Super za pregelde curke!!! 😊😊
Uhh...skoro 6 kg😌 jadna zena...
Ja sutra idem na uzv i moram ga pitat svasta...kak je okrenuta, kolko je teska, za taj cerviks...kak to mjeri??
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pricala mi je bas baka kako nije bilo ultrazvuka da bi mogla znati veličinu bebe i težinu...to je bilo prije nekad kako dragi Bog da..Kolke zene su umrle na porodu jer nije išlo prirodnim putem,a nikog nije bilo da pomogne i da se carski radio 😞😞
Da...moj ujko je rođen sa skoro 6kg..i sad je veliki čovjek ahahah...broj noge mu je 48..a o ostalom da ne pricam....
Uh,Uh...mene te moje kile muče...odn taj broj...Al šta ja mogu...pazim kolko tolko...Al niko mi nebi dao 100kg 😂
Babylove takav cu i ja narucit😊 kakav je?
i mene zanima kakav je?? gledam ga vec dugo!
cure,super za preglede..
ja uopce nemam pojma kolika sam bila pri rodjenju..moram staru pitat
kod mene evo kisa pala,grmi,osvjezilo,..
Cx mjeri ginekološkim pregledom,ručno 😂
A onda to ne bude sutra. To ce u pon socijalni radit, ovi je samo uzv
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
cervix je 3 cm sto kaze da je ok za te tjedne, ali da se okanim ribanja kade, podova, prozora i slicnih poslova. Dao je dopustenje za kupanje i plivanje.
Dobro si se sjetila zeno!!! Kakvo ribanje kade?!
Ja jos nisam plocice u kupatilu optala kako spada jer smo za NG preselili u frisko preuredjen stan i taman kad sam trebala dokrajcit generalku ciscenje, saznala da sam trudna....od onda bjezim od kemijakija, samo bas sto se mora za zdravlje i higijenu.
Al super za deckica, 2tj veca glava je skroz okejj:)
Mjerenje cervixa - vaginalni uzv...
žena-majka-carica:)
Ola mamiteeee!!
Super za dobre vijesti s pregleda!!
Mom, azuriram popis sutra... A vi ostale curke koje ste imale pregled ako znate datum slijedeceg pregleda zapisite ga...
Sortiraj odgovore
Najstariji