Babylove, super za paket koji je dosao!!
NADAM SE da je i sutra moj dan!!
Dolores kužin te skroz....ja nekad jedva 2 dana budem odsutna pa jedva pohvatan....nema veze, niš bitno ne propuštat.
Tipkamo se kad budeš imala više vremena:)
Šta jedino u nas nema osvježenja??? tek u petak zovu da će past ispod 30c, a ja već luda od ova dva dana u kući s njima (ne mogu na more riskirat jer sam se za vikend preforsala kad smo bili na viksi) tko će još dva??? aaaaa
žena-majka-carica:)
Koliko kn dodju od t.t.dudice, bocice??
Jaaaao, Treca sreca, taaaaako ti vjerujem… Danas je bilo toliko nepodnosljivo da sam se ja sjetila oko 19.30 da sam jela zadnji put u 13.30
Jedva dorucak pojela… Trebalo mi 2 sata da dovrsim jogurt s muslijem…
Sad se lijeepoooo dise, a dragu vice: PROOOOPUUUH!!!!
https://www.babycenter.hr/pribor/dudice-i-bocice#;filter:brand:4509;sort:default
https://www.mall.hr/bocice?b%5B%5D=tommeetippee
imas ovdje... a imas i u milleru za kupit
Hahaha Barbs...sad si me podsjetila na onu rekla.u (msm da je za pivo) kad kaze: strah u kosti nam tjera PROPUUUUHH
Neznam dal si vidjela, al sad i tako tvoj dragi😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Curke ja sam opet vani na terasi, puse vjetric i bas je super, malac je zaspao, curka zaspala kod bake, muz gleda tekmu a ja tipkam i citam knjigu😂 Odmor na kvadrat.
Danas mi je apetit bio nula i srecom na pilatesu nas je zena iscjedila posteno i cak sam bila gladna i naklopala se fino na zraku😊
Sto se tice velicine beba...moji su bili 3750 i 3850 i 52 dugi, ja sam 160 cm visoka. Sad cemo vidjeti trecu bebicu. Prvi put beba u mjerama prati tjedne, prosle dvije trudnoce su kasnile po 2 tjedna i u obje sam orenijela, 10 dana u prvoj a 6 dana u drugoj.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Cure super za preglede, bravooo! 😊
Hahaha da i mene je podsjetilo na reklamu 😂
Ovo pas u krevetu koji jos k tome krvari 😳😳🤢 Ne mogu nikako zamisliti, ni spavanje u krevetu a o krvarenju da ne pricam. Ja volim zivotinje al ne bi ih imala doma, iako sam kao klinka imala macke i stalno spasavala neke zivotinje, sad nekako nisam za to. Mi zivimo u stanu i nemamo dvoriste pa mozda zato..
Kiki ja svojr pustim u kucu kad je vani 5000 stupnjeva da se malo rashlade, ali 98% vremena su vani. A kad se tjeraju, normalno da su vani...😔
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jel netko nedavno kupio prematalicu? Tj.komodu za prematanje s ladicama? Gdje ima najpovoljnijih? Da sad ne lutam po svim ducanima...
Hvala, Mom
Vidjet cu kako se cijene vrte Znam za Muller... Jesu li cijele tu negdje?
Ahahahaha, Sanjchi, daaaaaa, zato se uvijek i smijemo jer oponasamo tu reklamu: UBIT CE NAS PROPUH!!
Samo ti uzvaj, KleaIva Treba malo iskoristiti zrak...
Mi smo na novom krevetu, na novim madracima Dragi vec spava .... A uskoro bih i ja mogla zacorit .. Nismo odmorili nista cijeli dan...
Treca sreca, nadam se da ce ipak kisa uraniti!!
Belle, imas popust u Beba novi... Bas pratim te cijene Nismo jos kupili...
Ja sam btw imala 51 cm i 3500g a dragi 3200g i 52cm
Sortiraj odgovore
Najstariji