meni je u prvoj eto puknuo vodenjak oko 20h, odvezli se tamo i za jedva 4h beba je bila na meni...
U drugoj još expresnije - trudovi (zanemarivi, ne bi ih ni skontala na prvu) oko 20h, dok sam skužila da to kreću trudovi a ne samo bh kontrakcije, oko 21h smo bili u rodilištu, a mali u 21:30 već bio okupan na meni....
Zato se za treće bojim da ne bude u autu...i muž se isto šali, da nije problem da je već iskusan...ali meni nije smiješno.

žena-majka-carica:)
Mamice,samo da vas na brzinu pozdravim...prije 5 dana sam isla u more sa mobitelom i ostala bez njega a na laptop nemam naviku ici tako da dok ne nabavim novi sam rijetko ovdje..vec sad imam 70 str zaostatka... nadam se da ste sve dobro i da napredujete zajedno sa vasim bebicama pa se tipkamo,nadam se vec kroz par dana..
P.s.18.7 mu je regularni pregled i nakon njega sr idem naruciti na 4d.
Pusaaaaa svimaaaaaa!

i s noktićima si se uskladila super...a koliko je koštala majica?
ja sam jutros dvije netrudničke u LIDLa uzela po 29 isto široke bretele, ali malo dulje kao tunike. Materijal pamuk+elastin pa se lipo rastegne po stomaku iako nije trudnička....obožavam tak jeftino kupit robu, di ne plaćam ime/brand nego samo materijal doslovno...

Moja prijateljica(prvorotka) pukao vodenjak u 17h...dovezena u bolnicu u 18h...dva,tri puta stisnula i beba u 18:30 bila na njoj..i s tim da nije popucala...porod prvorotke od 21god za poželjet ☺️
Sretna u kojoj si ti bolnici rodila?
Marijana ako se dobro sjecam seka ti je nedavno radala na Sv. Duhu?
Ja planiram tamo roditi i na tecaju su nam rekli da muzevi ili pratnje ne mogu biti s nama u predradaoni jer nema mjesta, dakle ako dodemo prerano tamo smo same 😔 Muz ulazi tek u box ali nisam znala da je jako skuceno??! 😳
Nakon tecaja su nam rekli da s ovom potvrdom na porod s nama moze doci bilo tko dakle ne mora to biti muz koji je s nama odslusao tecaj, ako se recimo predomislimo. I ta druga osoba ne mora odslusati tecaj.

joj svi to kažu.....ali pojma nemate kako nije ni to bajno, dakleo od tog. Ne stigneš se ni sabrat, trčiš kao da je požar....ja sam stoput poželila da sam bar imala priliku "normalno rodit", postepeno...ovak svu tu bol osjetiš u jako kratkom intervalu i cijeli taj proces tako ubrzano kad se odvije - velik je to ŠOK za tijelo. Ja sam nakon drugog poroda povratila (po sebi i odmakla bebu koju su mi ostavili na prsima, jer su oni otišli i 10ak min nikog nije bilo tu s nama, netom nakon poroda) od ničeg drugog nego od - šoka..
ružno je kad se žena muči 24h ali brate nije lako ni "zbombat" to u bržem vremenu nego je normalno/prirodno..

Pakiranje od dvije majice je 59,90kn...znaci po majici 30kn...a odlične su..😍
Gledala sam svugdje di su takve skuplje a daleko lošiji materijal..ovo je 95%pamuk i 5%elastin...
Nakon ovog svega sto citam mislim da cu i ja muza vodit sa sobom na porod 😊
Sto se tice majica,meni su super te tunike iz lidla (trudnicke majice nisam kupovala jer imam siroke bokove i guzu pa mi tunike puno bolje stoje)
Imam pitanje..tj molim komentar (pogotovo vas s mora) na ovo: " Vožnja motornim čamcima i gliserima nije preporučljiva u drugoj polovici trudnoće"
Marijana ako se dobro sjecam seka ti je nedavno radala na Sv. Duhu?
Ja planiram tamo roditi i na tecaju su nam rekli da muzevi ili pratnje ne mogu biti s nama u predradaoni jer nema mjesta, dakle ako dodemo prerano tamo smo same 😔 Muz ulazi tek u box ali nisam znala da je jako skuceno??! 😳
A ne znam kolko ima boxeva, ovo je bio drugi zdesna i bio je bas ono uzak. Mozda su drugi drugaciji, ne znam...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji