Sretna super za pregled! I da, zaboravila sam napisat, predobro izgledas. Bas si fit mamica. 😁
Sto se tice ciscenja i trudnoce, ja radim sve normalno. Samo pazim da se ne poskliznem i to je to. Neman nikakvih problema i ne pazim se nicega. I dalje nosam i micicu jer ona u nekim situacijama toliko se obisi od mene da neman sta nego uzet je i nosit.
U prvoj kad mi je puka vodenjak sam usisavala. Mislim da sam dan dva prije oribala kupaonice. Sican se da sam taj dan kuvala rucak i se cula se sa prijateljicom sa faksa i rekla joj da cu sigurno rodit poslije termina jer se dobro osjecam. Rodila sam niti 12 sati iza toga. 😝
Barbs moj je 16.8. I mozes staviti KBC Split. Valjda nece bit u autu 😂
Yel, ah joooojjj... Menzis i psi... Nasa je bila dobila prvi put u 12.mj... za sada nije opet dobila...
One bocice koje je Mom spomenula sam vidjela da su postale dosta in
I ja isto sve radim nirmalno, dobro, imam tus pa se ne saginjem, imam poseban partvis za ribanje tusa pa onda lijepo pospem sanitarom i partvisom izribam pa samo isperem ... E a jel smeta sto nekad budem sagnuta, npr dok odem na vrt malo travu pocupkat i to?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Po cemu su "in", nisam u toku?
Ja sam 2011.g koristila tommee tippee izdajalicu i uz nju takve bocice su mi dosle ali nis extra....ok bocica ali ono....ne kuzim se detaljno u njih...
žena-majka-carica:)
Barbs moj je 16.8. I mozes staviti KBC Split. Valjda nece bit u autu 😂
😂😂😂😂 meni je bolnica na 10 min, samo da me ne uhvati dok sam sama doma a dragi nedaj Boze negdje na putu, prema Slavoniji ili Omislju....najbolje po noci, tad je on sigurno doma pa me moze lijepo odvest u rodiliste
Cervix se mjeri vaginalnim ultrazvukom, ne rucno.
Treca sreca, a sta da ti kazem, ja to sve obavljam ko.i kad nisam trudna, jos i malog znam ponekad nosit, a on ima 16 kg, znam da mi to nije pametno, al jbg. Sad cu ipak malo stat na loptu
E a jel smeta sto nekad budem sagnuta, npr dok odem na vrt malo travu pocupkat i to?
Osjetila bi da ti smeta ne brini...uzivaj ako ti ne smeta.
Meni saginjanje jako smeta ima koji tjedan, vec mi je poceo muz sandale zakopcavat, jer meni od trbuha nezgodno
žena-majka-carica:)
E nekad mi trbuh bude bas tvrd, malo me boli, ne jako, i to najcesce s lijeve strane kad stavim ruku onako oko pupka. Sad mi je bio tvrd pa sam se isla tusnut i sad nije...to nisu BH, jel?
Treca sreca, hvala na odgovoru za saginjanje...ne smeta mi, malo se sagnem pa ispravim i tako.ne forsam se..kad osjetim da vise ne mogu, uspravim se
Sortiraj odgovore
Najstariji