ja nisam još niš poslala....u biti uvik pošalju tonu smeća i sitnica koje mi stvaraju samo nered posli....ajd jedino radosnica (kome je prva beba pogotovo, nama s 2./3. to nije više toliki hit da ću zapisivat i lijepit) mi se čini zgodna od sveg tog.
I mustelu sam htjela poslat/pitat ali sam čula od nekog da daju samo tester a ne punto pakiranje (znači 5ml cca) a ša će mi to.....više nažicam u ljekarni di inače kupujem. Pa nisam na kraju apsolutno nikakve te reklamne zatražila u ovoj T.
A jel koja dobila već paket od dm-a? ili to ono bude tek kad se beba rodi, zaboravila sam...davno je to bilo...

žena-majka-carica:)
I me... Ok ja sam dobila 2 (1 za jednu vela i drugu za drugu)... Al s 2 mogu sebi guzicu brisat ahahahahahah
Ivana, lijepo napredujes! Jesi isla doktoru pogledat ogtt??

IvanaIvica, po toj fotki ne bih nikad pogodila da si se već do stotke dobacila!
Sladak je trbuh....koliko si ono ti sad tjedana? - nemaš ticker u potpisu..

Ta vislja razina za spavanje ide samo do 3 mjeseca ako se ne varam, odnosno do odredene kilaze. Mi smo dobili na poklon taj krevetic bez nivoa, ono najjednostavniji i smao smo ga koristili za spavanja tako, ne i za igru pa mi ni boja ni ista drugo nije bilo vazno. Sto se tice cvrstoce, svi su isti

ja sam se jučer vagala i stojim na 65.....zadnja dva tjedna....skoro sam se i zabrinila jer sam navikla dobivat 1-2kg svako 10 dana. Ali ajd beba je dobila malo više od pol kile u ova 3tj pa je to ok...nego vjerojatno od ovih vrućina sam dehidrirana, stalno mi suha usta.....a i ta voda teži inače. Moram se nasilit (još) više pit....ne znam više kako...stalno pijuckam pa opet nikad dosta po ovim vrućinama.

Treca sreca, tek kad se beba rodi i kad odneses otpusnicu iz bolnice ili rodni list dobijes... Pack za mamu i bon sa popustim se dobije kad se prijavis u baby bonus club (ako si na to mislila)

ja nisam još niš poslala….u biti uvik pošalju tonu smeća i sitnica koje mi stvaraju samo nered posli….ajd jedino radosnica (kome je prva beba pogotovo, nama s 2./3. to nije više toliki hit da ću zapisivat i lijepit) mi se čini zgodna od sveg tog.
I mustelu sam htjela poslat/pitat ali sam čula od nekog da daju samo tester a ne punto pakiranje (znači 5ml cca) a ša će mi to…..više nažicam u ljekarni di inače kupujem. Pa nisam na kraju apsolutno nikakve te reklamne zatražila u ovoj T.
A jel koja dobila već paket od dm-a? ili to ono bude tek kad se beba rodi, zaboravila sam…davno je to bilo…
Od dm dobijes odmah onu vrecicu gdje je radosnica, neki uzorci krema, knjizica s popustima i.ne znam sta jos. A kad se bebac rodi onda ides u dm pa dobijes.mali paket pampers premium care i mislim da opet knjizicu s popustima

Ja sam od proslog utorka na +0,5 sto sam se iznenadila od svega sto sam jela... Moguce jer pijem puno vode i znojim se i piskom...

Ta vislja razina za spavanje ide samo do 3 mjeseca ako se ne varam,
šta nije tako nekako granica i s razinama u običnom kindaču?
jer beba s 3mj već se počinje toliko vrtoljat da je opasno držat ju tako, da se ispadne iz krevetića
moj je tako nešto s 3-4mj već rotacije na bok počeo izvodit, u 2 sec bi bio na podu..
ali u početku je lakše ako ima razine, dok smije.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji