Hahaha...da zazmirim na travu? Mogla bi😄 sveki ima trave u vrtu skoro kolko i svega ostaloga, ali bar ima svega...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Inace sve koje znam su koristile ili koriste Avent i odjednom vidim te t.t.(ne znam kako se pise ) kod puno mama...
Kod nas je napravilo nevrijeme... Sad se kisa smirila ali lakse se diiiseeee
u nas na vikendici sve obraslo okolo (ima dosta okućnice )
prijašnjih god bi to počeli u travnju muž i ja redit da bi kroz 2 mjeseca (vikendima, jer pon-pet radimo i ne možemo nego vikendom ić van ST) to došlo da na nešto liči....ima tu posla!
a sad kako sam trudna nismo ništa ni kretali radit, sve je užasno zapušteno oko kuće i šta da radim. Zažmirit ću
neću gledat u vrtal nego preko njega u more (predivan pogled s terase pošto je nadmorska visina velika a odmah uz more) i u okolna brda, zelenilo....kad se bude moglo, čupat će se:) Neću glavom o zid
žena-majka-carica:)
jao barbs blage vam se za kišu!! šta neće u nas malo da osvježi jedva se diše..
žena-majka-carica:)
Ja vas ne stign vise pratiti.Svaki put kad idem pogledati vec je 15 stranica vise.😀 Nije da ne pratim ali vise preskacem.Na poslu mi je dosla nova cura koja ce me mijenjat tako da ju ucim svemu pa nemam vremena pratiti redovito.
Kod nas oko 7 rashladilo, pirka vjetric, bas je vani ugodno, al komarci nas pojeli...bit ce milina spavat
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ovdje je isto lijepo rashladilo..milina.
E nasla sam neku stranicu PatPat na fb, ima precool stvari. Pa dali je netko narucivao?
Koliko kn dodju od t.t.dudice, bocice??
Jaaaao, Treca sreca, taaaaako ti vjerujem... Danas je bilo toliko nepodnosljivo da sam se ja sjetila oko 19.30 da sam jela zadnji put u 13.30
Jedva dorucak pojela... Trebalo mi 2 sata da dovrsim jogurt s muslijem...
Sad se lijeepoooo dise, a dragu vice: PROOOOPUUUH!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji