Mi imamo radove u stanu, parketi se bruse i lakiraju i zidovi se farbaju tako da ne stignem sjesti ni 5 min…nije ni cudo da mi je trbuh napet i tvrd stalno. Samo se nadam da ce mi u srijedu na pregledu sve bit ok, da sam zatvorena i sve. Ponekad zaboravim da sam trudna pa ocito se malo preforsiram
Isto i kod mene
Vidim neka borbe oko šećera. .. Što nije da taj gestacijski više utječe na bebu (moze dosta velika biti), a ovaj tip 1 opcenito na zdravlje osobe? Ali, nisam liječnik pa nebi htjela nest krivo reci...
E jel netko narucivao posteljinu sa stranice na fb Tetra pelene? Cini se povoljno a sad nezz koliko je kvalitetna😕 kakve su tetrice?
Ja sam narucila paket tetra pelena i paket tetra krpica. Meni su dobre. Zadovoljna sam.
Sretna trudna sam 20 tjedana🙂
Dekica je odlicna...prepipala sam je neki dan u Garden mallu u Pepcu😂 Kupila sam 3 tetre s uzorkom za malca koji se mazi s njima i ful su ok kad su se oprale, mekane su i guste a 7 kn komad. Obicne bijele nisam vidjela.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
juhuuuu
sretna sam ko malo dijete
veli doktor da se nisam krenula otvarat, i cerviks je ok duljine (mada, upozorio me da se ne vozikam više kad mi tako škodi truckanje....a u nas ceste koma plus u peugeotu kojeg imamo nisu baš neki amortizeri...jer da se to preko noći može skratit. Ali glavno da je zasad okej! Pa ću se malo više čuvat i manje vozikat + apstinirat, i to je to )
Beba je dosta manja od braće u istom tjednu, dobacili smo 1.7kg (za cca 32tt inače) a oni su mi preko 2kg bili u ovom tjednu
Zbog glave vjerojatno....njima je glava 6-8tjedana bila veća, a evo ovoj sad bebi ispada samo 2tj veća od prosjeka što je skroz regularno. Tako da sam presretna. Još ovako mjesec dana da guramo, a onda mogu šta hoću!
I još se nismo okrenuli za porod, ali ima vremena
žena-majka-carica:)
Kleaiva to si u pepcu tetrice uzela po 7 kn?
Momof2017 hvala😄
Ja planiram narucit 10 sarenih tetrica (sve razlicite) i 5 bijelih + 12 kom krpica (isto sve sarene) sa te stranice..vjv cu i jastuk uzet. A za posteljinu cu vidjet kod sebe po ducanima kako idu cijene pa cu vidjet..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Super Treca sreca! Neka si otisla pa sad sigurno znas da je sve u redu! 😘😘
Eeee da...zvali me danas, 4D mi prebacen za srijedu...tako da...jos dan i pol🙌🙌🙌
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Heej ♡
Kako ste okruglice ♡
Treca sreca bas mi je drago da je sve ok i da se nisi pocela otvarati ☺
Belle sa Janom sam imala isto kao i ti na taste morala drzat djetu jedva se izvukla da nejdem svaki tjedan nositi epruvete im sa krvi kroz citav tjedan!!
Smanjili su te vrjednosti bas posteno!
Ja sutra idem obavit tu glukozu 😐 ima da krepam na ovoj vrucini!!!
Sanjchi dekica je lijepa 😍 Zao mi je za kolica 😕
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja cekam svoje tetriceee Nadam se da sutra dolazeeee
Treca sreca, suuuupeeeeeer!!!! Bas mi je drago sto je sve u najboljem redu!!!
Sanjchi, juppppiiii!!!
Tea, sretnooooo sutra!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji