Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Veljača 2017. 18:46

Sanchy8

Bokic, evo i mene u petom tjednu :) još nisam bila na prvom pregledu,od simptoma imam vrtoglavice, spava mi se užas popodne već,sve ostalo po starom :)
    Veselim se druženju 😇

Treba onda odmoriti ;) Svakako imamo pravo na to :D  
     Prošlo me to razdoblje da bih spavala, ali imam užasnu želju za hranom... i grudi jako bole... :(

barbs
    18. Veljača 2017. 18:47

P.S. Sanchy8, kad idete na pregled? Ja sam bila na prvom kad mi je bilo 7tj+1d... :) 

Senoritakova
    18. Veljača 2017. 21:59

barbs

Senoritakova

Sanchy i meni se uzasno spavalo, znala sam poslije faxa spavati 2-3 sata…sada vise nisam umorna ali su krenile

I meni se užasno spavalo, ali ja bih se samo izležavala na kauču… A i primjetila sam da zaspim navečer u vrijeme kad inače nisam :D haha

Ali dobro je dok možemo spavati, kad bude stomak veći pa se nikako namjestiti😆

• Sanchy8
    18. Veljača 2017. 22:45

Idem u utorak jer mi je med.sestra tako rekla kao već će se vidjet. Meni se čini malo rano hmm
    Joj kad se sjetim prve dvije trudnoće pred kraj užas,samo s jednog boka na drugi,jos sam nisko nosila pa rasturala zdjelica,kicma... Al neka,sve za naše anđele :)

D

• Sanchy8
    18. Veljača 2017. 22:46

E da,mene puca želja za kiselim pa sam večeras jela kiseli kupus što nikad haha ali nije mi nešto povećan apetit,i da je nema veze,ionako sam mršava,imam 63kg na 1.85

D

barbs
    19. Veljača 2017. 12:44

Sanchy8

Idem u utorak jer mi je med.sestra tako rekla kao već će se vidjet. Meni se čini malo rano hmm
    Joj kad se sjetim prve dvije trudnoće pred kraj užas,samo s jednog boka na drugi,jos sam nisko nosila pa rasturala zdjelica,kicma… Al neka,sve za naše anđele :)

Mene je medicinska sestra javila za pregled 2 tjedna nakon što sam bila kod nje. Vjerojatno sam i ja bila u 5.tj. Meni je ovo prva trudnoća, pa me strah svega. Haha A i kad se sjetim prijateljica tijekom trudnoće.... Ah jooooj, svašta me čeka :) Ma bitno je da sve prođe kako treba 

barbs
    19. Veljača 2017. 12:48

Sanchy8

E da,mene puca želja za kiselim pa sam večeras jela kiseli kupus što nikad haha ali nije mi nešto povećan apetit,i da je nema veze,ionako sam mršava,imam 63kg na 1.85

Pa to je dobro :) A i stvarno imate neku normalnu kilažu na vašu visinu. Ja sam prije trudnoće imala 64kg a visoka sam 1.67  Imam poteškoće u mršavljenju (u 16 mj konstantnog treniranja sam smanjila 1kg, ali sam svakako maknula salo s time da sam još trebala raditi na tome), pa me već strah što me čeka... I moram proraditi na prehrani.... Ali i dalje vježbam. Smanjila sam sa 3xtj na 2xtj i manje intenzivne vježbe su, a i svaki dan hodam najmanje pola sata... Tako da se nadam da se ipak neću toliko udebljati..... Aaaaaah, ta želja za hranom 

• Sanchy8
    19. Veljača 2017. 14:14

barbs

Sanchy8

Pa to je dobro :) A i stvarno imate neku normalnu kilažu na vašu visinu. Ja sam prije trudnoće imala 64kg a visoka sam 1.67Imam poteškoće u mršavljenju (u 16 mj konstantnog treniranja sam smanjila 1kg, ali sam svakako maknula salo s time da sam još trebala raditi na tome), pa me već strah što me čeka… I moram proraditi na prehrani…. Ali i dalje vježbam. Smanjila sam sa 3xtj na 2xtj i manje intenzivne vježbe su, a i svaki dan hodam najmanje pola sata… Tako da se nadam da se ipak neću toliko udebljati….. Aaaaaah, ta želja za hranom

Nemoj brinut sad za kile,vazno da prehrana bude zdrava i raznolika zbog razvoja bebe,a sav višak kila se lako kasnije skine. Opet vježbaš više nego ja iako sam ja mršava,nema to veze,bitni su mišići,ja sam.bila počela i gubit mišićnu masu zbog mršavljenja. A ti samo nastavi lagano vježbati. Znači prva trudnoća? :) meni je treća :)

D

barbs
    19. Veljača 2017. 19:05

Sanchy8, to mi svi govore, da se ne brinem o kilaži. Sad ću opet krenuti ujutro jesti voćne shakeove jer sam se u zadnjih nekoliko dana odvikla od toga. :) Opa, treća trudnoća :) Moja najstarija sestra ima troje djece :) 

Kiki156
    20. Veljača 2017. 15:41

Bok cure, evo jos jedne jesenske! ☺️ Sad sam u 8 tjednu, a u subotu sam bila na ultrazvuku i srceko kuca!! ❤ Jedino su mi otkrili hematom, pa sad moram mirovati i dobila sam utorgestane. Ima li netko slicna iskustva? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.