Sanjchi tetre sam kupila u pepcu po 7 kn s uzorcima, neki na pandice, smajlice i biciklice.
Vrece za spavanje su mi preporod jwr mi je oboje u njima mirnije spavalo a i nemas brige s pokrivanjem i otkrivanjem. Uz to koristila sam jastuk za bocno spavanje beba zbog bljuckanja.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Joj klokanice, znam da se rijetko javljam, ali vas svakih par dana pročitam.
I ja polako skupljam odjeću i opremu za bebu. Nešto ćemo dobiti, nešto posuditi, nešto kupiti...Hvala vam za otkriće Pepca. Tamo sam kupila par slatkih piđamica br.56. Muči me što mi je termin u 11.mjesecu, a sada je uglavnom ljetna odjeća za bebe po svuda. Doma još ajde, dok je beba u zatvorenom se ne brinem toliko, ali u dilemi sam što kupiti/pripremiti za izlazak iz bolnice, ali ima još do tada :D
Vidim da ste se i raspisale o kontrakcijama, možete li objasniti kako znate da se radi o kontarkcijama? Onako laički, zdravo seljački :D Ovo mi je prva trudnoća, pa sam skroz nova.
Mene u zadnje vrijeme boli donji dio leđa kad se saginjem, a i trtica ako sjedim duže od 5 minuta na tvrdom ili stojim u redu u istom položaju. Pretpostavljam da je to zato što sam bila uvijek mršava, koščata, bez mesa na guzi pa sad kad su kile krenule nemre mi guza to podnjeti.
Cure moje, jel neka od vas imala pritisak u preponama mene to vec dva dana muci, u desnoj preponi mi je pritisak nekakav ko kad se cirkulacija zaustavi i onda mi se javi umor kroz nogu, cudno nesto jel imala neka iskustva s tim?
Marijana da, jako sam zadovoljna s tetrama. Razmisljam jos uzeti onaj jastuk za nosenje bebe, vidjet cu
Fale mi novi datumi pregleda za:
m@lena-
IvanaIvica-već si mi/nam sve rekla
Treca_sreca – znam da ćeš nam javiti kad dogovoriš termin
Giovi-
Brandnew-
Buba mara-
Kleaiva-danas pregled
Mamuka-danas pregled
Ola cure. Evo malac spava, a ja vec sat vremena citam sto ste pisale... u debelom zaostatku sam.
Cijele dane trcim za malcem i kad on spava, spavam i ja jer budem preumorna.
Barbs,termin novog pregleda ti javim kroz tjedan do dva, jer idem privatno pa nisam dogovarala bas mjesec unaprijed. Negdje pocetkom 8.mj bih trebala otici. Budem to vec organizirala.
Nove cure dobro nam dosle!😊
Jutro cure..opet sam u zaostatku..
Meni je vikend prosa bzvz. Mala se razbolila, fibra..pa smo proveli doma. jos je bolesna, nadam se da ce danas proc.
Mene danas grlo boli ajme..upalila se desna angina bas puno..imam kuglicu veliku na vratu..al posto sam prosli tjedan ostala doma da odmorim pon i ut, s izgovorom da sam bolesna, sad ne mogu pitat da idem doma..jos mi dokt sve do cet radi ujutro.. Uzas.. Jedva gutam..
Sto se poroda tice, izgon sam kakav je, je bih znala..al sam 14 h bila pod induciranim trudovima(gelom)..boli to ajme..osjecaj da neka bestija zdere utrobu i u isto vrime neko rastavlja mi kraljeznicu..ja sam mislila da cu ostat invalid..tako da me sad pogotovo strah poroda, jer mi je bilo uzas prvi put, a nisam dosla do najgore boli..izgona..uff..
Zavrsila sam na hitnom carskom jer su bebi palinotkucaji,jedva ziva ostala..da bi na carskom skuzilo da je beba se poprecno okrenila..zato se nisam.otvarala..ma uzas..maloj apgar bia 5, i inkubatoru bila 10ak dana..rekla nam na neonatologiji pedijatrica da je cudo kako je ziva i jos vece cudo da se brzo oporavila..da su zdravu curicu doktori skoro ubili..i da joj damo ime viktorija(pobjeda).
Ma uzas..kad se sitim..ka da imam ptsp od tog..hh
Malena, u kojim se kastelima..di se kupas? Mozda se i sretnemo.
Jaooo! Uzas sto si prosla! Ja sam isto imala gel+ indukcija+ busenje vodenjaka+drip i na kraju epiduralnu kojame spasila.
U kastel starom sam, kupamo se svugdje, najcesce ovdje na Starom... 😊
Ti?
Netko je pitao za dojenje.
Meni su ga dali nakon poroda odmah da ga stavim na prsa a on je sam instiktivno trazio cicu da sise. 😁
Stavljala sam ga svaki dan da jede i tek je 2.dan doslo mlijeko i poceli smo s dojenjem.
Jako je vazno da pravilno prihvati dojku kako bi se izbjegle druge komplikacije. Sad mogu pricati puno toga. Nadam se da cemo imati grupu i na bebama pa budemo razmjenjivale iskustva i savjete.
Imam neki osjecaj da ce mi sad, drugi put, biti puno lakse, pa sam mirna. 😊 dao Bog da nam se bebice rode zive i zdrave!
Marijana, Lantea? Ne znam di je taj ducan😮
Tea, a lijepo lijepo, uzivas tako i treba...a moreeee....to svi cekamo😁 a pogotovo shopingiranje😜
Kleaiva kad si to kupovala u Pepcu? Ja danas nista misam mogla nac..bilo je robice, al tetrice no za lijek....
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Netko je pitao za dojenje.
Meni su ga dali nakon poroda odmah da ga stavim na prsa a on je sam instiktivno trazio cicu da sise. 😁
Stavljala sam ga svaki dan da jede i tek je 2.dan doslo mlijeko i poceli smo s dojenjem.
Jako je vazno da pravilno prihvati dojku kako bi se izbjegle druge komplikacije. Sad mogu pricati puno toga. Nadam se da cemo imati grupu i na bebama pa budemo razmjenjivale iskustva i savjete.
Imam neki osjecaj da ce mi sad, drugi put, biti puno lakse, pa sam mirna. 😊 dao Bog da nam se bebice rode zive i zdrave!
Mene cak vise i to muci nego porod...porod prode..al ovo traje mjesecimaaa....
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pozdrav svima..
Kod mene nista nova..jos ne kupujem 😊.. (termin 22.11.) - valjda stignem..
Treca sreca - super za pregled
Curke koje ste shopingirale, super.. i korisne su informacije nama ostalima
I meni se cini da je to sa secerom stvar samog organizma vise nego prehrane/slatkog.. ne znam..
Ja sam se malo opustila sto se tice hrane zadnjih par dana,moram malo stat na loptu.
Sortiraj odgovore
Najstariji