Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    11. Srpanj 2017. 09:40

Suncokretice ma ne mislim se kupati u bazenu, ne zelim riskirati, vec malo brckati noge i suncati se i gustati. 
    Daaa moj muz kao da je on trudan 🤣 ponekad bude super a ponekad me bas zivcira. 
    A bebaca osjetim s jedne i druge strane, nogice i rukice su mu tako a glava je prema dolje. 
    Sanjchi lijepo rastete 😊😊 

11. Srpanj 2017. 09:40

Galu, hvala😘 a cuj, nismo sve iste i svaka drugacije reagira na sve sto nam se moze desit..ima trudnica koje cijelu trudnocu rade i trudovi krenu na poslu a ima i onih koje to jako izmori pa nisu u stanju ni kuhat si..sve smo razlicite pa tako da nije ni cudno da jedna se kupa u bazenu i nis joj nije a druga odma pokupi neku bestiju...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

11. Srpanj 2017. 09:43

Violeta, hvala😊

• Natasha555
    11. Srpanj 2017. 09:46

Suncokretice- i ja malu osjetim dosta nisko da lupa, najvise kod desnog jajnika, na ultrazvuku je bila poprecno okrenuta, nadam se da će se na vrijeme okrenuti 

Marijana12345
    11. Srpanj 2017. 09:47

sanjchi255

Marijana, Lantea? Ne znam di je taj ducan😮
    Tea, a lijepo lijepo, uzivas tako i treba…a moreeee….to svi cekamo😁 a pogotovo shopingiranje😜
    Kleaivakad si to kupovala u Pepcu? Ja danas nista misam mogla nac..bilo je robice, al tetrice no za lijek….

SANJCHI Lantea ti je na pocetku 2.ulice sad u onoj pjesackoj zoni, odmah do Lisce, tj sad do onog kafica koji je otvoren umjesto Gradske kavane

11. Srpanj 2017. 09:57

Jesi sigurna da se tako zove? Mozda Centra? 

Marijana12345
    11. Srpanj 2017. 10:00

sanjchi255

Jesi sigurna da se tako zove? Mozda Centra?

A da da to je to 😊😊

Kiki156
    11. Srpanj 2017. 10:03

Sretna i Sanjchi predivne! Lijepo napredujete! 😊
    Ja se isto ne bi kupala po bazenima (ni vukla drvo po dvoristu 😅) jer se ne zelim izlagati riziku. Barem su to stvari koje mozemo sprijeciti i na koje utjecemo. 
    Meni beba isto poprecno lezi, vidjet cemo na iducem pregledu je li se okrenuo ali za sada osjecam isto. Makar znam osjetiti i iznad pupka kad vjerojatno pruzi rukicu ili nogicu. Ali cini mi se da i dalje lezi poprecno. 
    Mamuka super za pregled, drago mi je da je sve dobro! 

11. Srpanj 2017. 10:11

Marijana, bas si me bila zbunila😅nikad cula za taj ducan a rodena Siscanka😁 Centra je ok s djecjim stvarima i stvarno ima svega..vidis, to sam i zaboravila na taj ducan..morat cu otic pronjuskat sta ima😁
    Kiki, hvala😄

11. Srpanj 2017. 10:11

Ja se sutra moram sjetit pitat doktora kak je nasa mrvica okrenuta, u kojem je polozaju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.