Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    11. Srpanj 2017. 21:44

Babylove, super za paket koji je dosao!!
    NADAM SE da je i sutra moj dan!! 

treca_sreca
    11. Srpanj 2017. 21:47

Dolores kužin te skroz....ja nekad jedva 2 dana budem odsutna pa jedva pohvatan....nema veze, niš bitno ne propuštat.
    Tipkamo se kad budeš imala više vremena:)
    Šta jedino u nas nema osvježenja??? tek u petak zovu da će past ispod 30c, a ja već luda od ova dva dana u kući s njima (ne mogu na more riskirat jer sam se za vikend preforsala kad smo bili na viksi) tko će još dva??? aaaaa

žena-majka-carica:)

11. Srpanj 2017. 21:48

barbs

Koliko kn dodju od t.t.dudice, bocice??
    Jaaaao, Treca sreca, taaaaako ti vjerujem… Danas je bilo toliko nepodnosljivo da sam se ja sjetila oko 19.30 da sam jela zadnji put u 13.30
    Jedva dorucak pojela… Trebalo mi 2 sata da dovrsim jogurt s muslijem…
    Sad se lijeepoooo dise, a dragu vice: PROOOOPUUUH!!!!

https://www.babycenter.hr/pribor/dudice-i-bocice#;filter:brand:4509;sort:default

https://www.mall.hr/bocice?b%5B%5D=tommeetippee

imas ovdje... a imas i u milleru za kupit

11. Srpanj 2017. 21:49

Hahaha Barbs...sad si me podsjetila na onu rekla.u (msm da je za pivo) kad kaze: strah u kosti nam tjera PROPUUUUHH
    Neznam dal si vidjela, al sad i tako tvoj dragi😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    11. Srpanj 2017. 21:53

Curke ja sam opet vani na terasi, puse vjetric i bas je super, malac je zaspao, curka zaspala kod bake, muz gleda tekmu a ja tipkam i citam knjigu😂 Odmor na kvadrat.
    Danas mi je apetit bio nula i srecom na pilatesu nas je zena iscjedila posteno i cak sam bila gladna i naklopala se fino na zraku😊
    Sto se tice velicine beba...moji su bili 3750 i 3850 i 52 dugi, ja sam 160 cm visoka. Sad cemo vidjeti trecu bebicu. Prvi put beba u mjerama prati tjedne, prosle dvije trudnoce su kasnile po 2 tjedna i u obje sam orenijela, 10 dana u prvoj a 6 dana u drugoj. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Kiki156
    11. Srpanj 2017. 21:56

Cure super za preglede, bravooo! 😊
    Hahaha da i mene je podsjetilo na reklamu 😂
    Ovo pas u krevetu koji jos k tome krvari 😳😳🤢 Ne mogu nikako zamisliti, ni spavanje u krevetu a o krvarenju da ne pricam. Ja volim zivotinje al ne bi ih imala doma, iako sam kao klinka imala macke i stalno spasavala neke zivotinje, sad nekako nisam za to. Mi zivimo u stanu i nemamo dvoriste pa mozda zato..

11. Srpanj 2017. 22:01

Kiki ja svojr pustim u kucu kad je vani 5000 stupnjeva da se malo rashlade, ali 98% vremena su vani. A kad se tjeraju, normalno da su vani...😔

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84

Jel netko nedavno kupio prematalicu? Tj.komodu za prematanje s ladicama? Gdje ima najpovoljnijih? Da sad ne lutam po svim ducanima...

barbs

Hvala, Mom 
    Vidjet cu kako se cijene vrte  Znam za Muller... Jesu li cijele tu negdje?
    Ahahahaha, Sanjchi, daaaaaa, zato se uvijek i smijemo jer oponasamo tu reklamu: UBIT CE NAS PROPUH!!
    Samo ti uzvaj, KleaIva Treba malo iskoristiti zrak...
    Mi smo na novom krevetu, na novim madracima  Dragi vec spava .... A uskoro bih i ja mogla zacorit .. Nismo odmorili nista cijeli dan...
    Treca sreca, nadam se da ce ipak kisa uraniti!! 

barbs
    11. Srpanj 2017. 22:02

Belle, imas popust u Beba novi... Bas pratim te cijene  Nismo jos kupili...
    Ja sam btw imala 51 cm i 3500g a dragi 3200g i 52cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.