Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    11. Srpanj 2017. 13:38

Sanjchi jel psi plivaju? Mene nekako strah pustit ga jer nije nikad isao pa cu probat na povodac malo u plicak...
    Barbs kad odu, ti opali klimu sjedi i hladi se hehe. A sta vam majstori rade? Da ne citam sad sve nazad, nisam bas u toku 🤔

I_me
    11. Srpanj 2017. 13:47

ja sam sad usisavala!!!izgledam ko da me netko kantom vode polio!!!
    moj pas nece sam u vodu..ceka kreten da ga netko odnese u duboko,pa pliva sam nazad i tak 100x. sva sreca da ima samo 8kg

barbs
    11. Srpanj 2017. 13:48

Violeta, klima radi   Ipak je skontala da je vrijeme da je upali hahahahhahaha
    Novu spavacu sobu nam montiraju ... Od 9.40 ujutro su ovdje.
    Psi pliivaaaaju koooo velikiii  Nasa Rubi s gustom skace i pliva, ali otkad je bila manja obozava vodu... Najgore je bilo kad bi se setali zimi... Aaaajmeeeeee... Blizu mora bez povodca nije smjela ici jer ta bi iskoristila svaki priliku da se baci 

11. Srpanj 2017. 14:20

Sretna, i meni, i nekako mi intuicija govori da je to najisplativije pa necu slusat druge nego cu po svom napravit. Ako fulam, kupim kasnije neki polivni kindac i dobro..za sad ostajem pri svojoj zelji😊
    Barbs, i kod nas je koma, ja sve zamracila i klimu sad upalila pa da se malo rashladim..😌😌
    Violeta, moji ovi stariji (maleni psi) ne vole vodu al kad ih odnesemo (citaj kad ih dragi baci u vodu) doplivaju natrag. A stenci (veliki psi, bijeli oni) jos nisu bili na kupanju, doma ih mi okupamo slaufom ili u plastiku napunim vode pa ih umocim da se rashlade. Citala sam da te pasmine vole vodu samo ih ne treba silit da udu, jednom kad se prepadnu, gotovo je, nema sanse da ce ic vise blizu vode. To je moj dragi napravio s ovim starijima😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    11. Srpanj 2017. 14:25

Ja sad moram po malog i vrtic pa doma kuhat, bidem bolognese, to je brzo gotovo. I jedva cekam klimu upalit!

11. Srpanj 2017. 14:27

Jooj zasto avi danas kuhaju bolognese...i ja bi sad...hahah...nemam doma vise mljevenog mesa a neda mi se ic u ducan...budem sutra😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    11. Srpanj 2017. 14:29

Sanjchi, slažem se... Neke pasmine jednostavno obožavaju vodu... Mi imamo retrivericu tako da je od malena i šape i glavu stavljala u posudicu za vodu, a jednom su spremali veliki lavor pun vode za staricu (mješanka retrivera) i skakala je unutra kooooo luda... Ne treba ih siliti... Ja kad sam bila mala sam toliko izgnjavila pse koje sam doma imala, da su oni bili terorizirani od vode... pogotovo ako sam ja bila u blizini 

barbs
    11. Srpanj 2017. 14:33

Sretna, vidim, i di bolognese  Brzo i finoooo  A nisam to jela ima više od mjesec dana....

barbs
    11. Srpanj 2017. 14:41

Ja sam se malo pogubila što se tiče popisa 
    Ne znam više tko je novi došao... 
    Ne znam više ako mi je netko jučer javio kad ima pregled... 
    Belle, Tea i Dorja sutra imaju pregled! 
    TKO JE NOVI DOŠAO?! Nek' napiše termin poroda i termin pregleda...

• sretna
    11. Srpanj 2017. 14:47

Barbs, bome ni ja ga nisam dugo jela, a obicno je jednom tjedno jer ga obozavam, opcenito bi mogla zivjet samo na tijestu na sve nacine 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.