Ja se nadam da ću imati priliku prirodno roditi i da će se bebač na vrijeme okrenuti. Vidjet ćemo 20. na pregledu u bolnici ako se udostojio okrenut
ej..da te pitam nest.. stalno zaboravljam..
u vezi bolnice i pregleda!
ja sam tek nedavno skuzila gdje je zgrada i 1 puta bila u njoj.
( bila sam sa frendicom)
jos par tjedana i mene ce gin slati u bolnicu na preglede..
znaci kad udjem, odmah sa lijeve strane je porta nekakva..tamo se narucujem ili??
frendica je isla direkt na 2 ili 3 vrata slijeva..pise eho..nesto..
al ona mi nije znala bas objasnit jer je ona isla na umjetnu i od prvog dana ide kod jedne doktorice u tu sobu

I me, znači, do prošlog puta sam se na prva vrata lijevo naručivala, a onda me prošli put poslala na kabinu 1 ili 2 (piše na prvim vratima lijevo točan broj.. sad se ne sjećam ako je 1/2 ili 2/3 )

mene predradjaona ne zabrinjava ne vjerujem da budem imala priliku za nju
u prvoj T mi je puknuo vodenjak, i nisu me legli kad sam stigla tamo u 20h nego su me nakon klistira tjerali da hodam da se brže otvaram, pogotovo šta se prvorotke inače jako sporo otvaraju (zato sam dobila i drip - jer beba ne smi predugo bit unutra nakon šta vodenjak pukne tako)
Oko 11 su me tek legli i porodili do kraja.
U drugoj T sam jedva stigla do rađaone, bilo je doslovce "lezi, tiskaj, idemo, dite će van"... a ne do predrađaone
- tako da ne znam ni kako ona izgleda u "novopreuređenom" rosilištu (2007 prvo dite sam rodila u starom rodilištu, tek poslije se preuredilo, pa sam drugo dijete rodila u novom)

žena-majka-carica:)
Uzmi kolica koja ti stanu u gepek… Nama ona polovna jeeeeedva stanu (ocito ne bi ni nova stalatako lako haha) i vec dragi kuka kako morami prodati Corsu i kupit novo auto
ako sam dobro skužila barbs ti ne želiš novi auto???? Luda ženo ja svog nagovaram da nešto iskemijamo ali nezgodno je jer je lani dobio glanc novo auto od firme (peugeot 308) koje je divno krasno ali za familiju s troje djece NIJE. Pa ja ludim i huškam ga da pita novo....šta on neće čut. Jer je prepristojan. Niš, morat ću se ja nakeljit tamo kod njega u firmu i malo uhvatit direktora na osjećaje
to mi je zadnja nada

žena-majka-carica:)
Treca sreca, ti si imala "sreće" kao još jedna kolegica iz srednje... Mislim, ona nije to toliko brzo kao i ti obavila, ali došla je u bolnicu oko 14 i rodila oko 19 A inače kažu da prvorotkinje rađaju min 12 sati

P.S. I ME, ZADNJA I PREDZADNJA VRATA na lijevo na kraju hodnika
molim te, kad budes isla na pregled obrati paznju koja soba i sta pise na vratima,pa mi napisi tu,..da se ne gubim tamo kad budem isla

Ja sam isto brzo rodila, u 13:10 sam bila u boxu, oko 15 su mi dali epiduralnu,u 18:12 se L rodio 😊

Sanjchi da dobra je teta..da ta sa medvjedićima mi je preslatka..a meni je za oko sa lavićima zapala...😍😍
Treća sreća...imam neki predosjećaj da će biti velika bebica i bolje da me oni prerežu nego da sama cik-cak i svakak spucam..lakši je oporavak ako oni prerežu..a i za ovo bespotrebno rezanje se slažem...moje prijateljice koje su rodile bebicu oko 3kg nisu popucale,niti su ih rezali,a ja znam da taj slučaj kod mene biti neće..imam sve predispozicije za veću bebu od 4kg...
Treca sreca, ti si imala "sreće" kao još jedna kolegica iz srednje… Mislim, ona nije to toliko brzo kao i ti obavila, ali došla je u bolnicu oko 14 i rodila oko 19A inače kažu da prvorotkinje rađaju min 12 sati
moja sestra je sa prvim prenjela tj dana, ispatili su se oboje..
za drugo dijete je dosla u bolnicu na pregled,kaze dokt imate trudove a ona ga blijedo gleda..kaze nemam,znam sta su trudovi..i ostavili ju preko noci u bolnici za svaki slucaj..tek u 8 ujutro je osjetila 2,3 truda..u pola 9 je sogor zvao da kaze da ide u radjaonu, u 9 je nazvao da kaze da je rodila..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji