavao, jel bio ruzinav?
    Nadam se da će vam se nakon preseljenja smirit malo stvari, baš ti treba odmor….
    Pupy - super je pupica majice - i ove iz LIDLa su 95% pamuk + 5% elastin…to mi je najdraži materijal. I baš je pun materijal onak deblji, da je u brendiranom dućanu koštala bi 100kn min. Lidl je zakon!
    privatno rodilište - ne bih plaćala nikad….jer ne možeš novcima kupit sreću. Ako te posere sreća, da sve ide glatko i bez komplikacija - bit će ti na kraju ok i u bilo kojem rodilištu, pa makar i uz najneljubazniju sestru i doktora. Ali ako nešto krene po zlu, možeš ti bit u ne znam kakvoj privatnoj klinici, džabe ti je….sve je tu stvar sreće. Ona ljubaznost ne plaća mi se toliko! Nisam princeza, preživjet ću i njurgavu sestru ako treba za 10tis kn (a sigurno je i više…)

Mislim da.je podobnik 20 000 - 25 000, preeeeevise! Ok, ak se kupas u parama,ali ovako, ne hvala. Jedino sto bi platila je app u bolnici da ga imaju, a nemaju. Tako da mm i mali mogu dolazit u sobu i da imam mir jer sam zadnji put imala cimericu za poludit!

• sretna
    12. Srpanj 2017. 11:41

violeta1

Ivanazgodna si i stvarno ne vidim te kile..a kolac mmm odlicno izgleda 😊
    Pupy stomacic je super 😊
    Yel ako si se ubola odmah doktoru, nikad ne znas kakvih bakterija ima na njemu. Ja sam se kao mala ubola i naoteklo mi je, i odmah sam isla na hitnu, dobro ja sam se bass ubolaa…jako, vise od pola je bilo u stopalu. Zao mi je radi ormara, znam kako ti je, ja svoje cuvam i onda mi mama dosla i pokidala vrata pa je tata popravio ali ipak nije to to vise.
    Sto se tice poroda, moj muz ne moze sa mnom, on ne moze podnjeti bas krv pa ne zelim ga siliti. Od prijateljice muz je isao s njom i sve snimao doslovce dole sve zivoo, i onda je njegovoj mami pokazivao i tko zna kome jos hahahaha..ja sam umirala od smijeha, mislim da bih moj ostao bez kose da okolo pokazuje snimku. 🤣

Ajmeeee fuj, ja.ne bi voljela ti snimku imat doma niti to gledat! Nisam nikad gledala te snimke poroda jer su mi pregroznw 😄

barbs
    12. Srpanj 2017. 11:44

Violeta, moj dragi bez kose ne bi mogao ostati jer je pročelav, ali bi ostao bez jedne stvari  Srećom, on dosta toga ne podnosi, pa se ne bi ni usudio to napraviti  Rekao je: ne želim rezat pupčanu vrpcu! Ja mu kažem: TKO TE TJERAO?! ahahahhaa

violeta1
    12. Srpanj 2017. 11:51

Barbs najbotnije da bude uz tebe. Ja bih voljela da js moj uz mene kod glave ali znam ga nece on moci to podnjeti, takav je.
    Joj cure ja sam danas koma, samo lezim i spavam. Muz kuha rucak i sad mi skuho kavu pa pijuckam, ali mi je tak vruce i imam pritisak u glavi i sva sam neka slomljena jos su mi i ruke naotekle uzas... Valda mi je previse te vrucine 😐
    Danas se moram odmorit i opustit, sutra idemo mal u kupnju pa kod prijateljice, ima bebaca 3mj star pa idemo ih vidjeti. Nisam htjela prije, dok ona ne prilagodi se novom zivotu i cule se jucer i ona odmah da da dodite hehe...jedva cekam da ih vidim 😊

Angel03
    12. Srpanj 2017. 11:55

treca sreca, ma tako si i ja nekako mislim, ako imas srece i ako sve ide dobro onda ce u bilo kojoj bolnici biti sve ok.

IvanaIvica
    12. Srpanj 2017. 11:59

Violeta eh kad bi barem meni moj kuho rucak😍😍 on rade kupi nešto u rastoranu i donese...a zna fino kuhat pogotovo cufte 😍
    Šta se tiče poroda...u vinogradskoj ne treba muzu,zarucniku,dečku,mami,svekrvi nikakvi papiri sa tečaja niti šta treba...onaj tko hoće i koga ti hoces može biti sa tobom na porodu..i super je šta je bebica stalno sa tobom...možeš eventualno zamolit sestru da odnese bebaca na koji sat da si ti odspavas...

• Mamuka
    12. Srpanj 2017. 12:01

Ja Neman pojma šta je ta predrađaona. Čula sam za nju al ja je nisam vidila,
    Vodenjak mi puka oko 16 al pomalo curilo pa sam se ja jedno uru ipo mislila oću uopće išta govorit jer muž je bio na terenu I vraća se kući. Onda sam ga tek nakon 2 sata zvala. U 19 smo pošli od kuće I u autu sam dobila trudove, a u bolnicu sam došla oko 20 I onda su me pregledali I izvadili krv. I već sam oko 21 I nešto bila u rađaoni, u boxu. Dali mi antibiotic jer sam imala visok CRP I onda drip jer mi je plodna otekla a bila otvorena samo neka 3 prsta. u 1:50 poslije ponoći rodila.
    Polako je to išlo I da sam bila sama bi umrla od dosade. Još su mi uz drip dali I neku inekciju neki vrag sa D od kojeg sam bila ko nadrogirana. To te kao umiri da lakše podnosiš trudove, al ne znam šta je tu lakše jer se nisam mogla pomaknit I oči nisam mogla otvorit, a bolove osjećaš u punoj jačini. To mi je bilo baš glupo I mislim da to ne bi ponovila.
    Podobnika sigurno ne bi platila jer previse je to para, po meni. Ko baš ima love OK, al za nas prosječne ljude mi je to too much. I ne mislim da su išta stručniji od ovih iz bolnice, naprotiv, a to je ipak bitnije od toga jesu li ljubzni ili ne.
    A to za snimanje.... Mislim to mi je već pomalo sicky. Pa ko to želi okolo pokazivat... I gledat isto.
    Iskreno I ono naslikavanje I stavljanje slika na fejs iz rađaone mi je isto tako previse. Zaboga zar nema ništa šta triba ostat intimno, svemu triba neki lajk? Ne razumin stvarno.
    Yel mislim da tribaš ić u doktora bez obzira kakav čavao je bio jer ti to ne možeš zaključit na temelju izgleda. Doktor ce vidit jel tribaš cjepivo protiv tetanus. Još uz trudnoću zezat se s tim.... Ipak otiđi za svaki slučaj.

Kiki156
    12. Srpanj 2017. 12:06

Za privatni porod sam cula da je sve super - dok je sve super, ali dode li do bilo kakvih komplikacija furaju te u bolnicu. Cemu onda to placati? 
    Meni je isto dobar apartman ali njega ne mozes unaprijed rezervirati nego kad dodes, ako ima mjesta, mozes traziti. Mislim da je nekih 100 € dan. 
    Yel ako ti je probilo kozu nemoj nikakvu reakciju cekati nego odi u bolnicu. 

barbs
    12. Srpanj 2017. 12:07

Violeta, odmaraj i uživaj kad već dragi sve radi  Jao, nama trudnicama nije lako... Inače otičemo, a kamoli sada po ljeti... Po ljeti svi otiču, ali Bože dragi, baš toliko!?!?!? PRESTRAŠNO!

I_me
    12. Srpanj 2017. 12:12

barbs

Violeta, odmaraj i uživaj kad već dragi sve radiJao, nama trudnicama nije lako… Inače otičemo, a kamoli sada po ljeti… Po ljeti svi otiču, ali Bože dragi, baš toliko!?!?!? PRESTRAŠNO!

Neki dan kad sam bila cijeli dan i noc u gradu i nahodala se, kad sam dosla kuci kaze mi muz da su mi noge tj prsi bili ko cevapi 😂😂😂. Pa me za kaznu morao izmasirati. Mene samo boli desmo stopalo, jastucic ispod palca. Mozda se vise oslanjam sad na tu nogu kako rastem. Tj kako mi se tezina povecava 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI