A super onda da nisam pogrjesila. Gledala sam svakakve nisam znala koje bi. Kad ima previse vrsta 😀 a ove mi se stvarno dobre cine. Za pocetak taj set za novorodence pa cemo dalje vidjet 😊
Nisi pogrijesila 😊 ja sam i njihove kljunasice uzimala i silokonske zlicice za dohranu
Lijepa busica😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Yel..probaj se ne zivcirati..bit ce to sve ok 😘
Ni meni se vec dva dana ne kuha. I sto je najbolje jednostavno ne mogu doruckovati,sto inace nikad nije bio problem. Jedva na silu pojedem snitu kruha. Naravno,brzo ogladnim ali onda opet problem jer ne znam sta bi..nista mi se ne jede. Za rucak nekako jedva nesto smislim. A navecer po pasteti 😂 moram se srediti pod hitno hahah ma to je valjda od ovih vrucina.
Inace, danas bila na anomaly scanu. Ginekos-dr.Hafner- sve preporuke! Sve je ok. Na kraju okrenuo guzu i ne da se uslikat. Rekla sam odmah doktoru nek se ne trudi,vazno mi je da je sve ok, slika mi je najmanje bitna
Puse svima!
Stigao paket sa stranice Tetra pelene za djecu: 15 tetra pelena,12 tetra krpica,rolica za spavanje na boku i jastuk 😊
Stigao paket sa stranice Tetra pelene za djecu: 15 tetra pelena,12 tetra krpica,rolica za spavanje na boku i jastuk 😊
Super! Odlicno mi izgleda jastuk,predobar je.
Babylove takav cu i ja narucit😊 kakav je?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Daaa sutra je pregled, naravno opet me strah, kao i svaki put prije pregleda... to je valjda jace od mene...
Cak je i veci nego sto sam mislila da ce biti,cini mi se kvalitetan👍
Mislim da je puno lakse, pogotovo nama prvorotkama, s time, lakse se beba okupa☺
Nije stvar prvorotka ili ne, bez tog je pepavo.
Fali treca ruka....
Ja cu uzet podlozak sad isto i za trece, to mi je apsolutni must-have
Mrvice super da je sve okej!
Yel bas bed....jos po ovim vrucinama, uff. Ja bih poludila da sad moram selit. Jesam selila 10x u ovih 10god ali brate sad stvarno nisam u stanju za ikakve tramake..
Hrana i rucak - ja kruh ne mogu na oci kad je ovako vruce. Doduse ionako ga ne jedem jer na bezglutenskoj prehrani nema klasicnog kruha ko iz pekare, ali postoje neke slicne verzije....ali ne jede mi se uopce to. Danas sam do 15h bila na vocu i sladoledima, djeca isto.....voce je zbilja spaaaas.
I onda tek oko 4 rucali tikvice s maslinovim i cevape, dijeta teska....ali po ovim ludim vrucinama em nemam apetita za jest nesta konktetnije em nemam snage kuvat sebe dok kuvam neki dulji rucak. Jucer sam 2-3h kuzinavala i satralo me...fali mi klima u kuhinji!
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji