Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2017. 22:06

Barbs...novi kreveti....milina...uzivajte dok je madrac nov...hehe...ja jedva cekam da kupimo novi krevet..ovaj em nam je uzak em je madrac u banani😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    11. Srpanj 2017. 22:31

Cure jeste procitale o onom slucaju od neki dan o kiretazi bez anestezije u Petrovoj? Ima jako puno komentara na stranici Zorana Sprajca na Fejsu. U komentarima pise da se i sivanje nakon rezanja/pucanja radi "na zivo"... Pa ja to nemrem vjerovat

IvanaIvica
    11. Srpanj 2017. 22:51

Moja teta ima adax dućane opremu za bebe..i adax design di izrađuje sav namještaj za kuću...
    Malo mi je skupa..a stvarno ima ljepe krevetiće i komode..probat ću ju nazicat ak ima doma u tvornici di to rade nešto šta im bas nejde da mi proda jeftinije ili će mi dat...nisam ju još ni pitala🙈 Gledala sam okolo ima stvarno ljepih stvari al ako kupim negdje drugdje srce bi me bolilo hahah..a ona ima stvarno ljepe sobice i sve za bebače..ima nekad akcije..pa se isplati☺️☺️

IvanaIvica
    11. Srpanj 2017. 22:54

Da čitala sam to za Petrovu i mojoj prijateljici su na živo radili kiretazu imala je spontani...pošalju te doma sa klavocinom i normabelom!! A epizotomiju rade bez injekcije i bez ičega...tako da ja tamo nejdem iako spadam tamo...teta i ujna su mi u vinogradskoj pa ću tamo biti nadam se pod budnijim okom....

kleaiva
    11. Srpanj 2017. 22:55

Da, meni je to u danasnje vrijeme nepojmljivo. Npr. nakon prvog poroda 10. dan sam zavrsila na kiretazi na Merkuru i nije bilo ni govora o anesteziji, poslali su me u salu i dali mi opcu anesteziju bez da su me ista pitali osim jesam li jela i pila i u koliko sati. Jos sam i ostala prenociti jer me dr. nije pustila doma ako slucajno pocnem krvariti ne bih stigla iz Vrbovca do Zg-a na vrijeme. Jis su mi i bebici dofurali krevetuc i bila je samnom cijeli dan. Navecer sam se izdojila 2 puta i muza s tim poslala domai sve super proslo. Ne mogu vjerovati da netko to radi bez anestezije, sivanje na zivo...Boze sacuvaj!  

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    11. Srpanj 2017. 22:58

Epiziotomiju uvijek rade bez injekcihe ak sam ja shvatila to, tkivo je vruce i vecina zena od boli ne osjeti skoro uopce to rezanje, iako ga se ja sjecamm ko da je jucer bilo na prvom porodu.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

IvanaIvica
    11. Srpanj 2017. 23:37

Meni dosta žena pričalo da ih vise boljelo to šivanje od poroda..😕

• Natasha555
    12. Srpanj 2017. 05:16

Jutro cure! Ja od 5 budna i luftam kuću,  konačno osvjezilo. Začas se dizem, idem u bolnicu vaditi krv za rh posto sam negativna krvna grupa. Pa imam svaka 3 mj kontrole. 
    A ovo za šivanje i kiretazu bez anestezije 
    Ja ću isto u Vinogradsku,  necu u bolnicu u Kc u koju spadam, tu nemaju ni epiduralnu ni ništa  (mda se nadam da neću trebati).

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 05:58

kleaiva

Epiziotomiju uvijek rade bez injekcije ak sam ja shvatila to, tkivo je vruce i vecina zena od boli ne osjeti skoro uopce to rezanje, iako ga se ja sjecamm ko da je jucer bilo na prvom porodu.

Meni su oba poroda sivanje radili bez ikakve injekcije....ali kad prodje glavnina poroda to ti je ajd "boli ali nije strashno" pogotovo sts ne traje dugi nego koji minut (dakle ne znam tko je uopce mogao tu bol poredit s trudovima, pogotovo finalnim....ili s izgonom ...netko tko je radjao pod epiduralnom?)
    A ovo za kiretazu  jadne zene, mislim da bi se to ipak trebalo obavljati pod anestezijom. Nisam imala zeluca citati detaljno clanak ali pogodilo me iovako. Bas jadne zene. Em prolaze emocionalnu bol em im ne olaksaju fizicki taj cin (a mogli bi) grozno!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 06:03

Inace ja opet provela noc pod klimom, drugu noc zaredom. Stavila ju na 25c ali vidim termometar ujutro pokazuje da je soba ohladjena na 24. I spavala lipo cilu noc bez dizanja ijednog, ocito mi je pasalo.
    A uvik sam se sablaznjavala kad bi cula da netko pod klimom spava, jer to nije zdravo ni normalno.
    I eto me sad! Nikad ne reci nikad...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.