Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    11. Srpanj 2017. 08:55

Tea sretnoo... ja sam mogla piti vodu i jos sam pitala tamo dva puta i rekli su da mogu. Jer sam davala 2 puta mokracu. 
    Sretna prelijepa si 😘😘
    Ja nocas nisam mogla bas spavati, em me muz sekira em je pre vruce. 
    Sad ne radi par dana i jucer je prvi dan da je doma, i crkava cijeli dan i sam vice vruce mi je i kad sam ga pitala da mi stopala masira, masiro je 10min i dosta. Na sto sam ja poludila. Sad je otisao u grad u nabavku i platit racune, i danas ima da radi sve po kuci, jucer sam sutila al danas ce sve radit. Najvise ms zivcira sto je kod djete, sveee mu se mora reci. Sinoc mu kazem odnest ces feferone kod mojih ujutro jer ce mama ukiselit i na stolu da stoje, on jutros sjeda u auto i ode ko muha bez glave i naravno ja za njim nosim mu feferone. Uff ponekad se stvarno ponasa tipicno muski doma. 
    Ali sta cemo i to je brak..moramo se i svadat i volit hehe... 
    Mislili smo danas na kupanje na bazen ali smo culi da se 11 osoba otrovalo hranom u Bizovackim toplicama pa me strah ici tako da necemo.

barbs
    11. Srpanj 2017. 08:57

Mamuka, super za pregled!!  A veselo je vama s malom 
    KleaIva, mala uziva na g.o.
    Ja sam s tatom isla ma ogtt
    Aaaaajmeeeeee vruce je za poludjet... A radnici trebaju doci namontirati sobu 

barbs
    11. Srpanj 2017. 08:59

Violeta, legni se, vici: VRUUUCEEEEE MI JEEEEE i ne radi nista.. 
    Moj dragi se cesto tipicno muski ponasao prije trudnoce... Otkad sam trudna taj mi ne da ni da lonac dignem i stavim na stol Hahahahahahahaha Jucer sam htjela usisati i oprati sobu, al ni to mi nije dao 

Tejuska♡
    11. Srpanj 2017. 09:10

Ziva sam jos malo jace od pola sata i gotovo!
    Hvala cure 😘
    Sretna divaan trbuscic 😍 i sretno na pregledu
    Violeta kod tebe situacija kao da he on trudan 😂😂
    Barbs tvoj je supeer 😀 i moj meni vice jos samo malo jos samo malo 😂 valjda ga maltretiram hahaha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    11. Srpanj 2017. 09:13

Moj dragi kaze da nema vremena trenutno za paniku... I da ce pocet panicarit s 1.9. ahahahhaaa
    Al zato sam ja jucer vikala: vruuuuceeeee mi jeeeeee 
    A on meni: ma niiijeeee... Ima zrakaaaaa...
    A ja njemu: DIIII?! DI GA OSJETIS?!
    A on: pa idi spavat ma teracu! Ahahahahhahahhahaahahs
    To je bila doooobraaaaa ideja da nemamo samo klupice  Al se fiiiinoooo disalo jucer vani... 

barbs
    11. Srpanj 2017. 09:14

Ajde, Tea, izdrzi jos malo!!! 

11. Srpanj 2017. 09:16

Jutro mamice....evo i mene...ja sam se bocas naspavala (spavala sam sama, dragi zaspao na kaucu dolje)...jastuk je dobar, pomogne al kad sam se probudila po noci, bio je kraj mene pa sam se opet riktala😁 a vruuuce mi je bilo...probudila sam ss sva znojna, sad evo neki vjetric piri pa se lakse dise...
    Bila mi je seka na kavu jutros, isli su s malom doktoru pa su navratili...plavusica moja mala...obozavam to dijete (5,5 godina ima) ❤❤❤
    Sretna, bas si slatka, samo trbuscis raste...😍 
    Super za preglede i dobre vijesti!! 🙌🙌🙌
    Mi sutra na uzv...jos 26 sati😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

11. Srpanj 2017. 09:17

Tea jos malkoc izdrzi, bit ce to dobro sve, samo negdje zraka hvataj😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    11. Srpanj 2017. 09:19

Ajme koja sparina i vrućina, ja jedva dišem po noći, preko dana još nekako uz klimu i ne idem nikud na ove vrućine 
    Nadam se da će uskoro osvježiti bar malo jer ću ja poludit u ovom Zagrebu haha
    Tea sretno na OGTT-u! Nisam smjela piti vodu niti se kretati. Sjedila, čitala knjigu i čekala...
    Sretna, izgledaš super, samo bušica raste 
    Violeta, mislim da bazeni nisu preporučljivi u trudnoći? 

• Natasha555
    11. Srpanj 2017. 09:21

Jutro mame!
    mamuka i treća-super za preglede!
    Ostalima sretno danas na ogtt-u i pregledima!
    Sretna- buša je divna 
    Nadam se da danas neće biti pakleno ko jučer! Ja upravo došla iz dućana pa svratila u kik i upecala konpletić za 35 kn i vreću za spavanje 2u1 za 60 kn  poslikam, trenutno mi je baterija na mobu koma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.