Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    27. Listopad 2016. 13:30

ajme, ne znam sto napisati. jako dugo smo cekali. bio je neki nepoznat doktor i 3 specijalizanta unutra. napravio ultrazvuk i rekao da imamo oko 3300 grama, glava dolje, spustila se, plodne vode za jos mjesec dana, ctg nije pokazao ni jedan trud..... ja totalno potonula. mislim si, za sekundu sam vani i opet za dva dana natrag. 
    a on kaze da ajmo sad na stol da vidimo stanje dolje. 
    stavi ruku i kaze " nema se sto cekati, sve skroz otvoreno!!! kad cemo?" panika....ljudi moji....
    ja kazem sutra! 

i Cvita nam stize sutra  

moram se u 6 u jutro nacrtati u bolnici... koliko sam ovo cekala, a sad ne znam gdje mi je glava, imam li sve u torbi, sto cu cijeli dan...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ivcy1306
    27. Listopad 2016. 13:34

Jao tala, onda ce nam ona brzinski stici!! Neka neka, curka ne zeli van hehehe ali morat ce! Jesi osjetila otvaranje? Mene zanima u kojoj sam ja fazi!

Hubica01
    27. Listopad 2016. 13:45

Talaaaa, bravoooo    jupiiii   sretnooo 

tala
    27. Listopad 2016. 14:00

ivcy, ja sam ti radila one vjezbe za otvaranje i pila malinu, pa sam se uvijek nadala da cu biti nesto otvorena kad krene, ali nije da sam bas ovo ocekivala.
    s druge strane, vjerojatno je kasno za epi, iako je on u nalazima napisao da sam manje otvorena bas zbog toga. 
    ohrabrilo me sto je rekao da bi do 10 sati sve trebalo biti gotovo : )))

Jado
    27. Listopad 2016. 14:13

Jao Tala koje iznenadjenje! 
    Ajme ajde drzim fige da sve bude brzo gotovo!
    Ovome se nisam nadala, bas sam vesela. I lijepi datum je. Moj termin ❤

Cure hvala na odgovorima. Bas sam se prepala u noci kad sam skuzila da je lijeva meksa uf. Ali cicala je na nju vec 2 puta danas pa se valjda najela.

Pitanje. Kako dajete waya probiotik? I kad?

Jado
    27. Listopad 2016. 14:14

Sorry umorna sam malo
    Probiotik. Ne nuzno waya 😊

Hubice spava ona ali kad ju ulovi joooj....srce mi se kida
    Kucica napreduje da 😍 nazalost sad malo sporije jer je dugi vikend blagdanski

tala
    27. Listopad 2016. 14:17

cure, trebam li danas, veceras nesto napraviti da mlijeko nadođe ili ce to prirodno iako je porod induciran? caj? masaza? nesto drugo? 

hvala vam svima : *****

Ivcy1306
    27. Listopad 2016. 14:32

Tala, koje vjezbe si radila za otvaranje? Ocu i ja radit!! Imas link ili nesto? 
    Ja ti za mlijeko ne znam al vjerujem da ce samo doci!

crocandy
    27. Listopad 2016. 14:46

Ajoooj Tala  blago tebiiii :) daj nama taj link za te vjezbice da si i mi malo pomognemo :)
    sretno i samo polako, sutra cekamo lijepe vijesti :)

Ja bila na pregledu i isto malo potonula :P ocekivala neki pomak kad ono... nista, sve regularno, nema promjene. Kaze doktor, meni se cini da nece ona jos kroz tjedan dva. Jao doktore nemoj mi to govoriti...
    I presli smo 3250...
    Ali mi je svejedno rekao da dodem u utorak na pregled :)

Watermelon sto je s tobom?

Dok sam radila ctg gore gdje su radaone, slusala sam trudnice kako stiscu, i prvi djecji plac. Malo mi je zasuzilo oko znajuci da cu i ja uskoro slusati taj isti plac, ali kod svoje krofnice :)

tala
    27. Listopad 2016. 14:56

evo ih ovdje:
    https://www.pinterest.com/pin/113293746855594974/

to je nekakav cucanj i indijanski polazaj, pa polozaj macke na sve cetiri s vise rasirenim kukovima...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.