Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Srpanj 2017. 10:23

Ja se nadam da ću imati priliku prirodno roditi i da će se bebač na vrijeme okrenuti. Vidjet ćemo 20. na pregledu u bolnici ako se udostojio okrenut 

barbs
    12. Srpanj 2017. 10:24

sanjchi255

Nije bed…ionako znamo da je curka…hehre…treba pohvatat sve to pa nije ni cudo da se pogrijesi😊

Uuuuffff i to kako 
    Ja sam često znala pogriješiti, ali bih na vrijeme primijetila 

• sretna
    12. Srpanj 2017. 10:26

I me, ja sam imala mob sa sobom u predradaoni i dopisivala se sa frendicama i zivkala ljude okolo 😄 ma da je doktor rekao da mozeuz doc i prije izgona, ali sam mu rekla da ne treba dolazit.i sjedot tamo.5h jer je.epi djelovala i nije me nis boljelo

12. Srpanj 2017. 10:27

Sretno cure danas na pregledima tko ide!!! 😘
    Ah Barbs...dogada se..ljudski je grijesit😁
    Evo sad jedem malo cokolade da se mrvica bolje okrece na pregledu, rekla mi je seka da su od cokolade bebe aktivnije😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 10:28

IvanaIvica

Znaci nema goreg nego kad žena popuca sama od sebe…i to iznutra i izvana…bolje da onda prerežu…meni će vjerovatno tijekom poroda biti nevažno dali će me rezat ili ne..samo da mi beba bude dobro..a ovo šivanje sve su preživjele pa ću valjda i ja…samo kako ću kasnije ići na wc sa tim šavovima 😞

Poptis na ovo boldano/podcrtano!!!!! Svi se*u protiv rezanja ali meni nije palo napamet na to žugat obzirom na bebu od 4ipol kile

Jedino je bezveze da bespotrebno režu - ako je beba malena, do 3-3ipol kile....i nije okretnuta loše (sveki mi je pričala kako je njoj mali bio okrenut na zadak, a tad nije bilo CR kao sad, i da su je razrezali svu, da se dite ne uguši)

Mamuka

Kod nas je opet u 7 ipo +30. Ko ovo priživi normalan svaka mu cast. Iako moran priznat da sam danas bolje nego prethodna 2 dana, Valjda se tijelo privikava na ove visoke temp. Al za spavat je koma I dalje. Mislim da ćemo na selo za vikend jer me ovo izluđuje. Gori se bar pošteno naspavamo.

žena-majka-carica:)

I_me
    12. Srpanj 2017. 10:30

barbs

Ja se nadam da ću imati priliku prirodno roditi i da će se bebač na vrijeme okrenuti. Vidjet ćemo 20. na pregledu u bolnici ako se udostojio okrenut

ej..da te pitam nest.. stalno zaboravljam.. 
    u vezi bolnice i pregleda!
    ja sam tek nedavno skuzila gdje je zgrada i 1 puta bila u njoj.
    ( bila sam sa frendicom)
    jos par tjedana i mene ce gin slati u bolnicu na preglede..
    znaci kad udjem, odmah sa lijeve strane je porta nekakva..tamo se narucujem ili??
    frendica je isla direkt na 2 ili 3 vrata slijeva..pise eho..nesto..
    al ona mi nije znala bas objasnit jer je ona isla na umjetnu i od prvog dana ide kod jedne doktorice u tu sobu

barbs
    12. Srpanj 2017. 10:33

I me, znači, do prošlog puta sam se na prva vrata lijevo naručivala, a onda me prošli put poslala na kabinu 1 ili 2 (piše na prvim vratima lijevo točan broj.. sad se ne sjećam ako je 1/2 ili 2/3 )

barbs
    12. Srpanj 2017. 10:34

P.S. I ME, ZADNJA I PREDZADNJA VRATA na lijevo na kraju hodnika 

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 10:35

mene predradjaona ne zabrinjava ne vjerujem da budem imala priliku za nju
    u prvoj T mi je puknuo vodenjak, i nisu me legli kad sam stigla tamo u 20h nego su me nakon klistira tjerali da hodam da se brže otvaram, pogotovo šta se prvorotke inače jako sporo otvaraju (zato sam dobila i drip - jer beba ne smi predugo bit unutra nakon šta vodenjak pukne tako)
    Oko 11 su me tek legli i porodili do kraja.
    U drugoj T sam jedva stigla do rađaone, bilo je doslovce "lezi, tiskaj, idemo, dite će van"... a ne do predrađaone
    - tako da ne znam ni kako ona izgleda u "novopreuređenom" rosilištu (2007 prvo dite sam rodila u starom rodilištu, tek poslije se preuredilo, pa sam drugo dijete rodila u novom)

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 10:36

barbs

Uzmi kolica koja ti stanu u gepek… Nama ona polovna jeeeeedva stanu (ocito ne bi ni nova stalatako lako haha) i vec dragi kuka kako morami prodati Corsu i kupit novo auto

ako sam dobro skužila barbs ti ne želiš novi auto???? Luda ženo ja svog nagovaram da nešto iskemijamo ali nezgodno je jer je lani dobio glanc novo auto od firme (peugeot 308) koje je divno krasno ali za familiju s troje djece NIJE. Pa ja ludim i huškam ga da pita novo....šta on neće čut. Jer je prepristojan. Niš, morat ću se ja nakeljit tamo kod njega u firmu i malo uhvatit direktora na osjećaje to mi je zadnja nada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.