Ukilele hvala sto si svratila i na savjetima!
Svaki savjet je i vise no dobrodosao 🤗
Ivcy meni isto bili 20-ak min. kao menstrualni bolovi i pritisak pa popustilo... sumnjam da da je to išta kad nije neka bol iz leđa... ne zamaram se previše... odmaram i čekam... ja sam mislila da su svi ludi kad su mi govorili da ću još prenijet a na kraju možda i bude tako... te bebe koje su htjele prije van sad više ne žele van😣
Tala javi se!?
Mi smo u osan dana dobili skoro 400 grama! 😍 Ne mogu opisat koliko me to razveselilo!!!
Stigla nam je Cvita!
U radjaonu sam usla u 8 h, pokemonica stigla u 8.25.
3440 grama, 50 duga. Nije bilo vremena za epi jer sam bila vise od 5 cm otvorena. Proslo bez rezanja, pucanja i sivanja.
Drip je bolan. Trud za trudom bez pauze. I sad osjecam kontrakcije i boli me dolje. Dobila ketonal, tri boce infuzije i dvije doze krvi jer je kks bila uzas.
Jos nisam ni pokusala dojiti. Cvita nije samnom jer ju ne mogu drzati od braunila i cijevi.
Sad ce ju donijeti kad dodje mm, pa cemo pokusati : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
O Bogu hvala!!! Cestitam sretna majcice!!! 😙
Polako sad,rekuperaj se,nece mliko pobic!
Bokić curke!
Talaaaa, čestitammmmm brzo ćeš se ti oporaviti!!! Puno pusa šaljem i uživajte!! Kada stigneš, sve piši u detalje :)))
Frabe, super kaj napreduje bebač :))
Tina i Ivcy, tako mene uhvate kao menstrualni bolovi, nekad i u noći, ali se ne zabrinjavam jer mi je ginič rekao da je to normalno da se tijelo priprema... baš me zanima kada će moja emi odlučiti doći, prvo mi je termin postavljen 10.11.pa 17.11.pa na kraju 15.11.
Ja sam danas pospremila cijeli cjelcati stan i sada pijem nes i čekam muža da dođe s posla...
JaZmajac, jel ti stigneš šta napraviti doma? Jel ti sveki kuha ili? Nadam se da te puno ne zamara... :)
Tala cestitam🎉🎊 neka je mala skorpijica tebi u naručju..brz oporavak zelim i puno mlijeka za Cvitu..
Sortiraj odgovore
Najstariji