Sretna u kojoj si ti bolnici rodila?
Marijana ako se dobro sjecam seka ti je nedavno radala na Sv. Duhu?
Ja planiram tamo roditi i na tecaju su nam rekli da muzevi ili pratnje ne mogu biti s nama u predradaoni jer nema mjesta, dakle ako dodemo prerano tamo smo same 😔 Muz ulazi tek u box ali nisam znala da je jako skuceno??! 😳
Nakon tecaja su nam rekli da s ovom potvrdom na porod s nama moze doci bilo tko dakle ne mora to biti muz koji je s nama odslusao tecaj, ako se recimo predomislimo. I ta druga osoba ne mora odslusati tecaj.
joj svi to kažu.....ali pojma nemate kako nije ni to bajno, dakleo od tog. Ne stigneš se ni sabrat, trčiš kao da je požar....ja sam stoput poželila da sam bar imala priliku "normalno rodit", postepeno...ovak svu tu bol osjetiš u jako kratkom intervalu i cijeli taj proces tako ubrzano kad se odvije - velik je to ŠOK za tijelo. Ja sam nakon drugog poroda povratila (po sebi i odmakla bebu koju su mi ostavili na prsima, jer su oni otišli i 10ak min nikog nije bilo tu s nama, netom nakon poroda) od ničeg drugog nego od - šoka..
ružno je kad se žena muči 24h ali brate nije lako ni "zbombat" to u bržem vremenu nego je normalno/prirodno..
žena-majka-carica:)
Pakiranje od dvije majice je 59,90kn...znaci po majici 30kn...a odlične su..😍
Gledala sam svugdje di su takve skuplje a daleko lošiji materijal..ovo je 95%pamuk i 5%elastin...
Nakon ovog svega sto citam mislim da cu i ja muza vodit sa sobom na porod 😊
Sto se tice majica,meni su super te tunike iz lidla (trudnicke majice nisam kupovala jer imam siroke bokove i guzu pa mi tunike puno bolje stoje)
Imam pitanje..tj molim komentar (pogotovo vas s mora) na ovo: " Vožnja motornim čamcima i gliserima nije preporučljiva u drugoj polovici trudnoće"
Marijana ako se dobro sjecam seka ti je nedavno radala na Sv. Duhu?
Ja planiram tamo roditi i na tecaju su nam rekli da muzevi ili pratnje ne mogu biti s nama u predradaoni jer nema mjesta, dakle ako dodemo prerano tamo smo same 😔 Muz ulazi tek u box ali nisam znala da je jako skuceno??! 😳
A ne znam kolko ima boxeva, ovo je bio drugi zdesna i bio je bas ono uzak. Mozda su drugi drugaciji, ne znam...
A ne mogu u predradaonu jer nema mjesta, osim ako bas ne bude nikoga onda moze uci. A moze se dogoditi i da je box zauzet a ti moras rodit - e onda radas SAMA u predradaoni uz publiku od (mislim) 6 zena koje cekaju svoj red. 😳 To su mi malo negativne strane Sv. Duha al ajde nadam se da ce bar box biti slobodan...
iako sam cula uglavnom pozitivno o toj bolnici...nadam se da cu imati dobro iskustvo! 🙏🏻
Ivana suuuuper za sobicu, blago tebi! ☺️ I nikad ne bi rekla da imas 100 kg, stvarno se ne vidi!
Btw Kiki nisu me uopce trazili potvrdu a imala sam ju sa sobom. Mozda zato jer se otvorila u roku pol sata i nije bilo vremena za pregledavat papire...
Marijana mislim da vise nikoga ne traze, cak sam nesto cula da tecaj nije obavezan i da bez obzira na njega mozes imati pratnju. Cula sam vise slucajeva gdje nosu trazili papir.
Znaci tvoja seka ima lose iskustvo sa Sv. Duhom?
Gdje ces ti roditi?
Pakiranje od dvije majice je 59,90kn…znaci po majici 30kn…a odlične su..😍
Gledala sam svugdje di su takve skuplje a daleko lošiji materijal..ovo je 95%pamuk i 5%elastin…
ja sam si kupila bijelo plavu haljinicu u kauflandu za 30 kn. odlicna je! isto 95% pamuk i 5% elastin. uzela sam s velicinu jer mi se cinio kalup veci. i dobro da jesam. sad se susi i jedva cekam da ju prosetam
Nakon ovog svega sto citam mislim da cu i ja muza vodit sa sobom na porod 😊
Sto se tice majica,meni su super te tunike iz lidla (trudnicke majice nisam kupovala jer imam siroke bokove i guzu pa mi tunike puno bolje stoje)
Imam pitanje..tj molim komentar (pogotovo vas s mora) na ovo: "Vožnja motornim čamcima i gliserima nije preporučljiva u drugoj polovici trudnoće"
pa ja bas i ne bi..osim ak je bas ful mirno more!
meni cak i bude malo muka kad idem autom na jednu plazu i ima cca 2km bijelog kvrgavog puta pa mi malo bude muka
Sortiraj odgovore
Najstariji