Babylove takav cu i ja narucit😊 kakav je?
i mene zanima kakav je?? gledam ga vec dugo!

cure,super za preglede..
ja uopce nemam pojma kolika sam bila pri rodjenju..moram staru pitat
kod mene evo kisa pala,grmi,osvjezilo,..

Cx mjeri ginekološkim pregledom,ručno 😂
A onda to ne bude sutra. To ce u pon socijalni radit, ovi je samo uzv

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
cervix je 3 cm sto kaze da je ok za te tjedne, ali da se okanim ribanja kade, podova, prozora i slicnih poslova. Dao je dopustenje za kupanje i plivanje.
Dobro si se sjetila zeno!!! Kakvo ribanje kade?!
Ja jos nisam plocice u kupatilu optala kako spada jer smo za NG preselili u frisko preuredjen stan i taman kad sam trebala dokrajcit generalku ciscenje, saznala da sam trudna....od onda bjezim od kemijakija, samo bas sto se mora za zdravlje i higijenu.
Al super za deckica, 2tj veca glava je skroz okejj:)
Mjerenje cervixa - vaginalni uzv...

žena-majka-carica:)
Ola mamiteeee!!
Super za dobre vijesti s pregleda!!
Mom, azuriram popis sutra... A vi ostale curke koje ste imale pregled ako znate datum slijedeceg pregleda zapisite ga...

Sretna super za pregled! I da, zaboravila sam napisat, predobro izgledas. Bas si fit mamica. 😁
Sto se tice ciscenja i trudnoce, ja radim sve normalno. Samo pazim da se ne poskliznem i to je to. Neman nikakvih problema i ne pazim se nicega. I dalje nosam i micicu jer ona u nekim situacijama toliko se obisi od mene da neman sta nego uzet je i nosit.
U prvoj kad mi je puka vodenjak sam usisavala. Mislim da sam dan dva prije oribala kupaonice. Sican se da sam taj dan kuvala rucak i se cula se sa prijateljicom sa faksa i rekla joj da cu sigurno rodit poslije termina jer se dobro osjecam. Rodila sam niti 12 sati iza toga. 😝

Barbs moj je 16.8. I mozes staviti KBC Split. Valjda nece bit u autu 😂

Yel, ah joooojjj... Menzis i psi... Nasa je bila dobila prvi put u 12.mj... za sada nije opet dobila...
One bocice koje je Mom spomenula sam vidjela da su postale dosta in

I ja isto sve radim nirmalno, dobro, imam tus pa se ne saginjem, imam poseban partvis za ribanje tusa pa onda lijepo pospem sanitarom i partvisom izribam pa samo isperem ... E a jel smeta sto nekad budem sagnuta, npr dok odem na vrt malo travu pocupkat i to?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji