Gdje osjećate bebu?
Ja samo ispod pupka, u biti još dosta nisko. Jel to znači da nosim nisko?
Trbuh mi se pomalo diže, ali beba lupa samo dole...
Dobro jutro cure, drago mi je da je svima na pregledu sve dobro bilo. Ja sam pila prosli tjedan antibiotik za bakteriju u mokraci, jucer sam ponovno dala mokracu i jedva cekam cetvrtak da saznam rezultat. Mislim da mi nije proslo jer me jos pece kad pisam i ujutro mi je bila jako tamna mokraca. Sad sam zvala primalju da pitam (zivim u Skandinaviji pa je malo drugacije nego dolje kod nas) da li da idem kod dr. Veli ona ne, cekati cetvrtak kad saznam analizu mokrace. Joooj stalno nesto. Imam osjecaj da cu ovaj put posijediti od svega
Sanjchi, brzo ce proci 26 sati 😄
Suncokretic, ti si ko i ja, kad dodem doma s posla vise nikud ne idem iz kuce, samo klima radi, a vani se disat ne da! Cak ni s malim nisam bila vani vec par dana popodne jer je i u 19 h uzasno vruce i zagusljivo.
Tea, jos malo izdrziiii!
I hvala na komplimentima cure! 😙
Evo i nas jutros...punih 25 tjedana...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Gdje osjećate bebu?
Ja samo ispod pupka, u biti još dosta nisko. Jel to znači da nosim nisko?
Trbuh mi se pomalo diže, ali beba lupa samo dole…
Ja ju osjecam na sve strane, ispod rebra, sa strane, dolje...mislim da o tome ovisi i polozaj bebe. Ovaj moj je od 20 tt na glavacke okrenut pa vjerojatno s nogama lupa ispod rebara. Prije toga me isto samo.prema dolje udarao.
Violeta, bazeni nisu preporucljivi u trudnoci zbog bakterija, ma da sam uvijek vidala puno trudnica na bazenima
Suncokretica, meni svuda lupa, po cijelom trbuhu. Al nekako najcesce osjetim u podrucju pupka...nekad se cijeli trbuh zatrese kak udari😂
Sanjchi, lijepa slika. Sto se tice bazena mislim da je to sve do toga kako je tko otporan. Ja eto pazim na sve zivo i ne zivo, nikakvih odnosa sa muzem vec 5 mj, pa eto dosla mi bakterija u mokracu. Dok npr imam susjedu, vec se treba poroditi, radi cijelu trudnocu, svaki dan u tangama kupacim seta po dvoristu, kupa se i nije joj nista. Neki dan je neko drvo vukla po dvoristu, cinilo mi se dosta tesko ali eto trudna je, ali radi sve ko da nije trudna i sve joj je ok.
Sretna, hvala😘 nemoze ni busa bit mala kad ni mama nije mala...hehe...ima i mame...rekla sam samo da kamo srece da beba pokupi tatinu gradu😂😂
Galu, tako i ja mislim, da to sve ovisi koliko je tko otporan. Ja nikad nisam imala nikavu bakteriju pa sam htjela na bazen, ali.mi je gin rekao da bolje ne jer ako i dode do kakve bakterije, a ne otkrijemo na vrijeme, moze doci do otvaranja i slicno. Pa sam onda ipak odlucila preskocit bazene i rijeke jer ni one se ne preporucaju
Sortiraj odgovore
Najstariji