Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Srpanj 2017. 12:01

treca_sreca

ja nisam još niš poslala….u biti uvik pošalju tonu smeća i sitnica koje mi stvaraju samo nered posli….ajd jedino radosnica (kome je prva beba pogotovo, nama s 2./3. to nije više toliki hit da ću zapisivat i lijepit) mi se čini zgodna od sveg tog.
    I mustelu sam htjela poslat/pitat ali sam čula od nekog da daju samo tester a ne punto pakiranje (znači 5ml cca) a ša će mi to…..više nažicam u ljekarni di inače kupujem. Pa nisam na kraju apsolutno nikakve te reklamne zatražila u ovoj T.
    A jel koja dobila već paket od dm-a? ili to ono bude tek kad se beba rodi, zaboravila sam…davno je to bilo…

Od dm dobijes odmah onu vrecicu gdje je radosnica, neki uzorci krema, knjizica s popustima i.ne znam sta jos. A kad se bebac rodi onda ides u dm pa dobijes.mali paket pampers premium care i mislim da opet knjizicu s popustima

barbs
    11. Srpanj 2017. 12:02

Ja sam od proslog utorka na +0,5 sto sam se iznenadila od svega sto sam jela... Moguce jer pijem puno vode i znojim se i piskom...

treca_sreca
    11. Srpanj 2017. 12:02

sretna

Ta vislja razina za spavanje ide samo do 3 mjeseca ako se ne varam,

šta nije tako nekako granica i s razinama u običnom kindaču?
    jer beba s 3mj već se počinje toliko vrtoljat da je opasno držat ju tako, da se ispadne iz krevetića
    moj je tako nešto s 3-4mj već rotacije na bok počeo izvodit, u 2 sec bi bio na podu..
    ali u početku je lakše ako ima razine, dok smije.

žena-majka-carica:)

• sretna
    11. Srpanj 2017. 12:07

treca_sreca

sretna

Ta vislja razina za spavanje ide samo do 3 mjeseca ako se ne varam,

šta nije tako nekako granica i s razinama u običnom kindaču?
    jer beba s 3mj već se počinje toliko vrtoljat da je opasno držat ju tako, da se ispadne iz krevetića
    moj je tako nešto s 3-4mj već rotacije na bok počeo izvodit, u 2 sec bi bio na podu..
    ali u početku je lakše ako ima razine, dok smije.

U kinderbetu nemas ogranicenja na tezinu, bec vidis po bebi kad treba spustit da se ne prebaci preko, ali ove u putnim kreveticima se ucvrscuju cickom, ako me sjecanje dobro sluzi pa je logicno da je ograniceno tezinom

Belle84
    11. Srpanj 2017. 12:07

Barbs meni poslali u petak i stiglo jucer (ponedjeljak) al ja sam u zg a ti u Istri pa to sigurno igra ulogu. Ljudi su iz Sl.Broda tak da.... sutra ce ti doci sigurnk

treca_sreca
    11. Srpanj 2017. 12:10

sretna

Od dm dobijes odmah onu vrecicu gdje je radosnica, neki uzorci krema, knjizica s popustima i.ne znam sta jos.

Popusti su im bzvz....povoljnije prodjes na neka druga mjesta nego u njih uz kupone.
    Nego ova knjiga me zanima

treca_sreca
    11. Srpanj 2017. 12:13

sretna

…ove u putnim kreveticima se ucvrscuju cickom, ako me sjecanje dobro sluzi pa je logicno da je ograniceno tezinom

Na cicak?!
    Uff meni se to ne cini pouzdano...onda radije to ne bih koristila...radije kicmu malo satrat nego da popusti cicak...da je ne znam koliko jak, nije mu bas to neki mehanizam 100% siguran khmm

barbs
    11. Srpanj 2017. 12:14

Hmmm da... Moguce da ce danas-sutra doci

• Mimy
    11. Srpanj 2017. 12:15

Bok svima  Svaki dan vas citam pa ako sam dobro zapamtila ima vas koje vode trudnocu kod privatnih gin. Zanima me ko vam onda daje uputnice i doznake za komplikacije, porodiljni i sl. Situacija je takva da mi trudnocu vodi soc gin s kojom nisam nikako zadovoljna i voljela bi se prebaciti kod jednog privatnog, no ova je vec objesila nos kad sam joj rekla da cu privatno napraviti 4D a ne cekati njezinu uputnicu i njen obicni uzv (200 kn, traje 2 min i ne veli nista). Sorry na malo dugackom postu i hvala na odgovoru 

• Natasha555
    11. Srpanj 2017. 12:23

U dm-u se dobije platnene torba/ruksak, ziaja i biobaza testeri, radosnica i neka knjižica o doje nju.  I popusti. A kad beba dođe pampers pelene i vl maramice.

I ja razmišljam o tom putnom krevetiću za dnevnu, a iduće godine bude za more.

Evo mog ulova iz kika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.