Suncokretice ma ne mislim se kupati u bazenu, ne zelim riskirati, vec malo brckati noge i suncati se i gustati.
Daaa moj muz kao da je on trudan 🤣 ponekad bude super a ponekad me bas zivcira.
A bebaca osjetim s jedne i druge strane, nogice i rukice su mu tako a glava je prema dolje.
Sanjchi lijepo rastete 😊😊
Galu, hvala😘 a cuj, nismo sve iste i svaka drugacije reagira na sve sto nam se moze desit..ima trudnica koje cijelu trudnocu rade i trudovi krenu na poslu a ima i onih koje to jako izmori pa nisu u stanju ni kuhat si..sve smo razlicite pa tako da nije ni cudno da jedna se kupa u bazenu i nis joj nije a druga odma pokupi neku bestiju...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta, hvala😊
Suncokretice- i ja malu osjetim dosta nisko da lupa, najvise kod desnog jajnika, na ultrazvuku je bila poprecno okrenuta, nadam se da će se na vrijeme okrenuti
Marijana, Lantea? Ne znam di je taj ducan😮
Tea, a lijepo lijepo, uzivas tako i treba…a moreeee….to svi cekamo😁 a pogotovo shopingiranje😜
Kleaivakad si to kupovala u Pepcu? Ja danas nista misam mogla nac..bilo je robice, al tetrice no za lijek….
SANJCHI Lantea ti je na pocetku 2.ulice sad u onoj pjesackoj zoni, odmah do Lisce, tj sad do onog kafica koji je otvoren umjesto Gradske kavane
Jesi sigurna da se tako zove? Mozda Centra?
Sretna i Sanjchi predivne! Lijepo napredujete! 😊
Ja se isto ne bi kupala po bazenima (ni vukla drvo po dvoristu 😅) jer se ne zelim izlagati riziku. Barem su to stvari koje mozemo sprijeciti i na koje utjecemo.
Meni beba isto poprecno lezi, vidjet cemo na iducem pregledu je li se okrenuo ali za sada osjecam isto. Makar znam osjetiti i iznad pupka kad vjerojatno pruzi rukicu ili nogicu. Ali cini mi se da i dalje lezi poprecno.
Mamuka super za pregled, drago mi je da je sve dobro!
Marijana, bas si me bila zbunila😅nikad cula za taj ducan a rodena Siscanka😁 Centra je ok s djecjim stvarima i stvarno ima svega..vidis, to sam i zaboravila na taj ducan..morat cu otic pronjuskat sta ima😁
Kiki, hvala😄
Ja se sutra moram sjetit pitat doktora kak je nasa mrvica okrenuta, u kojem je polozaju...
Sortiraj odgovore
Najstariji