Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    11. Srpanj 2017. 16:13

Joj Yel bas mi je zao! Nisam sad pohvatala sve, ali ako se dobro sjecam preselila si se kod dragog? Ili sam krivo shvatila? 😬 Samo smireno koliko god mozes, zbog tebe i bebe. Nadam se da ces brzo sve urediti! 

violeta1
    11. Srpanj 2017. 16:16

Yel cucak imam mengu hahah bas si me sad podsjetila kad sam vidjela da nasa ima mengu prvi put ajmee bas mi je bilo fujjj malo je starija i nikad nije dopustila da skuzimo do prije neki dva mj. 

11. Srpanj 2017. 16:24

To kad kuje imaju mengu znaci da se tjeraju..msm da je to ono dva puta god..bar moja tako..jednom sigurno a onda mozda jos jednom kasnije...
    Yel...selidba...joooj...to je uvijek koma...a kamoli po ovim vrucinama😞

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

IvanaIvica
    11. Srpanj 2017. 16:36

Ja imam 100kg i prije trudnoce dobila nisam ni kilu..tak sam građena valjda a i teretana prije trudnoce..šta se tiče ogtta dobila sam prehranu...šta moram izbacit i tako..i ujutro i navečer mjerenje šećera posto ja imam svoju spravicu...i onda za 2 Tj ponoviti nalaze..
    Ja sam 26tj ravno...imam osjećaj da ja imam ujutro značajno manji trbuh a navečer veći 🤔

• sretna
    11. Srpanj 2017. 16:37

Tako sam se najelaaaa da jedva disem!! Prefino mi je bilo 😊

Yel, bas mi je zao sto si pod stresom :( nadam se da ce te sve brzo srediti

11. Srpanj 2017. 16:40

Ivana to je normala da je navecer trbuh veci...od hrane i vode..

11. Srpanj 2017. 16:41

Sretna...mmm...ja cu sutra tako.hehe...danas sam skuhala grah, pojela sam al tak zadnjihdana neznam ni sta bi kuhala ni jela...

11. Srpanj 2017. 16:52

barbs

Ja sam se malo pogubila što se tiče popisa
    Ne znam više tko je novi došao…
    Ne znam više ako mi je netko jučer javio kad ima pregled…Belle, Tea i Dorja sutra imaju pregled!TKO JE NOVI DOŠAO?! Nek' napiše termin poroda i termin pregleda…

Evo ja 😀 termin 8.10
    Pregled 3.8
    😊😊

Ima tko kakvih informacija o ovim bocicama. Cine mi se ok. Ja sam uzela ovaj set. 

• sretna
    11. Srpanj 2017. 16:57

MomOf2017

barbs

Ja sam se malo pogubila što se tiče popisa
    Ne znam više tko je novi došao…
    Ne znam više ako mi je netko jučer javio kad ima pregled…Belle, Tea i Dorja sutra imaju pregled!TKO JE NOVI DOŠAO?! Nek' napiše termin poroda i termin pregleda…

Evo ja 😀 termin 8.10
    Pregled 3.8
    😊😊

Ima tko kakvih informacija o ovim bocicama. Cine mi se ok. Ja sam uzela ovaj set.

Odlicne su!! Ja sam ih s malim koristila. Ovaj silikon je ful kvalitetan, naravno da se preporucuje i da ga treba mijenjati, ali on je i nakon 2-3 mj kao nov, jako sam zadovoljna i s njihovim dudicama i bocicama. Sad imaju i nlvu liniju bocica koju mislim kupit za ovog bebaca

11. Srpanj 2017. 17:02

A super onda da nisam pogrjesila. Gledala sam svakakve nisam znala koje bi. Kad ima previse vrsta 😀 a ove mi se stvarno dobre cine. Za pocetak taj set za novorodence pa cemo dalje vidjet 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.