Sanjchi, moze spavat u putnom kreveticu. Nas je na skijanju spavao u putnom, pa dolje kod bake kad je bio na cuvanju...imamo onaj mali sklopivi madrac kad smo isli na put, a kad je bio dolje kod bake onda smo.madrac iz kinderbeta stavili cisto da se baka mora manje saginjat
E ajde da vas pitam…pogotovo mame koje vec imaju iskustva..jel beba moze spavat u ovome, da ne kupujem kindac za dolje nego bi si to uzela…
Nebi uzimala zipku (na sto me sogi nagovara) nego to..i kad idem na more, ponesem i kasnije bude i vrtic i sve…
prvo šta primjećujem je nivo podnice.
Drugi vidim da ima, da se ne moraš saginjat i lomit kičmu za spustit usnulo dijete (obično su 2x teži kad spavaju, nego dok su budni) a prvi??
inače i boje uvijek više volim veselije, ja sam dva muškića imala pa nikad ništa sivo/tamno nisam kupovala, kad god sam mogla birala bih plave, zelene, narančaste nijanse...
žena-majka-carica:)
Meni je pred mjesec dana stigao pack od pampersa.. znaci JEDNU pelenu sam dobila
ja dobila 4!
2 paketica po dvije
ja nisam još niš poslala....u biti uvik pošalju tonu smeća i sitnica koje mi stvaraju samo nered posli....ajd jedino radosnica (kome je prva beba pogotovo, nama s 2./3. to nije više toliki hit da ću zapisivat i lijepit) mi se čini zgodna od sveg tog.
I mustelu sam htjela poslat/pitat ali sam čula od nekog da daju samo tester a ne punto pakiranje (znači 5ml cca) a ša će mi to.....više nažicam u ljekarni di inače kupujem. Pa nisam na kraju apsolutno nikakve te reklamne zatražila u ovoj T.
A jel koja dobila već paket od dm-a? ili to ono bude tek kad se beba rodi, zaboravila sam...davno je to bilo...
I me... Ok ja sam dobila 2 (1 za jednu vela i drugu za drugu)... Al s 2 mogu sebi guzicu brisat ahahahahahah
Ivana, lijepo napredujes! Jesi isla doktoru pogledat ogtt??
IvanaIvica, po toj fotki ne bih nikad pogodila da si se već do stotke dobacila!
Sladak je trbuh....koliko si ono ti sad tjedana? - nemaš ticker u potpisu..
Ta vislja razina za spavanje ide samo do 3 mjeseca ako se ne varam, odnosno do odredene kilaze. Mi smo dobili na poklon taj krevetic bez nivoa, ono najjednostavniji i smao smo ga koristili za spavanja tako, ne i za igru pa mi ni boja ni ista drugo nije bilo vazno. Sto se tice cvrstoce, svi su isti
ja sam se jučer vagala i stojim na 65.....zadnja dva tjedna....skoro sam se i zabrinila jer sam navikla dobivat 1-2kg svako 10 dana. Ali ajd beba je dobila malo više od pol kile u ova 3tj pa je to ok...nego vjerojatno od ovih vrućina sam dehidrirana, stalno mi suha usta.....a i ta voda teži inače. Moram se nasilit (još) više pit....ne znam više kako...stalno pijuckam pa opet nikad dosta po ovim vrućinama.
Treca sreca, tek kad se beba rodi i kad odneses otpusnicu iz bolnice ili rodni list dobijes... Pack za mamu i bon sa popustim se dobije kad se prijavis u baby bonus club (ako si na to mislila)
Sortiraj odgovore
Najstariji