Frabe napokon!! Cestitam i bas mi je drago da se napokon zavrsila patnja s lezanjem. Uzivajte mazite se :)
Sanjac, Ivek sretno i hrabro :)
http://www.elipso.hr/mali-kucanski/friteze/TEFAL-FZ7010/
ovo je doticna friteza, za sad sam pekla samo krumpirice jer sam ih se bas zazelila a nekako se suzdrzavam jesti one koje su popile litru ulja :) bas sutra idem na plac po ribice, imam svog iveka koji me uvijek doceka s necim svjezim, ako bude srdelica, ako ne uzmem neku finu ribu pa bacim u pecnicu.
Kada ste otprilke pocele spremati torbu za rodiliste? Ja sam 34 tjedan nekako mi se cini rano jos, ali opet nisam sigurna..
Pridruzujem se cestitkama svim novim mamama 😊😊
Hvala cure na podrsci svima.
Candy hvala na linku, javi ako budes pekla srdelice ili slicno, bas me zanima.
Watermelon meni je patronazna preporucila dr Markovca isto kao i kolegica s posla. Kazu da se necu uspjet narucit na vrijeme u Klaicevu ionako.
Dorotea ja sam je tu negdje 34-35 tj spremila.
Sanjac, Ivek jeste jos kuci ili u rodilistu?
Hubica odjelce je prekrasno, ja sam isto veliki fan sive boje.
Watermelon, izgleda da smo blizu, ja sam preko ceste, remiza :) hvala na info za ortopeda, zapamtit cu, al nadam se da nam na kraju nece trebati.
Znaci u bubamari ima tih pelena, hvala svima.
Ivcy meni ti je stalno tako pisalo kao i tebi u nalazima..glavica -3..kad sam bila u rađaoni su rekli da se nije spustio dovoljno u porođajni kanal pa sam naknadno ja to povezala sa time..al nisam sigurna da to znaci to..
Angel nisam sve čitala al vidim da je problem u mlijeku..meni je isto uzasno davat mu AD ali ako vrišti od gladi,bitnije mi je da je sit i zadovoljan..mene je isto mama dojila mozda mjesec dana..i eto me,živa i zdrava..nemoj se grist radi toga..ja se jos uvijek trudim ali ako nece ic,nece..
Frabe sretno ti . Baš mi je drago da je sve sad iza vas. Ljubite se , mazite se i uživajte. 💙
Sanjac & Ivek, koja će prije 😀, javite se čim možete. Puno dobre vibre šaljem. Sretno 🍀
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Hvala zene drage! Ja ga samo upijan pogledom,2770 gr ciste ljubavi vam sad lezi kraj mene a meni sve nestvarno!
-3 je polozaj glavice kad nije u zdjelici jos.
Sritno vas dvi i nek bude ka moj! 😊
Frabe,uzivaj u svom malom andelu...puno si toga prosla,ali to je sad iza tebe...
Ivcy1307 - nažalost ti ne mogu pomoći, ja na nalazu nemam ništa takvog.. jedino F-X/3 mi piše prije ovog da sam otvorena jedan prst..
Dorotea78 - termin mi je za 10 dana, a torba mi je već jako dugo spremna, negdje od kraja 8. mjeseca haha al ja stalno nešto preslagujem, već vidim da će me uhvatiti trudovi, a da ja neću biti spremna :D Počni ti lagano spremati, za svaki slučaj :)
Crocandy - joj, super mi je ta friteza, ima je moja sveki. Mi smo probali i pomfrit i lignje iz nje i mogu reći da je stvarno fino. Jedino mislim da ima ona tu neku manju pa se mora na nekoliko puta ako ima puno toga, a kod nas uvijek ima puno :)
Angel2709 - znači dobro sam zapamtila za dr. Markovca, odlično. Čini mi se i da je cijena 300 kn. Moja sestra je nosila remenčiće, a nećakinja je morala široko povijanje pa sam baš mislila ići privatno nek se bebolino pregleda, da znamo na vrijeme ako je nešto..
Sheena - Blizu smo, da :) Ja između placa i zagrebačke :)
evo Angel kaže i u Adaxu da ima tih na čičak za široko. Ma mislim da ćeš to naći u svim tim većim dućanima. Ovo za bubamaru mi se čini da sam vidjela da je tamo
Joj, koja je ono rekla da je rodila u vinogradskoj? Uvijek zaboravim
Zanima me jel puštaju autom do rodilišta kad se dođe? I kad se dođe po bebu.
Jel se ide na treći kat tamo gdje se zvoni ili tamo gdje je ctg, s koje strane?
Jel se mora što nositi za bebu dodatno?
Ne znam dal da odvajam tu još jednu drugu malu torbu ili što? Ne znam kako to ide. Ajme, pripremam se 9 mjeseci i još nisam spremna. Eto, panika
Frabe - čestitke još jednom samo ti uživaj!
drago mi je da je sve prošlo dobro. Što kažu za malenoga? Sve ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji