Hvala tala! Sad kad se budem radtezala po kuci, reci ce mm da sam prolupala hehehe
Cvitaaaa!!!! 😍 koliko on to misli sve otvoreno kad te ostavia za sutra?
Nista za mliko ne cini,to ce cura kad stigne.
Tala, sretno sutra! ❤️ Ja imala indukciju pa je malac odmah prvi dan poceo sisati i 3.dan vec dobio na tezini...
Tala ajmeeee stize nam cvita! 🎉🎉🎉
Sretno sutra, zelim ti brz porod. 😊
Sto se mlijeka tice, ne brini.. nadoci ce samo.
Sretno Tala..eto i tebi stiže tvoja curkica konačno..ja sam radila te vježbe al meni nisu pomogle bas..
Tala, sretno sutra i juhuuuuu... stiže Cvita. Prava škorpijica. Želim ti što brži porod.
Pozdrav, samo da mahnem kratko i poželim ti sreću tala,konačno dolazi cvita.
Javi se kad stigneš i ne brini stvarno si u dobrim rukama na duhu, svi su jako ljubazni i najvažnije od svega jako stručni tako da će sve proći u redu. Držim fige.
Idem čitat kaj ste pisale,sad spava konačno, malac je aktivan cijeli da pa ne stignem do nijedne sprave da popratim kaj ima novog.
Uživajte
hvala, cure!!!
recite, sto se jela tice, ono sto pojedem veceras je to? sutra u jutro, prije poroda nista? mislim, vjerojatno od adrenalina ne mozes ni jesti niti ti je to na pameti : )))
frabe. rekao je da je taj neki kanal, usce skroz nestalo, ali beba je sigurna u vodenjaku unutra koji je netaknut. pitao me zelim li odmah ostati, a ja se uspanicila... pa kao, nemam torbe za sobom, mala mi taman treba doci iz skole, hahahaha...
sad sam nesto pospremila, starijoj nakupovala stvari za sutra, a i sveki ce uskociti.. cak sam popodne zaspala i sad idem jos jednom pregledati torbe...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji