Meni je pred mjesec dana stigao pack od pampersa.. znaci JEDNU pelenu sam dobila
Marijana to nam je stara stolarija, planiramo pvc stavit, ako ne ove, onda iduce godine, pa cu stavit tu venecijanere...iako ih mrzim iz dna duse..al na taj prozor cu morat..nema mi druge.
I me neznam koliko ta folija zastiti od sunca? Ja sam mislila da je to samo da zamutis staklo tj. pogled.
Btw, hvala na savjetima😄
Aaliiiii...rijesili to moji decki (nasi zaposlenici) ja sam bila vani i trazila sto bi kako bi ucvratila pa su dosli oni pomoc i nasli kakvo takvo rjesenje
Suncokretica, super za radosnicu🙌🙌
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Haha ja sam isto naručila, još na par stranica sam se učlanila pa ćemo vidjeti što će ili neće stići
U bubamari i dmu vam daju poklon za učlanjenje pa si tamo isto možete preuzeti paketiće
Ovde kod nas je užas vruće. Ja se tako lose osjećan, jedva visin. Samo bi ležala I spavala ispod klime jer bez klime je postalo nemoguće živit. Inače nisan taj tip I dosta sam aktivna, ali ovo jučer I jutros…. koma
same here!
noćas sam se prvi put izvukla iz bračne postelje i otišla spavat na kauč...jer klimu imamo samo u dnevnom i onda kroz troja vrata, mada ju već tjedan dana ostavljam da gori i po noći (mila majko kad dođe račun od struje..) - ne uspije mi doć nimalo hladnog zraka do sobe....tako da nisam mogla jednostavno više.
I bila sam uvjerena da ću se probudit prihlađena, jer sam drito ispod klime legla (pokrila se samo lancunom)
ali jok....baš mi je pasalo. Mislim da oka ne bih bila sklopila noćas da nisam tako se rashladila umjetno..
sretna baš si zgooodna trudnica:)
Gdje osjećate bebu?
Ja samo ispod pupka, u biti još dosta nisko. Jel to znači da nosim nisko?
Trbuh mi se pomalo diže, ali beba lupa samo dole…
žena-majka-carica:)
Barbs...hahahhahaha....jednu pelenu😂😂😂😂😂 valjda im skupo dijelit ih😌
Evo sto sam ja jucer dobila...
Dvije ogradice i poplun
Treca sreca, hahaha...prcka nesto😂😂
E ajde da vas pitam...pogotovo mame koje vec imaju iskustva..jel beba moze spavat u ovome, da ne kupujem kindac za dolje nego bi si to uzela...
Nebi uzimala zipku (na sto me sogi nagovara) nego to..i kad idem na more, ponesem i kasnije bude i vrtic i sve...
Sanjchi, zastiti od sunca Ima moja sestra tu zastitu
Ajd prodji bez problema!! Taman da mi drustvo pravis dok jedem jer mislim da danas necu cekati 3.30-4.00 da svi skupa rucamo
Preslatke stvarcice si dobila...
Sto se JEDNE PELENE tice, da sam znala, ne bih narucivala hahahahha
Bebica mene udara svugdje.. Ne nosim nisko, ali je na zadak
Mameeeeee koje su narucile s TETRA PELENA ZA DJECU, koliko vam je trebalo dana da dodju??? navodno su mi u petak poslali i do sada jos nista...
evo iščistala do kraja....sanjchi lijepo rastete <3
za zavjese - folija za zamućivanje ti niš ne bi pomogla od sunca, tak da si dobro uradila.
Estetski nula ali jbg, moraš se zaštitit od vrućine. Ne možeš bit u stakleniku
Mi tu foliju za zamućivanje imamo u dnevnom jer živimo jako nismo (VP) i to u gradu, di ti je iduća zgrada da možeš "pljunit do nje" i susid ti gleda u pjat šta se kaže.....zavjese izbjegavam radi dišnih problema pa nam je to bilo idealno rješenje. Jest da ne vidim van na ulicu iz dnevnog, ali ni nisam tip koji voli promatrat ko kad ulazi, di ide i sl.....nije da mi je dosadno u životu.
ogradice zaštitne za kinderbet - vidiš meni takve kao sa gornjih fotki baš ne pašu, nisu krute i to se izmiče i ovjesi kad zakačiš.....volim one punije, s debljim punjenjem pa lipo stoje kruto, imaju formu kako da kažem....ok puno su skuplje ali sve drugo me nervira.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji