E cure ajde vi meni pomognite kako da rijesim problem...kako stavot zavjesu na ovaj prozor? (Slika stize)
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
E cure ajde vi meni pomognite kako da rijesim problem…kako stavot zavjesu na ovaj prozor? (Slika stize)
Hahaha Sanjchi, Centra se zvala Lantea dok si ti bila jos beba... ufff kuzim kak sam stara 😂🤔 hahahaha
Za te prozore predlazem panele ili venecijanere po mjeri, kosta ali je stvarno super i trajnije rjesenje 👍
jutro cure!!
ajme koliko ste se raspisale.. treba to pohvatat sve..
vidim da su pregledi dobro prosli i da je sve ok!
mame koje ste stavile slike jako ste slatke!
bila sam jucer u kauflandu i kupila sam si jednu spavacicu i neku trudnicku haljinicu. jastuk mi se cinio mali i da nije bas debel pa ga nisam kupila,a ostalog nije bilo. a jastuk cu si morat negdje naruciti jer mi je sad sto sam veca sve potrebniji.za sada smotam jednu deku pa nju grlim.
meni nadam se ovaj tjedan stizu kolica ,hranilica,kadica i jos 2 vrece robice i jedva cekam da vidim sta na kraju sve imam i nemam.
a za 2tj mi dolaze starci i donjet ce krevetic i napokon cemo krecit i stavljat laminat u spavacu..
kuca mi je kaos i danas nejdem nikud,zatvorit cu se unutra, upalit klimu i moram spremat ..
jucer sam cijeli dan skitala okolo naokolo i bila na kupanju i navecer u gradu. dosla sam kuci u 2 ujutro.. noge su mi bile ko u slonice, ogromne..al vidim da je sad sve splasnlo.
Sanjchi, mislim da ti je najpametnije napraviti one male žaluzine po mjeri, oaluminijske koje se iznutra mogu dizati i spuštati i otvarati i zatvarati. Tako ćeš sama regulirati koliko hoćeš svjetla...
Tipa ovoga: http://www.trade-inzenjering.hr/images/galerija/unutarnje-zaluzine/u25-ravna1.jpg
sanjchi.. mozda ona mutna folija???
mi ju imamo u spavacoj sobi jer ima glupi pogled pa smo nju stavili.. daje svjetlost al ne vidis sta je vani..
Sanjchi, lijepaaaa siii!! Probaj s onime sto je I me rekla... Na isto smo mislile...
Jastuk je super aliiiiiiiii je bilo pakleno vruce pa sam se znojilaaaa
I me, veselooo je tebiii... Ja spremam bolognese za rucak tako da mi je EXTRAAAAAA vruce.... Uskoro mora psa pustiti iz boksa i dati joj vode... Nadam se da ces sve dobiti na vrijeme
Nama su radnici u sobi... Montiraju namjestaj.....
Ne znam za vas ali ja sam od jutra sigurno litru vode popila, ako ne i vise...
Ovih dana moram uhvatit kad je mama popodnevna smjena da idem s njom u magic baby vidjeti krevet jer popodne volim iskoristit za more a trgovina radi do 20 h... Rekla sam sveki kako se krecu cijene prematalica... Komentar: morat cu ici pogledat... ONA? Ne dolaziiii u obzir... Ici ce ili s nama ili sa mnom
Malo si previse daje oduska...
Sortiraj odgovore
Najstariji