Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    11. Srpanj 2017. 17:37

Babylove - super posiljka! A tebi su i kolica u tako nekim bojama jel da? Bijelo sivo...il sam te zamijenila s nekim?

žena-majka-carica:)

• sretna
    11. Srpanj 2017. 17:42

Babylove, super je paket! Obozavam zvijezdice 😊

Suncokretica
    11. Srpanj 2017. 17:43

Babylove, super sve izgleda, jedva čekam da i ja dobijem svoje tetrice 
    MomOf2017, za njih sam čula samo pohvale tako da vjerujem da će bit super!
    Trebamo li imati bočice na početku?? Ako dojimo ne treba, ali možda bolje nabaviti u slučaju da nećemo moći dojiti ili? 

• sretna
    11. Srpanj 2017. 17:46

Suncokretica

Babylove, super sve izgleda, jedva čekam da i ja dobijem svoje tetriceMomOf2017, za njih sam čula samo pohvale tako da vjerujem da će bit super!
    Trebamo li imati bočice na početku?? Ako dojimo ne treba, ali možda bolje nabaviti u slučaju da nećemo moći dojiti ili?

Pa to ovisi o tebi. Ja i dok sam dojila sam znala tu i tamo dati malom vodu iako puno njih ne daje nista drugo osim mlijeka ako dijete doji. To je sad opet stvar izbora. Ne moras odmah kupiti, mozes i kasnije

babylove28
    11. Srpanj 2017. 17:48

Jesu 😅sivo bijela kolica,trudila sam se sve ono sto ce mi trebati i za iducu bebu uzeti neku neutralnu boju😉

11. Srpanj 2017. 17:54

ja sam ih uzela za svaki slucaj ako bude potrebno. nek stoje kad tad ce posluziti. bolje da sam opremljena sa svime nego da mi nesto fali 

IvanaIvica
    11. Srpanj 2017. 17:58

Sanjchi hvala ti😘😘
    Ove tetra pelene su mi pre zakon...mislim da ću ih ja naručiti sa te stranice 😍😍

• Ineska
    11. Srpanj 2017. 18:03

Super ideje za kindac, mi cemo dobiti drveni od sestricne, ali nisam sigurna kolko ce nam stati u spavacu- posto nije bas velika-> morat cu prvo sve to dobro izmjeriti da ne bi bilo poslije... 
    Mi (svi troje) danas bili na pregledu-> 25. tjedan i proslo sve ok. Bebac ima cca 750g, mjere ok, smjesten u horizontali i igra se s nogicama; jedino su mi u krvi nizi trombociti i zeljezo, tako da sam dobila Ferum za piti. Po kilazi sam sada na +5kg i to mi se vec sada cini puno jer sam bas dobila, osim buse, i svugdje po malo  Takoder sam pitala i za kontrakcije nakon odnosa, pa mi je preporucila apstinirati. 
    Suncokretica, ja sam za svaki slucaj uzela jednu bocicu i dvije dudice za 0-6mj. za svaki slucaj, iako planiram dojiti sto duze, pa se nadam da mi nece trebati. Vidjet cemo.
    Inace, super su vam fotkice i buse lijepo rastu  jedva cekam da te sve bebe i vidimo uzivo, uf, jos par mj.

kleaiva
    11. Srpanj 2017. 18:07

Pridruzujem se mukama po nejedenju i brzinskom kuhanju😂 Nit mi se ista jede, samo vodu me trazi😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    11. Srpanj 2017. 18:09

Ineska

Super ideje za kindac, mi cemo dobiti drveni od sestricne, ali nisam sigurna kolko ce nam stati u spavacu- posto nije bas velika-> morat cu prvo sve to dobro izmjeriti da ne bi bilo poslije…
    Mi (svi troje) danas bili na pregledu-> 25. tjedan i proslo sve ok. Bebac ima cca 750g, mjere ok, smjesten u horizontali i igra se s nogicama; jedino su mi u krvi nizi trombociti i zeljezo, tako da sam dobila Ferum za piti. Po kilazi sam sada na +5kg i to mi se vec sada cini puno jer sam bas dobila, osim buse, i svugdje po maloTakoder sam pitala i za kontrakcije nakon odnosa, pa mi je preporucila apstinirati.
    Suncokretica, ja sam za svaki slucaj uzela jednu bocicu i dvije dudice za 0-6mj. za svaki slucaj, iako planiram dojiti sto duze, pa se nadam da mi nece trebati. Vidjet cemo.
    Inace, super su vam fotkice i buse lijepo rastujedva cekam da te sve bebe i vidimo uzivo, uf, jos par mj.

Super za pregled! A 5 kg nije uopce puno u tim tjednima, ne brini 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.