Treca sreca, pisala si za ogradice..nemam iskustva pa neznam, ove su "second hand" to sam dobila id sestricne od dragog. Krevetic koji sam ja gledala npr. jucer u baby centru se gornja razina ucvrscuje cifom, usiveno je sve i onda na cif okolo naokolo...madrac sam mislila kupit neki i stavit jos na tu gornju razinu da bude udobnije, tako da ju imam dolje od prvog dana, gore ce spavat u kinderbetu. Znaci, mislitr da je to ok odluka?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ivanaivica 100 kg????? Ma di?? Pa i ja imam tolko (i malo vise😅) pa je razlika nebo i zemlja...koliko si visoka?
Hvala na odgovorima ja vec jesam na komplikacijama a cudna zenska, mogla bi se naduriti ( no uvijek postoje i drugi soc gin
) Moram jos malo razmisliti al sve vise naginjem da se prebacim kod privatnika.
https://www.babycenter.hr/baby
Taj sam jucer vidjela u baby centru u supernovoj(msm da je taj)
Sanjchi, za to ti je najbolje kupiti taj sklopivi madrac radi same tezine, ne one klasicne ko za.kinderbet.
A link mi nece otvorit :/
Uff i meni je vruce...bas smo rucali i odnela psima jest ajmee vani je pakaooo... veceras idemo u setnju s psom (imamo dva ali zenska nece na povodac, samo legne i ne mrda hehehe) icemo do jezera tu u selu, bas me zanima kako ce pas reagirat jer nismo ga jos vodili. Mi idemo odmoriti 😀
Super ulov iz kika, ne znam tko je bio 😉
Sretna, to sam i mislila, neki sklopivo uzet, samo sa bude bolja podloga nego sto je ova njegova. Mislim da cu def to kupit za prizemlje, jer sve drugo nije multifunkcionalno (bi zipka ni kindac) bas nemozes ponjet sa sobom😅 evo slikica
Eda, za ulov iz kika, super! Svida mi se sve😊
Violeta, i mi svoje planiramo vodit na kupanac, al to cemo morat u caddy ih potrpat omi odvest ih, nemamo blizu bas nigdje pogodno za to
Sretna, to sam i mislila, neki sklopivo uzet, samo sa bude bolja podloga nego sto je ova njegova. Mislim da cu def to kupit za prizemlje, jer sve drugo nije multifunkcionalno (bi zipka ni kindac) bas nemozes ponjet sa sobom😅 evo slikica
Eda, za ulov iz kika, super! Svida mi se sve😊
Ovak mi super izgleda!
Koliko mi je vruce?!
Toliko da si kozu zelim iscupati... A jos sam kuhala Sad bas i rucala... Od voca bih ogladila do 3.30-4.00 kao i jucer tako da cu voce za 2-3 sata.... A opet cu moras skuhat pastu za ostale
Klimu zelim upalit al je njegova nona rekla da neđa potrebe jer ima propuha.... Da se izjasnimo: kuka kako joj je tooooplooooo
Monteri su pri kraju ali ce se morati vratiti drugi dan da dovrse posao... Na kraju smo ostali u sobi gdje nam neke stvari smetaju i sve se poremetilo i pokusali su razmisliti kako da mamontiraju viseci element a da ne smeta, ali je bas cuuudna situacija pa su rekli da nazovemo kad dobro razmislimo...
Jedva cekam mooooreeeeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji