Yel nadam se da cete se uskoro sredit. Za par dana doc ce to sve na svoje. Nemoj se bzvz zivcirat. Nije da imas neki rok. Polako, bit ce to sve u redu.
Nas ceka selidba br. 2 u 2 mjeseca tako da sve o tome znam. Zivciram se i ja al nastojim to smanjit na minimum. Uz Bozju pomoc sredit ce se vec sve nekako.
Ivana super izgledas. Ne bi rekla nikad da imas toliko kg. I vidis da ipak nije tako strasno to sa secerom. Za 2 tjedna ce se to vjerojatno malo smirit i mozda ces moc ipak na normalnu prehranu. 2 tjedna brzo prodju.
Babylove super su stvarcice. Jastuci koje smo mi imali su vrlo slicni ovom i bili smo zadovoljni. Ovaj jastucic za spavanje na boku cu uzet. Ja sam micici rolala tetricu za to.
MomOf2017 mi smo imali prosli put njihovu izdajalicu i bocice. Menj su super. Doduse micica nije bas volila bocicu i uglavnom smo dojili, ali kvalitetne su jako. Dudice njihove nije nikako prihvatila. Samo MAM dudice smo koristili, druge nisu dolazile u obzir. Pokusavali smo ali bi druge automatski ispljunila.
Iako sam citala dosta i drBrown je kao najbolji nama je TommeeTippe bio super. Imaju i bocice sa ventilom protiv kolika koji pokazuje ako je mliko vruce. Kazem nismo koristi ali cini se prakticno.
Ja sam danas bas glaaadna. Neuobicajeno gladna. Doduse tako sam umorna pa valjda tijelo pokusava nadomjestit energiju, ne znam. Srica mama mi je pripremila japrak (mljeveno meso umotano u list rastike) koji sam samo skuhala i krompir pa se nisam previse umorila i ugrijala za rucak. Sad nakon rucka bebac luduje a micica i ja se mazimo i gledamo Heidi. Za neko aktivno druzenje bas i nisam. Nadam se da ce me proc ovo stanje uskoro.
Da, kod dragog i njegovih sam doselila.
Trebali su radovi biti gotovi ali nisu ni poceli
Sutra idem po majstora oko podne jer se nova family nije organizirala, kako cemo lako cemo
Em od jutra surfam sta treba za glazuru laminat etc jer se nitko ne kuzi u to.
Cucak krvari jer se tjera, i to moram reci da sam bila u pravu jer sam prije mj dana forsala da ide na sterilizaciju, al 'buuuuudeee seee'
I kazem 'moze vam procuriti ranije'
Vele 'ne, tek u 8.mj'
I evo sad! (Njihov pas inace)
Tak da gackam i po toj krvi i bljuje mi se
Lol
Pozz svim!
Jel bi vi pustile psa da tak kapa po krevetu i bijelim plahtama?
Dva su psa, ja ih ne pustam vise u sobu i tako ce i ostat, al spavaju sa starcima i uopce ne dvoje oko toga da ova kaj curi bude na posteljini.
Nez jesam ja prestroga ili su oni spaljeni!
Pristala sam biti u zajednici sa ljubimcima al neke stvari...su za mene too much!
Mamuka..hvala ti...visoka sam 178 pa su se kile vjerovatno rasporedile...svi mi daju max 80kila,ali eto..geni i građa čine svoje...
Sad mi je baka rekla da je moj ujo kad se rodio imao 5900..znaci skoro 6kg...prirodan porod...cure,žene koje ste rodile kolko su vaši bebaci bili teški...
Ja sam kandidat za veliku bebicu...ja sam bila 4600...a moj dragi 4450...🤔🤔
Pa vidit ces sta ce ti doktor rec. Imad predispozicije za veliku bebu, ali nista to ne mora bit sigurno.
S obzirom da ti je prvo ako procijene da je beba veca od 4.5 kg salju na carski. Bar je kao tako neko pravilo. Ali kazem nista ti to nije 100% sigurno.
U Zg mislim da nece ici riskirat i mogli bi te u slucaju bebe 4.5kg+ poslat na carski. Ovde u St su skloni velikom eksperimentiranju pa se nikad ne zna.
ja sam isto 178-179 cm visoka (bila 179 ali čini mi se da sam malo "ušla u se" s godinama, ko bakice ono kad se krenu savijat i gubit visinu
a kilažu prije T sam imala točno upola od tvoje
5900gr?????? fakat da ne povjeruješ! ako je istina, JADNA žena koja je morala to izgurat
za neke stvari stvarno zahvalim Bogu šta imamo razna čuda dostupna, pa medjuostalim i CR ak zatreba....nije čudo da su žene prije redovno i umirale na porodima
žena-majka-carica:)
ja ne znam koliko sam bila teška ali sjećam se da mi je mama bila rekla da sam s 55cm rodjena. I moji sinovi su tako isto ispali - točno 55cm....a kilaža im je bila 4 (ovaj koji je rođen 2 tjedna prije termina) i 4ipol kg
Sto se tice velikih beba moja strina je prije skoro 12 god prirodnim putem rodila curicu od 5200 i 59cm. Doktor je preporucio CR ali ona nije pristala jer je imala vec 2 curice male pa nije tila jer bi oporavak duze trajao. Ali na kraju su bebi slomili kljucnu kost i ostala je bez kisika tako da su opet duze ostali u bolnici. Al na kraju je sve dobro, hvala Bogu.
5200 i 59cm. Doktor je preporucio CR ali ona nije pristala jer je imala vec 2 curice male pa nije tila jer bi oporavak duze trajao. Ali na kraju su bebi slomili kljucnu kost i ostala je bez kisika
o bože sačuvaj
meni ako treće bude preko 4ipol kg (mada mislim da neće jer po uzv je mrvu manja beba nego braća u istim tjednima) još ću i sama pitati CR a ne da ću ga odbiti ako mi ga predlože....šta je ziher, ziher je...
Evo izvjestaj, beba ima 850 ili 880g, nisam zapamtila 😄 uglavnom, malo veca, glavica joj je veca za 2 tj, al.kaze da je to sve uredu. Sve drugo kod bebe je super.
Meni je oak usce poprimilo "Y" oblik, ali se ne otvaram dlalje kad me stisce, cervix je 3 cm sto kaze da je ok za te tjedne, ali da se okanim ribanja kade, podova, prozora i slicnih poslova. Dao je dopustenje za kupanje i plivanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji