Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    14. Listopad 2016. 19:44

Frabe cestitam..bas mi je drago da je momak stigao..

Neznalica
    14. Listopad 2016. 19:45

Frabe, čestitam!!!!
    Koliki je malac? Već se mazite na veliko.

Ivcy1306
    14. Listopad 2016. 19:52

Frabe cestitke!! Juhuhu stigao maleni! 😍😘

• Makonja
    14. Listopad 2016. 19:58

Velike čestitke Frabe! I sve najljepše tebi i malom momčiću :)

14. Listopad 2016. 19:59

Ivek i Sanjac to je to. Sad polako mjerite. Meni su prvih 4-5 sati bili isto nepravilni, onda su jaci isli na 10ak min al je bilo izmedju jos slabijih sta me zbunjivalo i na kraju su oni nestali i jaci krenuli na 7 min.
    Sretno cure!!!

14. Listopad 2016. 20:06

Zmajac i Sheena hvala cure, bas mi to puno znaci!

Frabe cestitam na malom princu, drago mi je da je sve proslo dobro!

Sheena ima u adaxu, ja ih dobila od frendice ali univerzalna su velicina i mom misu ne stoje dobro, prenisko su tako da sam ja kupila one obicne svedske jucer i stavljam tetricu unutra kao umetak. Puno mi to bolje drzi, bas mu lijepi rasiri noge.

Crna mislim da ce biti to ok u pon, ja bi mogla bila sama nakon 8 dana da nisam 39 temp imala zbog mastitisa. Sad ce ti svaki dan biti sve bolje. Mene rez jos boli ali vise nekako povrsinski.

ivek2207
    14. Listopad 2016. 20:11

Frabe cestitke ne bebici. Sad možeš konačno kući cijeloj obitelji za par dana. Sretno pri oporavku.

• Antartika
    14. Listopad 2016. 20:35

Frabe cestike na malom momku .

Hubica01
    14. Listopad 2016. 20:52

Frabe, čestitammmm!!! Uživaj puno puno :))) i brz oporavak želim :)  
    Sanjac i Ivek, sretnooo!!

Ajme koliko bebica, sad sam i ja uzbuđena :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.