meni se cini da je to sa secerom stvar samog organizma vise nego prehrane/slatkog
Definitivno!!
Ja koliko slatkog jedem em kolaca em sladoleda em voca.....trebala bih po tom imat zestoke probleme sa secerom. Ali i sve tri trudnoce okej.
To je do organizma i hormona...
žena-majka-carica:)
Sanjchi pa da nema za trudnicu za sjest?!
Malena lipo gustajte, kupajte se...ima vrimena za forum! A ovo za dojenje samo mogu potpisat.
žena-majka-carica:)
Jeste vi mogle piti vodu?? Kazu da nesmijem imam osjecaj da cu se onesvjestit lfkt jedva gledam
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, sretno! Mi ne smijemo za ogtt piti vodu ni prije vadenja krvi niti dok cekamo ta 3 sata.
Curkeeee sretno s ogttom i pregledima. 😘
Nismo smjeli piti vidu na ogttu, najbolje si nadi neku hladovinu vani na zraku i sjedi, jel imas nekoga sa sobom. Ako si sama samo reci sestrama da si vani ispred. Ja sam s prvim djetetom umirala od mucnine na ogttu al mi je rekla da sjedim na zraku i bilo je puuuno bolje. Drugi put ga nisam ni osjetila.😂 Treci put cu kad se s mora vratim😂 Sad nisam raspolozena.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Moja velika curka je kod bake na godisnjem. Uzivaaaa u svoj paznji samo za sebe😊 A bravo i ja cemo u setnju malo dok jos nije vruce.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jutro cure!
Jučer pregled super proša. Bebač super, sve u skladu sa tjednima. Opet je doctor radio mini anomaly scan I ne vide se nikakve promjene. Doli sve isto kako triba. Možda je mrvicu niže bebač al još je to mala težina da radi ikakve probleme.
Muž je na uzv ušao sa micicon, al ona je bila toooliko živa da sam ga ja zamolila da izađu. Doktor je par puta ponavlja ajme je živa, nije vama lako s njom. Mislin da je jedva dočeka da ona izađe iz ordinacije.
Sanjchi ža mi je zbog kolica, al naletit će već nešto. Ima još dosta vrimena. I super ti je dekica. Takve su baš mekane I mazne. Micica ima od takvog materijala iz Kika I baš je voli.
treca_sreca drago mi je da ti je sve u redu. Možda su prijašnja iskustva ostavila malo vise panike, al bit će to super.
I ostalim mama sa pregleda jučer jedno juhu. Čini mi se da smo sve dobro prošle.
Ivana mislim da će ti prije ikakve terapije prvo ponoviti test. A za taj put se malo pripazi pa ćeš vidit. Javi se doktoru svom I nemoj se previse s tim umarat. Ako imaš OK prehranu I ako ti propišu dijetu nećeš imat velikih problema. A taj gestacijski šećer je prolazno stanje I ne mora značit ikakve probleme osim posebnog režima prehrane. Dok je beba dobro ostalo ćeš lako.
Ovde kod nas je užas vruće. Ja se tako lose osjećan, jedva visin. Samo bi ležala I spavala ispod klime jer bez klime je postalo nemoguće živit. Inače nisan taj tip I dosta sam aktivna, ali ovo jučer I jutros.... koma. Mislin da ću se jedva dovuć do tog 1.8. I GO.
Sortiraj odgovore
Najstariji