Je li koja od vas kupila kadicu za kupanje?kakvu ste/budete kupile?onu sa nastavkom,tj naslonom za bebe ili neku najobicniju jeftinu?ajme samo vas gnjavim s necime,al stvarno mislim da cu se pogubit s tom opremom za bebe😄
Psi a onda cemo vidjeti kako ce reagirati hehe...jedva cekam
Barbs slikaj nam kada bude gotovo sve 😊
Ana ja sam uzela kadicu, i s podloskom za kupanje jse kontam da ce mi bit lakse tako nego da drzim bebu.
I ja planiram s podloskom tim uzet
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure moje, bome ste mi vrijedne... Citam vas svaki dan ali nemam se kada ukljucit u raspravu...sezona je krenila pa stalno ima posla oko restorana i apartmana...
Drago mi je citati dobre vijesti s pregleda i nek se tako samo nastavi!!! Imate veliki pozdrav svi!!! Btw slike su vam prekrasne 😍
Sretbo sutra na pregledima! 😊
Mi planiramo uzeti isto s podloskom ali koji se moze maknuti kad beba naraste. Jeste i vi takve mislile?
Sretbo sutra na pregledima! 😊
Mi planiramo uzeti isto s podloskom ali koji se moze maknuti kad beba naraste. Jeste i vi takve mislile?
Da. Moja kadica je takva, podlozak sam i posebno kupila 😊
Mislim da je puno lakse, pogotovo nama prvorotkama, s time, lakse se beba okupa☺
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Luda sam ko puska!!
Prije dva dana sam preselila, ne da nije nis gotovo nego NISTA! Dns sam nasla majstora za glazuru i laminat, stigao je novi ormar, u petak ostatak namjestaja a NEMA mjesta u milion kvadrata (podrumi garaze nakrcane smecem)!
'Spavaca soba' je nakrcana sa stvarima tj sve prostorije u kuci jer se 'nista ne baca'
Jos cucak ima mengu u tri pm...
Sory na uletu ovakvom al ovo je strasno!
Sortiraj odgovore
Najstariji