Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Srpanj 2017. 14:25

Ja sad moram po malog i vrtic pa doma kuhat, bidem bolognese, to je brzo gotovo. I jedva cekam klimu upalit!

11. Srpanj 2017. 14:27

Jooj zasto avi danas kuhaju bolognese...i ja bi sad...hahah...nemam doma vise mljevenog mesa a neda mi se ic u ducan...budem sutra😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    11. Srpanj 2017. 14:29

Sanjchi, slažem se... Neke pasmine jednostavno obožavaju vodu... Mi imamo retrivericu tako da je od malena i šape i glavu stavljala u posudicu za vodu, a jednom su spremali veliki lavor pun vode za staricu (mješanka retrivera) i skakala je unutra kooooo luda... Ne treba ih siliti... Ja kad sam bila mala sam toliko izgnjavila pse koje sam doma imala, da su oni bili terorizirani od vode... pogotovo ako sam ja bila u blizini 

barbs
    11. Srpanj 2017. 14:33

Sretna, vidim, i di bolognese  Brzo i finoooo  A nisam to jela ima više od mjesec dana....

barbs
    11. Srpanj 2017. 14:41

Ja sam se malo pogubila što se tiče popisa 
    Ne znam više tko je novi došao... 
    Ne znam više ako mi je netko jučer javio kad ima pregled... 
    Belle, Tea i Dorja sutra imaju pregled! 
    TKO JE NOVI DOŠAO?! Nek' napiše termin poroda i termin pregleda...

• sretna
    11. Srpanj 2017. 14:47

Barbs, bome ni ja ga nisam dugo jela, a obicno je jednom tjedno jer ga obozavam, opcenito bi mogla zivjet samo na tijestu na sve nacine 😄

Nina2512
    11. Srpanj 2017. 14:51

Je li koja od vas kupila kadicu za kupanje?kakvu ste/budete kupile?onu sa nastavkom,tj naslonom za bebe ili neku najobicniju jeftinu?ajme samo vas gnjavim s necime,al stvarno mislim da cu se pogubit s tom opremom za bebe😄

violeta1
    11. Srpanj 2017. 15:06

Psi a onda cemo vidjeti kako ce reagirati hehe...jedva cekam
    Barbs slikaj nam kada bude gotovo sve 😊
    Ana ja sam uzela kadicu, i s podloskom za kupanje jse kontam da ce mi bit lakse tako nego da drzim bebu. 

11. Srpanj 2017. 15:10

I ja planiram s podloskom tim uzet

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    11. Srpanj 2017. 15:11

Budem, Violeta 
    Nismo jos kupili kadicu, ali budemo onu s podloskom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI