Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Srpanj 2017. 11:51

Sanjchi, moze spavat u putnom kreveticu. Nas je na skijanju spavao u putnom, pa dolje kod bake kad je bio na cuvanju...imamo onaj mali sklopivi madrac kad smo isli na put, a kad je bio dolje kod bake onda smo.madrac iz kinderbeta stavili cisto da se baka mora manje saginjat

treca_sreca
    11. Srpanj 2017. 11:51

sanjchi255

E ajde da vas pitam…pogotovo mame koje vec imaju iskustva..jel beba moze spavat u ovome, da ne kupujem kindac za dolje nego bi si to uzela…
    Nebi uzimala zipku (na sto me sogi nagovara) nego to..i kad idem na more, ponesem i kasnije bude i vrtic i sve…

prvo šta primjećujem je nivo podnice.
    Drugi vidim da ima, da se ne moraš saginjat i lomit kičmu za spustit usnulo dijete (obično su 2x teži kad spavaju, nego dok su budni) a prvi??
    inače i boje uvijek više volim veselije, ja sam dva muškića imala pa nikad ništa sivo/tamno nisam kupovala, kad god sam mogla birala bih plave, zelene, narančaste nijanse...

žena-majka-carica:)

I_me
    11. Srpanj 2017. 11:52

barbs

Meni je pred mjesec dana stigao pack od pampersa.. znaci JEDNU pelenu sam dobila

ja dobila 4!
    2 paketica po dvije 

IvanaIvica
    11. Srpanj 2017. 11:54
    Ja i mojih 100kg
    Ja i mojih 100kg
    treca_sreca
    11. Srpanj 2017. 11:55

ja nisam još niš poslala....u biti uvik pošalju tonu smeća i sitnica koje mi stvaraju samo nered posli....ajd jedino radosnica (kome je prva beba pogotovo, nama  s 2./3. to nije više toliki hit da ću zapisivat i lijepit) mi se čini zgodna od sveg tog.
    I mustelu sam htjela poslat/pitat ali sam čula od nekog da daju samo tester a ne punto pakiranje (znači 5ml cca) a ša će mi to.....više nažicam u ljekarni di inače kupujem. Pa nisam na kraju apsolutno nikakve te reklamne zatražila u ovoj T.
    A jel koja dobila već paket od dm-a? ili to ono bude tek kad se beba rodi, zaboravila sam...davno je to bilo...

barbs
    11. Srpanj 2017. 11:57

I me... Ok ja sam dobila 2 (1 za jednu vela i drugu za drugu)... Al s 2 mogu sebi guzicu brisat ahahahahahah
    Ivana, lijepo napredujes! Jesi isla doktoru pogledat ogtt??

treca_sreca
    11. Srpanj 2017. 11:58

IvanaIvica, po toj fotki ne bih nikad pogodila da si se već do stotke dobacila!
    Sladak je trbuh....koliko si ono ti sad tjedana? - nemaš ticker u potpisu..

• sretna
    11. Srpanj 2017. 11:59

Ta vislja razina za spavanje ide samo do 3 mjeseca ako se ne varam, odnosno do odredene kilaze. Mi smo dobili na poklon taj krevetic bez nivoa, ono najjednostavniji i smao smo ga koristili za spavanja tako, ne i za igru pa mi ni boja ni ista drugo nije bilo vazno. Sto se tice cvrstoce, svi su isti

treca_sreca
    11. Srpanj 2017. 12:00

ja sam se jučer vagala i stojim na 65.....zadnja dva tjedna....skoro sam se i zabrinila jer sam navikla dobivat 1-2kg svako 10 dana. Ali ajd beba je dobila malo više od pol kile u ova 3tj pa je to ok...nego vjerojatno od ovih vrućina sam dehidrirana, stalno mi suha usta.....a i ta voda teži inače. Moram se nasilit (još) više pit....ne znam više kako...stalno pijuckam pa opet nikad dosta po ovim vrućinama.

barbs
    11. Srpanj 2017. 12:01

Treca sreca, tek kad se beba rodi i kad odneses otpusnicu iz bolnice ili rodni list dobijes... Pack za mamu i bon sa popustim se dobije kad se prijavis u baby bonus club (ako si na to mislila)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.