Meni to za porod u autu veliki (realni) strah....kad sam doma u kvartu imamo 15min do rodilista i to mi je okej. Knap. Ali za vikendicu me strah, ima ura voznje, ako potrefi guzva jer ipak je turisticka sezona moze bit i dulje....a ja expresno radjam.
Tako da me uzasno frka toga. Za ozbiljno..
žena-majka-carica:)
Ma nece do toga doci, ne brini😅 stignes do bolnice
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Da....lako je reci! Zadnji put sam jedva stigla
a svaki iduci porod ide "laganije" (u smislu brze jelte) to je opcepoznato...al bit ce sta bude, sam bog zna
za Bh kontrakcije - ili su one ili se beba rasteze...to kako si opisala. Ni jedni ni drugo ne boli nego se odredjeni dio trbuha "ukruti" tj bude tvrd. Npr ako ti je mekana trbusna stijenka a beba gura glavom ili nogom kad ojaca preko kilogram, mozes to osjetit. Ne mora nuzno bit bh.
žena-majka-carica:)
Pa to mi se ukruti tako, da..nekad mozda malo al bas malo boli, nisam jos imala onako jako da boli.
Sutra cemo vidjet koliko je teska bebica
Babylove odlicno je sve sto si narucila prelijepo.
Yel naravno da nije normalno da pas na posteljini curka, mi smo naseg uzeli u zimi imao je 2 mj, bio je u kuci oko mjesec dana i ajmee svagdje je piskio i kakio, i kad sam poludila izbacila ga u hodnik i onda mu je muz u proljece napravio box i sad je skupa s zenskom vani vec 4god i ne kajem se nimalo jer ima gustu dlaku i jako mu opada u ovo doma pa mislim da bih bilo tesko imati takvog psa u kuci.
Sanjchi mene je bolio stomak jucer i prekucer jer sam 2 dana samo sjedi jedi i setaj a sad danas i jucer vecinom lezim pa je bolje. I ja idem u bascu ali vidim ima trave ali ne cupkam. Imam malo u basci pa sam odustala. Jednom sam sama kopala, jednom je svekrva, jednom mama i dosta za ovu godinu hehe...sad idemo samo brat. Vec imam rajcice i kukuruza secerca, papriku sam nabrala i sad punim s mesom, a kukuruz se kuha. 😊
Nismo isli setat bila pocela kisica pa ostali doma.
I za pregled, super sto je proslo sve u redu. 😊
Nas pregled je pomaknut na 26.07. Jer nam je ginekolog na godisnjem pa idemo kod druge doktorice, prvi put idem kod zenskog ginekologa hehe...svi kazu da je ok, bas me zanima kakva je.
A ja nemam bas vise sta kopat (pogotovo nakon leda neki dan😭😭😭😭😭) al trave ima brate mili...a nezgodno mi sad svaki dan bit u vrtu i da nema ni travke...izmori me...
A ja nemam bas vise sta kopat (pogotovo nakon leda neki dan😭😭😭😭😭) al trave ima brate mili…a nezgodno mi sad svaki dan bit u vrtu i da nema ni travke…izmori me…
Nemoj gledati, zazmiri na travu hehe 😉 Jel otislo bas sve?
A nije sve ali dobar dio...mozda se oporavi..patlidan mislim da mogu pocupat i bacit, da od njega nista...kelj i zelje isto potuklo, al to mislim da ce se oporavit
Sortiraj odgovore
Najstariji