Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    27. Listopad 2016. 10:06

Cure kad se mlijekeco ustabili i to jel omeksaju malo grudi?
    Skuzila sam da mi je lijeva 'prija' omeksala na podojima dakle nije tvrda kad dodje vrijeme na nju ali kad stisnem i kad mala papa ima mljekeca. Strah me da nece nestati mlijeka? 
    Htjela bi bar da je 1 mj malecka iskljucivo na dojenju. 
    Sanjac kad Viki dojis jel jos probas pomoci malo? Ja sam Ani pomagala u pocetku dok se kanalici nisu otvorili i cike tvrde bile od navale mlijeka. Sad polako vise ne moram jer sve krece gladje i lakse

Hubica01
    27. Listopad 2016. 10:21

Bokić curkice!

evo nas s pregleda... Ema ima 2700grama, sve je u redu, plodne vode ima dovoljno, bebita je ful nisko dolje, zato me sve i steže kada hodam :) .. Pošto sam prvi put tamo, radila sam samo uzv, nije me pregledala, samo me ispitivala o svemu, bila mi je dr. Berberović...bila je ok...bila sam relativno brzo i gotova, odmah došla na red za uzv, a i na pregled nisam dugo čekala...  za tjedan dana sam ponovno naručena..   

Tala, jel sve ok?? Jesi možda rodila u međuvremenu? :)))

Jado
    27. Listopad 2016. 11:21

Jao Hubice pa ne ide nasa Cvita jos van 😂
    Haha ali iz tvojih usta....
    Super za pregled! Kolika bude na porodu bebica? Mislim kolika je pretpostavka (koja ionako nista ne vrijedi)

Jado
    27. Listopad 2016. 11:44

Haha jedino sam ja aktivna 😊
    Naletila sam na ovu info. Pa akl netko ne zna ili ce ustrebati
    http://www.roda.hr/udruga/programi/dojenje-i-zastita-dojenja/rodin-sos-telefon-za-dojenje.html
    To su vjeroj zene koje doje dok dezuraju 😂😂 zekam se
    Ja cu zvati ukoliko mi bas zaskripi

Hubica01
    27. Listopad 2016. 11:54

Hehe Cvita se utaborila i ne ide nikamo :)))  

Ja mislim da će moja Ema van tamo oko 9.11.prema njihovim izračunima ispada tako nekako, a meni je zadnje rekao ginekolog da je oko 15.11.termin.. Da bar bude tako negdje oko Martinja, taman za vikend haha tak da je mm sigurno doma i da ne moram taksijem ići rodit :)  

JaZmajac, Anči spava ili? Jeste se nekako uspjele prilagoditi jedna na drugu? :)  nadam se da radovi na kućici idu naprijed :)

Sunnyday
    27. Listopad 2016. 12:07

Zmajac budu mekse kasnije. Meni se vise mljeka stvaralo u desnoj pa sam mu dala da sisa drugu i navukao je mlijeko i to toliko da sam sinoc jedva spavala jer su se prepunile. Tako da mozes dojiti koliko dugo oces, samo daj da ti navuce mlijeko.
    Hubica super za pregled

Crna191
    27. Listopad 2016. 12:13

Jazmajac kod mene u dz ima grupa za potporu dojenju..vidi moja patronažna tako da mi je to super.. Vec sam bila u napasti da idem sa Emanuelom kad nam je u početku bilo užas..

Ivcy1306
    27. Listopad 2016. 13:00

Hubice, super za pregled.. jos je sitna ali dinamitna! Lijepo, ovaj moj div je sad vec oko 3500 ako ne i vise jaoo. A doktorica ga procjenila do 4kg, oko 4 tako. Ni sama nije znala sto reci hehehe 
    Tala, watermelon ima li novosti?

Sheena
    27. Listopad 2016. 13:12

JaZmajac normalno je da omeksaju, ja sam se isto bila prepala kad su mi naglo omeksale tjedan dana nakon poroda, al evo vec je napunio 6tj iskljucivo na dojenju, raste super i sve ok. ne brini ;)

sanjac
    27. Listopad 2016. 13:21

JaZmajac ujutro kad mi se sise prepune mlijekom moram se obavezno izdojiti bar malo, jer nemre uopce primiti sisu kak spada kad je tvrda. A inace kad ju primi onda bas vuce. Mada zadnjih dana kako zeza onda si ja joj stiscem sisu kako bi joj vise mlijeka izaslo.
    Uglavnom i dalje kombiniramo izdojeno na bocicu i sisu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.