Ja vas ne stign vise pratiti.Svaki put kad idem pogledati vec je 15 stranica vise.😀 Nije da ne pratim ali vise preskacem.Na poslu mi je dosla nova cura koja ce me mijenjat tako da ju ucim svemu pa nemam vremena pratiti redovito.

Kod nas oko 7 rashladilo, pirka vjetric, bas je vani ugodno, al komarci nas pojeli...bit ce milina spavat

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ovdje je isto lijepo rashladilo..milina.
E nasla sam neku stranicu PatPat na fb, ima precool stvari. Pa dali je netko narucivao?

Koliko kn dodju od t.t.dudice, bocice??
Jaaaao, Treca sreca, taaaaako ti vjerujem... Danas je bilo toliko nepodnosljivo da sam se ja sjetila oko 19.30 da sam jela zadnji put u 13.30
Jedva dorucak pojela... Trebalo mi 2 sata da dovrsim jogurt s muslijem...
Sad se lijeepoooo dise, a dragu vice: PROOOOPUUUH!!!!

Babylove, super za paket koji je dosao!!
NADAM SE da je i sutra moj dan!!

Dolores kužin te skroz....ja nekad jedva 2 dana budem odsutna pa jedva pohvatan....nema veze, niš bitno ne propuštat.
Tipkamo se kad budeš imala više vremena:)
Šta jedino u nas nema osvježenja??? tek u petak zovu da će past ispod 30c, a ja već luda od ova dva dana u kući s njima (ne mogu na more riskirat jer sam se za vikend preforsala kad smo bili na viksi) tko će još dva??? aaaaa

žena-majka-carica:)
Koliko kn dodju od t.t.dudice, bocice??
Jaaaao, Treca sreca, taaaaako ti vjerujem… Danas je bilo toliko nepodnosljivo da sam se ja sjetila oko 19.30 da sam jela zadnji put u 13.30
Jedva dorucak pojela… Trebalo mi 2 sata da dovrsim jogurt s muslijem…
Sad se lijeepoooo dise, a dragu vice: PROOOOPUUUH!!!!
https://www.babycenter.hr/pribor/dudice-i-bocice#;filter:brand:4509;sort:default
https://www.mall.hr/bocice?b%5B%5D=tommeetippee
imas ovdje... a imas i u milleru za kupit

Hahaha Barbs...sad si me podsjetila na onu rekla.u (msm da je za pivo) kad kaze: strah u kosti nam tjera PROPUUUUHH
Neznam dal si vidjela, al sad i tako tvoj dragi😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji