JaZmajac ja sam mu davala waya probiotik, a trenutno dajem bio gaiu, to je manje vise isto samo drugi proizvodac. Tak mi je bar mama rekla, a farmaceut je.. cim sam uvela probiotik cinilo mi se bolje.al uvela sam ga zajedno s espumisanom pa sad ne znam jel stvarno potrebno oboje ili nije.
Hvala Sheena ona nema grcice jos. Nadam se nekako da cemo ih izbjeci 😊
Ali ovo mozda probam u manjoj koncentraciji ako sirota nastavi ovako. Bas mi je zao
Kazu da ne skodi a mozda joj pomogne. Ne znam ni sama
Tihe ste veceras? Ja evo zapalila (grozna sam,znaaam!) jednu i otusirala se i sad u krpe dok mrva ne zatrazi jest.A i alarm cu navit da san sigurna.Inace nisan za budjenje beba za jest al eto kad sad iman malisu moran se osigurat mada ce on sam pitat.Pogotovo sta je jutros jedino pia ad pa nikad ne znan koliko je s prsima sit.
Misli li koja nocas ic rodit?
JaZmajac waya je isto sto i bio gaia samo nekome navodno omogne jedno nekome drugo a nekome nista.
Mi smo culi da se ti probiotici i espumisan uzimaju i prevencije radi, znaci i prije pojave grceva kako bi sprijecili ili umanjili njihovo pojavljivanje.
Slazem se, ja sam u trudnoci rekla: nema sanse da dam dudu, a sad se trudim da je prihvati jer je jako placljiva beba i trazi siku 24h na dan.
Ja sam za dudu, s obzirom da mi je prvo dijete odbijalo dudicu a cucla palac i krivi zube. Dakle oni se nekad i sami snadju ☺
Dobro jutro curke!
Kako ste?
Javljahte kako je bilo na pregledima!
Jutro curke..ima li novih bebica i mamica?
Mi dajemo od početka bio gaiu, a sad u zadnja 2 dana i espumisan..ne znam sta bih rekla..mislim da mu espumisan malo pomogne da se lakse "olakša"..
Do 5 je mir i tišina po noci,a onda počinje vrpoljenje u snu pa stalno gledam jel budan..a sad bas place i to traje po pola sata dok ne kaki..čak ga ni cika ne smiri vise bas..
Jucer nam nije dosla patronažna,a sveki i ja jedva čekamo da ga izvaze jer smo 3 dana bez AD..pa smo ga stavile na podložak i na digitalnu vagu za kolače..😁 Po njoj je dobio na kilaži..😂
I da..dobila sam medela swing🎊🎉 jer vise nisam mogla stiskat na avent ručnu izdajalicu..preporod..
Pa to i Leo radi..trpa prste u usta...duda preporod..
Frabe jes. svako dijete je individua za sebe..kako mu paše tako radi...a ne zato kaj negdje tako piše...
Crna bravo za 3 dana bez ad..mi dajemo uglavnom jednom dnevno..neki puta ni to..ali se ne izdajam..živce mi je pojelo kad sam izdojila 30 a preskočila sam podoj...istina je da nema izdajalice kao sto je dijete..nijedna izdajalica neće izvuć kao on..tak da je on meni na prsima i ako mu to nije dosta damo mu ad..ili ako mene grči..
Ponosna sam što nam to dojenje ide dobro :)))
Jutro curke!
Ma nemam ja nista protiv dude nego samo eto rado bi da ju ne navlacim na nju ako ne treba ali jucer je isto pocela gurati prste u usta najednom i to mi se nikako ne svidja 😕
Frabe ja sam pusacica iz gusta. Uf sto sam voljela tu i tamo zapaliti uz pivo, neku veceru ili sl....tako da te ja razumijem 😏 treba imati svoje guste
Danas su nam Tala i Hubica mislim u 9 na Sv Duhu pa cekamo vijesti
Bas se nekako bebice uljenile zadnjih par dana. Nece niti jedna vanka
Nocas nam je bilo malko bolje. Pocela plakati oko ponoci, nekako zaspala na meni oko pola 1 do pola 2, papala i onda se probudila u 6 pa u 9 na papu
Ne razumijem sto joj je stvarno. Da ju muci probava bi li zaspala na meni pola h pa plakala pola h pa nastavila spavati? Ja ne znam stvarno
Sortiraj odgovore
Najstariji