Ja sam istrazujem kolica...u uzem izboru su ona peg perego book plus 51 sportiva ili bebetto murano. Al citam bas da murano zauzima puno mjesta i da su robusna...moram jos uzivo vidjet jedna i druga...ali nekako vise naginjem peg peregu zato sto nemam bas prevelik gepek na autu😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo da vas malo oraspolozim, nasla slikicu na netu😊

Sanjchi, uzivaj danas na uvzu!!
Uzmi kolica koja ti stanu u gepek... Nama ona polovna jeeeeedva stanu (ocito ne bi ni nova stala tako lako haha) i vec dragi kuka kako morami prodati Corsu i kupit novo auto

Hocu, uzivat cu..hvala😘
A ja imam toyotu auris i nije prevelik gepek pa moram pazit. Pogotovo kad cemo na more😅 ja i beba cemo u toyoti a dragi za nama sa stvarima natrpanima u caddy😂😂😂

I ja se maloprije probudila...nisam se bas nesto naspavala😏 Budila sam se svakih sat vremena, nije bilo kise pa sam luftala oko 2 opet i onda sam upalila ventilator i za sat vremena se sve rashladilo pa sam nekako zaspala do 5 kad muzu zvoni mob za posao. Svako jutro me probudi njegov alarm i onda mi to poremeti daljnje spavanje😔
Sto se tice uzv-a Sanjchi sretno, moj nije nikad bio samnom a evo 3. trudnoca, nije bio ni na jednom porodu, cak za porod sina su svi pozaspali, mama mi radila na svadbi, pa sam rekla muzu da mi je to bilo toliko jadno ako bude trece dijete da ide na porod pa makar padao u nesvjest tamo😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sad idem peglati jer je bas frisko naspram svih ovih dana a u pon putujem s klincima i sekom i necakom na moreeeee
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ahahahahhaa Klea...makar padao u nesvjest😁 moj nece bit na porodu..kod nas to nekako nije obicaj..a i mozda bolje da nije da ne vidi svasta😌
Moreeee...mi idemo iduci tjedan...u cetvrtak valjda..e meni je najgore to pakiranjr i putovanje...najradije bi se sa stvarima teleportirala na odrediste😒

Moj je bio jednom na UZV-u, to kad smo prvi put isli na 4D...prije 5 tjedana..a sad bi mu bilo jos ljepse, beba je veca i ljepse ce se vidjet..joj jedva cekam😁 ❤

Moj dragi nije imao izbora sto se tice PORODA! hahahahaha
Rekla sam mu: IDES!! NIJE ME BRIGA!!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji