Tea hvala😊 i sretno sutra na OGTT-u...ne javljas nam se zadnjih dana, prosli svatovi, prosao rodendan..s cime se sad bavis?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
e da. za kolica - ma čim je povoljna prilika proda se....ja ako sam u situaciji da nemam toliko keša taj tjedan-dva onda dogovorim s ljudima i uplatim 200tinjka kn kapare. Ako sam 100% sigurna da ću ih kupit. I naravno ako ljudima to paše.. jer ako je nekom žurba dobit cijeli iznos jer je u besparici neće ti pristati čekat ni uz kaparu. Uglavnom tako sam i kolica i još par stvari napravila bila....zakaparala pa u roku 2-3tj finalizirala kupovinu.
Tako da znaš za drugi put sanjchi - na povoljnu priliku treba skakat, neće tebe čekati bez ikakve rezervacije...
žena-majka-carica:)
BELLE tebi su stigle tetrice s Fejsa jel? Jesu kvalitetne na dodir? Ja sam 20 razlicitih narucila pa cu dati seki dio 😊
Posto i ja ponavljam preksutra test za secer, sutra cu smanjiti voce i pojacati vodu. Bas cu vidjeti sta to ovdje u Njemackoj smatraju visokom referentnom vrijednoscu. Samo sta se ovdje mora kupiti ta glukoza, nisam sigurna ali mislim da smo ju platili oko 30€, a od zdravstvenog se ne dobije povrat... puno toga moramo platiti sta je u Hr besplatno, s*anje.
SANJCHI ja nisam kupovala jos posteljinu, samo plahtice, i muz je kupio premekanu dekicu sa zekom u Lesnini ovdje za 10ak €, a i u Hrvatskoj je bila na snizenju 80kn. Sutra cu se zaletiti do Kik-a vidjeti za vrece za spavanje i rucnike za kupanje. Posto smo u potkrovlju, i zime su osjetno hladnije zbog loseg krova, bolje ne riskirati otkrivanje bebe u hladnim zimskim mjesecima...
e da. za kolica - ma čim je povoljna prilika proda se….ja ako sam u situaciji da nemam toliko keša taj tjedan-dva onda dogovorim s ljudima i uplatim 200tinjka kn kapare. Ako sam 100% sigurna da ću ih kupit. I naravno ako ljudima to paše.. jer ako je nekom žurba dobit cijeli iznos jer je u besparici neće ti pristati čekat ni uz kaparu. Uglavnom tako sam i kolica i još par stvari napravila bila….zakaparala pa u roku 2-3tj finalizirala kupovinu.
Tako da znaš za drugi put sanjchi - na povoljnu priliku treba skakat, neće tebe čekati bez ikakve rezervacije…
Tako sam ja i mislila i pitala ih, ali kad ne boh mogla platit skroz do tamo, 17.8. A njima je to bilo predugo cekat..rekla je ako se pojavi kupac da ce prodat a ako ne, da se javim..bilo im je valjda hica za novce pa jbg. Ma bude vec nesto...ne brigam..😁
Marijana, ja sam danas u Zagrebu u ducanu di sam gledala krevetic gledala i posteljinu..ispod 350 kn nema nista...budem pogledala kod sebe po ducanima, u Sisku tu
Treca sreca bravooo! Drago mi je da je sve ok 😊
Marijana strasno da morate kupivati glukozu 😳 Nase je zdravstvo, uz svu bijedu u kojoj rade, ipak super i na strani pacijenata, kad usporedis s uvjetima vani.
Barbs Sanjchi hvalaaa cure ☺☺
Sanjchi radim dio dana jos uvijek,onda dodem kupam se u bazenu sa sinekom i tako oko svega i svacega 😁 Posla ko u prici,cekam da se vratim s mora pa onda shoping konacno da pocnem obavljat 😁
Pocelo me boljeti dolje zadnjih par dana pa se nadam da je sve ok
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
SANJCHI ja sam rodom iz Siska, samo info: moja mama je sekinom malom u Lantei kupovala bodice s rukavicima i bez onak ko potkosuljice po 10kn komad, znaju biti ponekad akcije pa se zaleti tu i tamo... 100%pamuk.
Meni je bas čudno šta se šećera tiče jer se pazim od početka i ni kile gore nisam nabila...možda sam se jučer zeznula jel sam oko 1 u noći išla jesti breskvice a one su ljepo fine i slatke bile..a sad..ne znam...😞
Nama je jedan majstor u Sisku dan popravio...treba nam 8 tisuća kuna za popravak auta😩 Kolko sam stvari mogla za to kupiti bebicu i kolica i robice i neki babygym..i puno toga😫 Bas me neće sreća ovih dana 😞😕
IvanaIvica koliko ti je bio da se ne vracam unatrag 😀
Pokusajte si jogurt uvest u prehranu on jako snizuje razinu secera
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji