Jutrooo...ja se sad probudila...i probudlia sam se ljuta😒 sinoc mi je dragi rekao da sta ce mi on danas na UZV-u, bio je prosli put i da ne mora sad stalno ic...😾😾 i to pred njegovim prijateljem cija zena treba rodit sad za mj dana (kod nas neki baby boom-sad evo napamet mogu nabrojat 5 djece koja ce skupa u skolu) I tako, pitam ja prijatelja toga jesu kupili kolica i koja, i pokaze on meni sliku (bebetto) i kaze: mi smo ti sve stvari kupili vec prije mjesec dana i sad samo cekamo porod. A ja onak pogledam dragog i pomislim si: eto vidis, to samo tebi pada napamet da se stvari kupe poslije poroda...al sam presutila, nisam bila raspolozena za svadanje...😒 valjda sam se zato ljuta i probudila😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A ovo za epi😭😭😭😭 uzas...nisam se raspitivala kak to ide kod mene, ni ne zelim dok ne dode vrijeme😅 sad ce za mj dana rodit zena od prijatelja pa cu nju pitat😁
I da Ivana....kupili su adax opremu i namjestaj...😁 A ako ti jr to teta, pa bar 50% popusta ako ti vec nece poklonit😅
Jutrooo
Treca sreca, neka si se ti uvalila pod klimom!
Ja sam jako lijepo spavala. Bilo je zraka, a i ja sam pustila otvorena vrata od sobe Dragi je spavao k'o top znaci da mu propuh nije smetao
Kod nas je vec sada vruceeeee ... Nista nije rashladila ona kisa..
Sanjchi, zao mi je radi toga sto si ljuda... Decki bubnu nesto i ostanu zivi...
Mi cemo ovih dana ici vidjeti za krevetic... I komodu s prematalicom... Da se i toga rijesimo
Barbs, super da si se naspavala...kod nas je svjezije jutros, sinoc je kisa padala...i puhalo je..pa se danas lakse dise...
Ajmeee...krevetic i prematalica...jeeej....kad padne kupovina posalji nam slikicu😁
Necu se dugo ljutit..hehe...u 10:15 kad se krenem spremat za UZV ce me to vec proc😊
Ja sam istrazujem kolica...u uzem izboru su ona peg perego book plus 51 sportiva ili bebetto murano. Al citam bas da murano zauzima puno mjesta i da su robusna...moram jos uzivo vidjet jedna i druga...ali nekako vise naginjem peg peregu zato sto nemam bas prevelik gepek na autu😅
Evo da vas malo oraspolozim, nasla slikicu na netu😊
Sanjchi, uzivaj danas na uvzu!!
Uzmi kolica koja ti stanu u gepek... Nama ona polovna jeeeeedva stanu (ocito ne bi ni nova stala tako lako haha) i vec dragi kuka kako morami prodati Corsu i kupit novo auto
Hocu, uzivat cu..hvala😘
A ja imam toyotu auris i nije prevelik gepek pa moram pazit. Pogotovo kad cemo na more😅 ja i beba cemo u toyoti a dragi za nama sa stvarima natrpanima u caddy😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji