Curke ja sam opet vani na terasi, puse vjetric i bas je super, malac je zaspao, curka zaspala kod bake, muz gleda tekmu a ja tipkam i citam knjigu😂 Odmor na kvadrat.
Danas mi je apetit bio nula i srecom na pilatesu nas je zena iscjedila posteno i cak sam bila gladna i naklopala se fino na zraku😊
Sto se tice velicine beba...moji su bili 3750 i 3850 i 52 dugi, ja sam 160 cm visoka. Sad cemo vidjeti trecu bebicu. Prvi put beba u mjerama prati tjedne, prosle dvije trudnoce su kasnile po 2 tjedna i u obje sam orenijela, 10 dana u prvoj a 6 dana u drugoj.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Cure super za preglede, bravooo! 😊
Hahaha da i mene je podsjetilo na reklamu 😂
Ovo pas u krevetu koji jos k tome krvari 😳😳🤢 Ne mogu nikako zamisliti, ni spavanje u krevetu a o krvarenju da ne pricam. Ja volim zivotinje al ne bi ih imala doma, iako sam kao klinka imala macke i stalno spasavala neke zivotinje, sad nekako nisam za to. Mi zivimo u stanu i nemamo dvoriste pa mozda zato..

Kiki ja svojr pustim u kucu kad je vani 5000 stupnjeva da se malo rashlade, ali 98% vremena su vani. A kad se tjeraju, normalno da su vani...😔

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jel netko nedavno kupio prematalicu? Tj.komodu za prematanje s ladicama? Gdje ima najpovoljnijih? Da sad ne lutam po svim ducanima...

Hvala, Mom
Vidjet cu kako se cijene vrte Znam za Muller... Jesu li cijele tu negdje?
Ahahahaha, Sanjchi, daaaaaa, zato se uvijek i smijemo jer oponasamo tu reklamu: UBIT CE NAS PROPUH!!
Samo ti uzvaj, KleaIva Treba malo iskoristiti zrak...
Mi smo na novom krevetu, na novim madracima Dragi vec spava .... A uskoro bih i ja mogla zacorit .. Nismo odmorili nista cijeli dan...
Treca sreca, nadam se da ce ipak kisa uraniti!!

Belle, imas popust u Beba novi... Bas pratim te cijene Nismo jos kupili...
Ja sam btw imala 51 cm i 3500g a dragi 3200g i 52cm

Barbs...novi kreveti....milina...uzivajte dok je madrac nov...hehe...ja jedva cekam da kupimo novi krevet..ovaj em nam je uzak em je madrac u banani😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure jeste procitale o onom slucaju od neki dan o kiretazi bez anestezije u Petrovoj? Ima jako puno komentara na stranici Zorana Sprajca na Fejsu. U komentarima pise da se i sivanje nakon rezanja/pucanja radi "na zivo"... Pa ja to nemrem vjerovat
Moja teta ima adax dućane opremu za bebe..i adax design di izrađuje sav namještaj za kuću...
Malo mi je skupa..a stvarno ima ljepe krevetiće i komode..probat ću ju nazicat ak ima doma u tvornici di to rade nešto šta im bas nejde da mi proda jeftinije ili će mi dat...nisam ju još ni pitala🙈 Gledala sam okolo ima stvarno ljepih stvari al ako kupim negdje drugdje srce bi me bolilo hahah..a ona ima stvarno ljepe sobice i sve za bebače..ima nekad akcije..pa se isplati☺️☺️
Da čitala sam to za Petrovu i mojoj prijateljici su na živo radili kiretazu imala je spontani...pošalju te doma sa klavocinom i normabelom!! A epizotomiju rade bez injekcije i bez ičega...tako da ja tamo nejdem iako spadam tamo...teta i ujna su mi u vinogradskoj pa ću tamo biti nadam se pod budnijim okom....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji